VIP Jacek 26.03.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 tak jak w temacie, czy można, a jeśli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Nie wiem czy mozna chyba nie jak masz nieduzo postow to zarejestruj sie jeszcze raz pod innym nickiem Ja mam za to inne pytanie - troche podobne - czy mozna zmienic w profilu adres mailowy? Probowalam i nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 26.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 tak jak w temacie, czy można, a jeśli tak to jak? Tu masz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 26.03.2006 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Oj to niedobrze, że nie można Muszę dalej trwać z tym nickiem , ale może coś wykobinuję Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Jacku - e no co Ty chcesz od nicka fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 27.03.2006 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Nie chcę, aby mnie postrzegano za jakiegoś bogatego inwestora lub zarozumialca , a takim nie jestem. Ciekawe, czy Ty zielonooka masz zielone oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Nie chcę, aby mnie postrzegano za jakiegoś bogatego inwestora lub zarozumialca , a takim nie jestem. Ciekawe, czy Ty zielonooka masz zielone oczy? mnie sie Vip kojarzy z gosciem co nie uzywa prezerwatyw- bo chroni go ummunitet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 27.03.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Nie chcę, aby mnie postrzegano za jakiegoś bogatego inwestora lub zarozumialca , a takim nie jestem. Ciekawe, czy Ty zielonooka masz zielone oczy? Poza tym to można czytać 6P. Kiedyś była zasada 4P, można by ją rozbudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ciekawe, czy Ty zielonooka masz zielone oczy? jak by nie miala to by byla brazowooka albo niebieskooka chyba... a VIP to very important person niekoniecznie z bogaczem ,ale z ...osobistoscia sie kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.03.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 a VIP to very important person niekoniecznie z bogaczem ,ale z ...osobistoscia sie kojarzy Takiemu to i prąd szybko podłączą i gaz dociągną nawet jak się nie opłaca i drogę wysypią tłuczniem i tp dostawi kilka słupów. Fajnie jest mieszkać obok VIPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 27.03.2006 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No widzę, że mój temat ściągnął niemalże całą elitę tego forum, czyli VIP-ów... a także pierwszgo jajcarza- selimma. Ale posłem nie jestem i gumek muszę używać, niestety. jezier napisa:Takiemu to i prąd szybko podłączą i gaz dociągną nawet jak się nie opłaca i drogę wysypią tłuczniem i tp dostawi kilka słupów. Fajnie jest mieszkać obok VIPa narazie to zakładam komitet społeczny do budowy kanalizy w mojej dzielnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 27.03.2006 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Muszę się wybrać na zjazd forumowiczów- czy jak to tam się nazywa i spojrzeć niektórym w oczy- kolor oczu. (może lepiej sprawdzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.03.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ps. to zlot chyba sie nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts