butterfly 26.03.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam, muszę kupić samochód używany ale dobry mało awaryjny i tani w serwisie z silnikiem do 2l benz. lub diesel. Osobiście podoba mi sie audi 80 B4, suzuki vitara ale inne japonskie tez. Odpada ford, fiat, opel Prosze doradzcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.03.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Za takš cene to masz Lanosa 2000 rok we w miarę wypasionej wersji. Wiem,wiem zaraz się podniesie raban że to "shit" itp, ale u mnie w rodzinie deusów jest kilka( i to od jakich 6-7 lat) i wszyscy sš zadowoleni. Zwłaszcza taniociš i dostępnociš częci. No i masz w miarę nowe autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 27.03.2006 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Nie obraź się ale nie podoba mi sie żadne Daewoo, więc to tez odpada... A co z innymi autami; nikt mi więcej nie doradzi? Osobiście zakochałam się w Toyota Rav4 ale o tym to moge zapomnieć na kilka lat..., więc wymieniłam te co powyżej.Myślicie, że można je kupić w takiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.03.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Wejd na allegro w motoryzacyjne i zrób sobie przeglšd samochodów. Będziesz miała i ceny i zdjęcia autek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 28.03.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Osobiście podoba mi sie audi 80 B4, suzuki vitara ale inne japonskie tez.Odpada ford, fiat, opelPrzecież już wybrałeś!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 28.03.2006 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mniej więcej mam rozeznanie jaki samochód chcę ale potrzebuje rady od osób, które już jeżdżą tymi samochodami. Jakie są one w eksploatacji, czy rzeczywiście mało awaryjne, itp. Samochód będzie mi głównie służył do jazdy do pracy i po mieście. Może ktoś jeździ/jeździł Toyotą Carina lub Corolla, Nissan Primera, Audi 80B4?Jak sie sprawują? Na co zwrócić uwagę przy zakupie żeby nie kupić kota w worku, bo za te pieniądze to chyba tylko 10-latki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.chmielinski 28.03.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Spośród tych, które wymieniłeś audi B4 ma bardzo istotną zaletę, szczególnie ważną dla 10 letnich aut - blachy ocynkowane.Ja mam golfa3 z 93 roku, 1,6benzyna, 5 drzwi, elektr szyberdach dałem 6500 PLN w Niemczech w październiku. Pod tylną szybą wychodzi rdza. W takich rocznikach powoli zaczyna pojawiać się ten problem. Silnik to ci się w każdym może zepsuć, ale audi nigdy ci nie zardzewieje!!! Diselek mniej pali. Zdecydowanie. Ale naprawy trochę droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kawu 29.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nissan Primera to dobre wygodne auto, pod warunkiem, że nie było klepane z przystanku autobusowego. Polecam silnik 2.0 l Inne za słabe na tą masę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butterfly 30.03.2006 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dzięki za odpowiedzi. A co sądzicie o Hyundai Lantra lub Sonata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts