artkom 26.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam , szukam solidnej godnej polecenia ekipy do postawienia stanu surowego zamkniętego domu 240 m2 w Swarzędzu , CZEKAM NA PROPOZYCJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Po_ty 28.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam , szukam solidnej godnej polecenia ekipy do postawienia stanu surowego zamkniętego domu 240 m2 w Swarzędzu , CZEKAM NA PROPOZYCJE Wykonuje tynki tradycyjne [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogii 04.04.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 witam,mogę polecić solidną firmę z Poznania. Nazywają się inwestdom. Ceny myślę do przyjęcia, zmiescili się w terminie jeszcze 2 tyg. zostały. Miałem swojego kierownika i nigdy nie miał zastrzeżeń.Namiary: Pan Marek 602 592 191w razie jakichś pytań piszpozdrawiambogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szybki 04.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Szukasz dobrej i przystepnie cenowo ekipy budowlanej.I sa nawet bardzo blisko ciebie tylko nie wiem jak z terminem.Jesli chcesz to moge ci podac namiary i zdjecia jak wyglada u nich budowa domu.Powiem tyle robia czysto i z glowa i co najwazniesze trzymaja sie wymiarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hejjpozn 09.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Poproszę namiary na tš ekipę budowlanš. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts