GISKA 07.09.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Tez bedziemy robic garderobe wlasnie w tym miejscu. A w Gabinecie zrobiliscie drzwi na taras czy wstawiliscie okno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 08.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 w gabinecie jest wyjscie na maly taras.jak znajde jakies fotki to wrzuce dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 08.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 To masz i duzy taras?My mamy tylko jeden, duzy bo powiekszylismy i zrobilismy 4na4.czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 10.09.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Też muszę wymyślić oddzielenie garderoby chociaż z sypialni małżeńskiej. Jeśli chodzi o wyjście z gabinetu na taras to mamy tak samo jak w projekcie, czyli jedna strona duże okno fix, a druga strona drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 10.09.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja nie wiem co robic z tymi dzwiami....chyba nie chce ich tam miec i nie chce zeby wychodzilo sie na tatas z dwoch pomieszczen(jakos mi sie sie wlacza ze latam ze sciera i podlogi szoruje)Myslalam zeby podniesc o jeden "pustak" do gory i wstawic duze okno.ktos tak moze zrobil?Garderoba w sypialni raczej musi byc, ale waham sie jeszcze czy normalnie wstawic tam scianke i oddzielic od sypialni drzwiami......wtedy boje sie ze malo zostanie miejscaMam pytanie a propos okna w kuchni. Robiliscie jak w projekcie??wielkosc?bo ja musze obnizyc je sporo(powiekszyc w dol)bo inaczej to bede musiala krzeslo brac zeby sprawdzic co za oknem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 10.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Giska co chcesz mieć pod oknem w kuchni? Zlew? Zbyt dużo nie możesz obniżyć. My zrobiliśmy zgodnie z planem i wg mnie jego wysokość jest OK. Nie zrezygnowaliśmy ze spiżarni, ale źle zrobiliśmy, że nie zmniejszyliśmy jej o ok. 10 cm na ścianie gdzie okno, albo okna nie przesunęliśmy w prawo o 10-15 cm. Mieliśmy problem z ustawieniem lodówki na etapie projektowania kuchni. Pomiędzy spiżarnią a oknem jest u nas odległość 55 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 11.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Chcemy obnizyc o jeden pustak to jest jakies 23cm.Przy moim wzroscie mysle ze bedzie odpowiednio (161)sama rozumiesz. My w kuchni zrezygnowalismy ze spizarni, lodowka bedzie w szafie kuchennej razem z mikrofela i piekarnikiem z boku na lewej scianie jak stoisz w srodku przodem do okna. Jest tez wyspa nad nia okap! Mam wstepny projekt, chetnie pokaze, ale nie wiem jak go tu wstawic.zalacze moze na moim blogu (choc nie jest on o budowie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 12.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Prześlij na maila chętnie obejrzę projekt [email protected]I jeśli chcesz wstawię fotki na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 12.09.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Wysle jak bede w domu (teraz w pracy)A Wy na jakim etapie teraz obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 12.09.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Teraz - obecnie, sorki, cos mi nie poszlo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 12.09.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Jacek co obiecanymi fotami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 12.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 My obecnie walczymy ze studnią do pompy ciepła, zamawiamy pompę ciepła z całym osprzętem, zamawiamy drzwi. Jeśli chodzi o prace przy samej budowie, to kafle w obu łazienkach położone, kafle w gabinecie na podłodze i korytarzu na poddaszu również.Panele w pokojach górnych położone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 12.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 'malym' tarasem nazwalismy ten pod podcieniem, cos czuje ze bedzie moim ulubionym, bo praktycznie zawsze jest w cieniu a ten drugi jest z salonu .... mniej kameralny http://images29.fotosik.pl/80/ffd3d5adda0cdba7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 12.09.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Kochany czy to aby na pewno Saturn????Moj wyglada inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolqa 13.09.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Giska daj fotki swojego!!Jacek niezły pomysł z tymi oknami. Nie pomyślałam nawet o tym, zeby zlikwidować drzwi na taras z salonu jak w planie i zrobić je w miejscu okien. Dzięki temu uzyskujesz większą ścianę do zagospodarowania, a tak jest ona niewielka. A tak w ogóle jakich zmian jeszcze dokonałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen 13.09.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Witam! Oto zdjęcie naszego SATURNA, napiszcie co o nim sądzicie:) http://images25.fotosik.pl/41/618647cb68f55c4f.jpg nie znam tego projektu ale problematyczny wydaje mi się komin widoczny na zdjęciu. Jest dosyc niski i nie bardzo to widać na zdjęciu ale chyba ma dwa przewody wentylacyjne i pomiędzy nimi idzie dymowy. Przy tak umiejscowionym kominie mogą być problemy z odpowiednim ciągiem. Mogą ale nie muszą, poza tym zdjęcie nie oddaje tego jak to wygląda w rzeczywistości i mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 13.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 jesli to komin od kotla gazowego to jest OK, jesli dymowy to za niski, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 13.09.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kochany czy to aby na pewno Saturn????Moj wyglada inaczej zajrzalem do projektu .... to jest Saturn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 13.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 A tak w ogóle jakich zmian jeszcze dokonałeś?? odstepstw od projektu mam niewiele, najwieksza, wymuszona zmiana (WZ) jest zlikwidowany wykusz, za to mamy na tej elewacji dwa duze (150x180) okna w jadalni i salonie. poza tym mamy garaz zamiast wiaty, garaz ma okienko, nie mamy spizarki, zmienilismy bieg schodow, uklad okien na tyle domu, powiekszylismy dolna lazienke kosztem gabinetu, zmnieiszylismy gorna lazienke uzyskujac garderobe w sypialni, okno w tej lazience jest na polaci bocznej, a nie od frontu, pokoj nad garazem mamy polaczony szerokim wejsciem z pokojem za nim (tym z balkonem), w tym balkonowym pokoju dodalismy okno dachowe, tyle tylko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GISKA 14.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Teraz juz napewno wiem ze moj Saturn to "inny" Saturn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts