januszela 26.06.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2004 zamierzamy się budować , jesteśmy na etapie wyboru projektu , podoba nam się taki ładny nazywa się "saturn". może ktyoś z was zbudował lub budóje saturna , może ktoś wie gdzie taki stoi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 28.06.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 Witam januszela!Ja z moją "osobistą" również wypatrzylismy "saturn" oraz "orion1" z pracowni domus. Podobne projekty- różnią sie głównie dachem - to ważne z róznych względów. Jesteśmy na etapie kupowania działki (okolice lublina) no i faza szukania projektu jeszcze otwarta -ale te dwa projekty najbardziej prawdopodobne. W saturnie najbardziej mierzwią mnie słupy na poddaszu no i musowo zabudować garaż! wejscie z pom. gosp! czy to mozliwe- jeszcze nie wiem.Mam nadzieję,że ktoś jeszcze się tu pojawi i przedstawi swoje uwagi! POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszela 28.06.2004 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2004 cześć stmara , czekamy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.06.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 coś tu cicho!żoneczka ma coraz więcej zastrzeżeń do saturna i kieruje się bardziej w stronę oriona! większa powierzchnia dachu i te cholerne słupy. poza tym w projekcie oriona poczyniła pewne zmiany nie wiem czy możliwe do realizacji. mi jednak bardziej wygląda saturn! czy wy macie już kupiony projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.06.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Kochani wejdźcie z tym tematem do działu "projekty".Tam może kogoś znajdziecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.06.2004 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 słuszna uwaga -sam również na to wpadłem! wiec zara tam sie przeniesiemy.POZDRO! januszela - kurs na "projekty" - anu dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.06.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Witam ! Czy ktoś z szanownych forumowiczów zna projekt saturn lub orion z pracowni domus? może ktoś się już buduje lub wie gdzie taki stoi? Czekamy na ciekawe posty (wszystkie posty) i wasze uwagi! POZDRO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 29.06.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 januszela: przeniosłem naszą dyskusję na forum "projekty" pod tytułem:"saturn - orion - kto buduje?" POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maag 29.06.2004 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2004 Ok, ale najpierw: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=14832 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 30.06.2004 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2004 witam! SŁUSZNIE!!! - DZIĘKI! saturn: http://www.dobredomy.pl/?id_project=25&pracownia=1&pracownia=1 orion1: http://www.dobredomy.pl/?id_project=27&pracownia=1&pracownia=1 Może ktoś podpowie- jakie błedy są w tych projektach (słabe punkty)? POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAYA-P 17.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Szukam ludzi, którzy wybudowali, budowali lub myślą nad budową SATURNA. Ja go wybrałem i w tym roku ruszam z budową (jeśli pan Z. skończy zwlekać ze sprzedażą działki ). Jak ktoś ma jakieś swoje opinie proszę o wypowiedź. Praktycznie nic nie ma na forum na ten temat, a to najleprzy projekt w Polsce . No może trochę przesadziłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 04.04.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2005 ja zaczynam budowe saturna juz niedlugo i mam juz zaprojektowany garaz zamiast wiaty, dzwi z garazu do gospodarczego tez będą, jesli chodzi o slupy na poddaszu to jest projekt rowniez bez slupow(ja taki mam) ale sie zastanawiam czy z niego skozystac czy zostac przy slupach. Dach w projekcie bezslupowym opiera sie na dwoch dwuteownikach 200 połączonych razem w kratownice, dosc duza sprawa, liczylismy z projektantem i wychodzi ponad 30mb dwuteownika(prawie 2 tony) + wykananie tej konstrukcji, później dźwig te sprawy nie wiem czy nie zostane przy slupach. Jak bedzie cos stalo mam nadzieje pod koniec lipca zapodam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej.ch 03.09.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 http://nowydom.onet.pl/2857,projekt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Pawlowice 08.09.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Poszukuje budujących dom z DOMUSU tj. SATURN, PROMETEUSZ LIBRA w okolicach śląskaproszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violka 08.09.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Projekt Libra, Pęgów k. Wrocławia, jak narazie fundamenty stoją, za 1,5 tyg ruszamy z murami. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek Pawlowice 09.09.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Dziękuje za chęci ale interesunje mnie uklad w domu więc to narazie masz troszkę za mało. Ale i tak gorąco dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirmil99 12.09.2005 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 jakos bardzo cicho w tym temacie a mnei zywotnio interesuje, czy naprawde nikt nie buduje domku sarurn, czy sa jakies wielkie przeciwnosci losu aby tego nie robic pozdr mirmil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirmil99 13.09.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 tia ja rowniez poszukuje tejze wiedzy, ale chyba jest cos nie tak z tym projektem bo nikt nie wymienia doswiadczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 14.12.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Właśnie oglądam ten projekt i mam wrażenie, że tego właśnie szukałam.Czy zdecydował się ktoś na budowę tego domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krysin 14.12.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2005 Zgadzam się z Tobą Kupujemy projekt Saturn z pracowni Domus i nic nie zamierzamy w nim zmieniać. Z budową ruszamy w przyszłym roku.Ciekawa jestem czy ktoś dostrzga w tym projekcie jakieś wady czy niedogodności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts