TASIJA 26.03.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Otworzyły się u Was jakies fotki...czy mam wklejać mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.03.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 U mnie jest super - fotki hulają - wklejaj dalej, bo widzę, że nieźle Wam idzie :) Wszystkiego dobrego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 TASIJA nie udało mi się być pierwszą w Twoich komentarzach . Ale to nic ja i tak będę Tobie zawsze kibicować, od dzisiaj Twój dziennik będę namiętnie "śledzić" Zdjęcia super, a tekst jeszcze lepszy. PISZ, PISZ, PISZ dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 27.03.2006 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Nefer dzięki za miłe słowa Aguś byłam na przymusowym 2 dniowym urlopie (w bloku wymieniali instalacje brr... wody nie było ani do "myci" i ani do "pici") więc siedziałam jak więzień przykuta do kompa...no i pobawiłam się trochę w Photoshopie obrabiając z nudów fotki...Choc taki pożytek z przymusowego siedzenia w chałupie...że zaczęłam pisać dzienniczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Uwielbiam dzienniki z fotkami Wszystkie są super, szybko się otwieraja. Chętnie będę śledził Wasze zmagania tym bardziej, że kiedyś brałem pod uwagę projekt, który wybraliście Pzodrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.03.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Fajnie sie zapowiada, fotki hulają , mam tylko pytanko, gdzie dokładnie się budujecie? znam troche okolice Bydgoszczy, bywam tam co kilka miesięcy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 27.03.2006 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Rom Ja tez bardzo lubie z fotkami, dlatego je namiętnie bede wklejac... Ja jeszcze nie znalazłam NIKOGO kto buduje LMP126 maksiu To zapraszam do nas na działeczkę...jak bywasz w okolicach Bydgoszczy. Prąd już mamy własny...i kawke się zagotuje. Budujemy na trasie z Bydgoszczy do Koszalina - Tryszczyn dokładnie. Dlaczego dostaję tylko powiadomienia na kompie w pracy...na domowym nie dostaję. Mozna to zmienić. "kurza twarz"...nie wiem jak ? doradź maksiu please Pozdrawiam Was.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 U mnie też fotki działają. Kiedy zaczynacie tegoroczny sezon budowlany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Rom Ja tez bardzo lubie z fotkami, dlatego je namiętnie bede wklejac... Ja jeszcze nie znalazłam NIKOGO kto buduje LMP126 maksiu To zapraszam do nas na działeczkę...jak bywasz w okolicach Bydgoszczy. Prąd już mamy własny...i kawke się zagotuje. Budujemy na trasie z Bydgoszczy do Koszalina - Tryszczyn dokładnie. Dlaczego dostaję tylko powiadomienia na kompie w pracy...na domowym nie dostaję. Mozna to zmienić. "kurza twarz"...nie wiem jak ? doradź maksiu please Pozdrawiam Was.Pa co to znaczy ze dostajesz powiadomienia? bo nie bardzo rozumiem pozdrawiam m. ps. przejezdzalem niedawno (we wrzesniu) przez Tryszczyn, ale szczerze powiem niewiele pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 27.03.2006 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 co to znaczy ze dostajesz powiadomienia? bo nie bardzo rozumiem pozdrawiam W profilu mam zaznaczone TAK "Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach : Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość." Wiec dostaje powiadomienie ze ktos odpowiedział w temacie na którym coś pisałam i że muszę kliknąc na załaczony załacznik do tego powiadomienia, bo jak nie kliknę, to wiecej powiadomień nie dostanę ps. przejezdzalem niedawno (we wrzesniu) przez Tryszczyn, ale szczerze powiem niewiele pamietam To sie odezwij jak będziesz jechał nastepnym razem... Pozdrawiam Anka Węgrzyn Aniu zaczęliśmy 5 listopada 2005 i przerwaliśmy tylko na te największe mrozy....cały czas budujemy...w czwartek cieśle konczą dach...ale pomalutku... fotki narazie wrzucam...po kolei, jak sie budowało, te z dachem zobaczysz lada dzień a dzienniczek zaczęłam pisać dopiero wczoraj...a fotek do wrzucenia setki, zaraz wrzuce kolejną 20-stkę... Zaczęłam zmniejszać te fotki...ale sie popsuła przez to ich jakość...ja mam widocznie stałe "łącze do bani" i z taką prędkością u mnie się fotki nie otwierają...NIE BĘDĘ ich zmniejszać...jak Wam się otwierają... