markoto 16.05.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 krysin juz wiem gdzie jak bede w Rogozniku to podjade zobaczyc jak wam idzie nie wiedzialam nawet ze po skrecie pod wiaduktem jest jakas ulica, myslalam z e same pola, dziadek moj ma tam pole wlasnie pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.05.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 W niedziele podjechalismy zobaczyc Wasz domek. Ładniutki.moze jak uda nam sie wpasc w sobote jakas do Rogoznika to chetnie bym was odwiedzila zeby sie dowiedziec cos wiecej o wentylacji. pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 22.05.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Zapraszam, ale wcześniej zadzwoń, numer tel. przesłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maaja222 23.05.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wejdź na inna strone o saturnie tam napewno coś znajdziesz http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=54217&highlight=saturn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 14.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Co dzieje się u Saturnowiczów? Taka cisza tutaj My teraz kładziemy gładzie na ścianach na parterze. Na poddaszu już położone. Prace powoli posuwają się do przodu. Napiszcie co u Was Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LEWA 21.06.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Witam wszystkich!Ja również buduję dom Saturn. Jestem na etapie wstawiania ścian - pną się do góry.Mam pytanie czy ktoś z budujących podnosił ścianke kolankową, jeśli tak, to o ile bloków i czy dom nie stracił fasonu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 25.06.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 My podnosiliśmy do 1,10 m, jest dobrze, wygląd domu ok, tylko niestety wyszło wyżej okno dachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 27.06.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 My też podnieśliśmy - 3 pustaki + wieniec. Dom nie stracił fasonu, zresztą zdjęcia domu można obejrzeć we wcześniejszych postach. U nas prace posuwają się do przodu. Gładzie już wszędzie położone. Jutro zaczynamy kłaść płytki w dolnej łazience. Strasznie trudne zadanie wymyślanie co jak zrobić, jak dopasować wszystko, żeby było ładnie i funkcjonalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 29.06.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 WiolqaMoże wkleisz jakieś zdięcia lub projekty aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 02.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Proszę bardzo Górna łazienka, jak już wiecie zamieniona z pokojem... http://www.mew.pl/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_5.jpg http://www.mew.pl/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_6.jpg http://www.mew.pl/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_7.jpg http://www.mew.pl/modules/coppermine/albums/userpics/10002/normal_8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 03.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Projekt kuchni wstępny mam również, ale tylko w wersji papierowej. Jak podpiszę umowę to może uda się otrzymać w wersji elektronicznej. Wówczas wkleję. Zrobię fotki wnętrza, ale to tylko na razie białe ściany. Jeśli ktoś będzie zainteresowany prześlę mailem Krysin jak prace? Jeśli możesz wklej swoje realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LEWA 03.07.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Cześć wiolqaBardzo proszę, jeśli można o przesłanie zdjęć z realizacji saturna, ja jestem na etapie wstawiania murów. mój e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 03.07.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Czy ktoś ma doświadczenie w tego typu kominkach??http://www.arkiane.pl/kominki/kominki-arkiane-cennik.htm Zastanawiam się nad takim, ale boję się, że są one zbyt niebezpieczne dla dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 zastanawiasz sie nad kominkiem za 30-40 tys zlotych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 04.07.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Nie zwróciłam uwagi, że to ceny w EURO Pomysł odpada. Ale w ogóle to ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 05.07.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 WiolqaJa na razie czekam na dostemp do internetu, może będzi to w przyszłym tygodniu to wkleje parę fotek.Ja też mam przygotowane miejsce na łazienke górną w miejscu pokoju(tego nad garażem) ale na razie o jej urządzaniu nie myślę. Teraz skupiam się nad projektem kuchni i mam z tym sporo kłopotu.Ciekawa jestem jak tobie idzie ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 06.07.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Czyli masz łazienkę w tym samym miejscu co ja. Z kuchnią tragedia. Już mi głupio rozmawiać z wykonawcą kuchni. Podchodził do niej już 3 razy i ciągle coś nie tak (ciągle mi coś nie pasuje ) Jest dosyć mało miejsca, głównie ze względu na to, że chcę mały barek. Ostatnio była wersja, że ma być gięty, ale odpadła, bo mało miejsca. Teraz mam dylemat, czy umieszczać piekarnik pod blatem (wówczas lodówka byłaby zabudowana), czy lepiej na wysokości wzroku (wówczas lodówka wolnostojąca obok spiżarni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 06.07.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja zrezygnowałam ze spiżarni ale miejsca i tak mam dziwnie mało,chyba dlatego że wchodzi bardzo mało szafek górnych.U mnie w miejscu spiżarni planuje komin tzn zabudowaną lodówkę i piekarnik,a na ścianie po prawej stronie okna, płytę elektryczną i nad nią okap 90cm,więc szfek górnych jak na lekarstwo.Powinnam już zamówić kuchnię bo u nas czeka się 8 tygodni a ja jestem w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 25.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 dostałam projekt kuchni - saturnowicze co o nim myślicie?http://images23.fotosik.pl/37/242b4fe0f7573713.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 26.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Hej, nasza kuchnia juz od poltora miesiaca temu zaklepana i zaplacona projekt bardzo zblizony do powyzszego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts