Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

samochód za 10 tys. zł

butterfly

Recommended Posts

Za takš cene to masz Lanosa 2000 rok we w miarę wypasionej wersji.

Wiem,wiem zaraz się podniesie raban że to "shit" itp, ale u mnie w rodzinie deusów jest kilka( i to od jakichœ 6-7 lat) i wszyscy sš zadowoleni. Zwłaszcza tanioœciš i dostępnoœciš częœci.

No i masz w miarę nowe autko.

Nie obraź się ale nie podoba mi sie żadne Daewoo, więc to tez odpada...

A co z innymi autami; nikt mi więcej nie doradzi?

Osobiście zakochałam się w Toyota Rav4 ale o tym to moge zapomnieć na kilka lat..., więc wymieniłam te co powyżej.

Myślicie, że można je kupić w takiej cenie?

Mniej więcej mam rozeznanie jaki samochód chcę ale potrzebuje rady od osób, które już jeżdżą tymi samochodami. Jakie są one w eksploatacji, czy rzeczywiście mało awaryjne, itp.

Samochód będzie mi głównie służył do jazdy do pracy i po mieście.

Może ktoś jeździ/jeździł Toyotą Carina lub Corolla, Nissan Primera, Audi 80B4?

Jak sie sprawują? Na co zwrócić uwagę przy zakupie żeby nie kupić kota w worku, bo za te pieniądze to chyba tylko 10-latki?

Spośród tych, które wymieniłeś audi B4 ma bardzo istotną zaletę, szczególnie ważną dla 10 letnich aut - blachy ocynkowane.

Ja mam golfa3 z 93 roku, 1,6benzyna, 5 drzwi, elektr szyberdach dałem 6500 PLN w Niemczech w październiku. Pod tylną szybą wychodzi rdza. W takich rocznikach powoli zaczyna pojawiać się ten problem.

Silnik to ci się w każdym może zepsuć, ale audi nigdy ci nie zardzewieje!!!

Diselek mniej pali. Zdecydowanie. Ale naprawy trochę droższe.