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.03.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No, no, no TASIJA pokazałaś swoją MOC!!! Zdjęcia otwierają się elegancko. Fajny dziennik! Czekam na dalsze relacje! Tym bardziej, ze łatwiej mi włączyć komputer i obejrzeć Twoją budowę niż pojechać do Tryszczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No to ładnie Wam idzie budowa. Zaczęliście w listopadzie i robicie już więźbę. Domyślam się, że w tym roku zamieszkacie w nowym domku, czego Wam oczywiście życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 27.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Mnie się także podoba dzienniczek i zdjęcia Będę doglądał razem z Agą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 27.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Taaakie dzienniki to ja LUBIĘ !!! :D :D :D Zdjęcia mówią same za siebie, a słowa, to tło! Tak trzymaj - czekamy na więcej!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 27.03.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Wlasnie trafilem na Twoj dziennik. Jestem pod wrażeniem. Lubię oglądać jak u innych postępuje robota, a tym bardziej jezeli jesteście zadowoleni z efektów. Co do powiadamiania, to pewnie w profilu podalaś maila firmowego, dlatego powiadomienia odbierasz w pracy. P.S. masz wodę i prąd?? to teraz robimy zjazd u Was?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 TASIJO oglądałem właśne Twój dziennik i widziałem wystawioną ponad fundament furę doprowadzającą powietrze pod kominek.Powiedz mi z czego jest ta rura i jaką ma średnicę??[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 28.03.2006 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 TASIJO oglądałem właśne Twój dziennik i widziałem wystawioną ponad fundament furę doprowadzającą powietrze pod kominek.Powiedz mi z czego jest ta rura i jaką ma średnicę??[/b] To jest rura PCV średnica 10cm lub 12 cm. Jade po pracy na działkę i zmierzę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 28.03.2006 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No to ładnie Wam idzie budowa. Zaczęliście w listopadzie i robicie już więźbę. Domyślam się, że w tym roku zamieszkacie w nowym domku, czego Wam oczywiście życzę. Planujemy od wrzesnia sie wprowadzić, najwyżej jak kasy z kredytu zabraknie, to zamieszkamy na dole, a górę sie bedzie dopieszczać. Ja już od maja wprowadzam sie na działkę, bedę spać w przyczepie i pilnować okien...co by nam nie ukradli Mam juz dosyć bloku... Od 16 godziny aż do późnego wieczora, bedę już codziennie na "łonie natury"... A w ciagu dnia pilnują KOCHANI WSPANIALI sąsiedzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Jejku jak Ci zazdroszczę JA też jak tylko będe mógł to się wprowadzam do szopy Blokowisko też mam już dosyć, nie mogę patrzeć na brudne, odrapane klatki, noi ten wieczny hałas w mieście brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 28.03.2006 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Wlasnie trafilem na Twoj dziennik. Jestem pod wrażeniem. Lubię oglądać jak u innych postępuje robota, a tym bardziej jezeli jesteście zadowoleni z efektów. Co do powiadamiania, to pewnie w profilu podalaś maila firmowego, dlatego powiadomienia odbierasz w pracy. P.S. masz wodę i prąd?? to teraz robimy zjazd u Was?? Nooo jasne !!! Miałeś rację. Mam w domu na kompie skopiowane wszystkie adresy z pracy, a o tym jednym, który założyłam sobie specjalnie do Allegro, zapomniałam. DZIĘKI OK ! nastepny zjazd u mnie. Woda jest, prąd jest, więc możemy pić kawkę na "łonie natury". Dam znać jak skończą dach i się umówimy ! Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts