Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TASIJA - Komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nefer dzięki za miłe słowa :)

Aguś byłam na przymusowym 2 dniowym urlopie (w bloku wymieniali instalacje brr... wody nie było ani do "myci" i ani do "pici") :evil: więc siedziałam jak więzień przykuta do kompa...no i pobawiłam się trochę w Photoshopie obrabiając z nudów fotki...Choc taki pożytek z przymusowego siedzenia w chałupie...że zaczęłam pisać dzienniczek.. :wink:

Rom Ja tez bardzo lubie z fotkami, dlatego je namiętnie bede wklejac... Ja jeszcze nie znalazłam NIKOGO :cry: kto buduje LMP126 :wink:

maksiu To zapraszam do nas na działeczkę...jak bywasz w okolicach Bydgoszczy. Prąd już mamy własny...i kawke się zagotuje. Budujemy na trasie z Bydgoszczy do Koszalina - Tryszczyn dokładnie.

Dlaczego dostaję tylko powiadomienia na kompie w pracy...na domowym nie dostaję. Mozna to zmienić. "kurza twarz"...nie wiem jak ? doradź maksiu please :-?

Pozdrawiam Was.Pa

Rom Ja tez bardzo lubie z fotkami, dlatego je namiętnie bede wklejac... Ja jeszcze nie znalazłam NIKOGO :cry: kto buduje LMP126 :wink:

maksiu To zapraszam do nas na działeczkę...jak bywasz w okolicach Bydgoszczy. Prąd już mamy własny...i kawke się zagotuje. Budujemy na trasie z Bydgoszczy do Koszalina - Tryszczyn dokładnie.

Dlaczego dostaję tylko powiadomienia na kompie w pracy...na domowym nie dostaję. Mozna to zmienić. "kurza twarz"...nie wiem jak ? doradź maksiu please :-?

Pozdrawiam Was.Pa

co to znaczy ze dostajesz powiadomienia? bo nie bardzo rozumiem

pozdrawiam

m.

ps. przejezdzalem niedawno (we wrzesniu) przez Tryszczyn, ale szczerze powiem niewiele pamietam :D

co to znaczy ze dostajesz powiadomienia? bo nie bardzo rozumiem

pozdrawiam

W profilu mam zaznaczone TAK "Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach :

Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość." Wiec dostaje powiadomienie ze ktos odpowiedział w temacie

na którym coś pisałam i że muszę kliknąc na załaczony załacznik do tego powiadomienia, bo jak nie kliknę, to wiecej powiadomień nie dostanę :evil:

ps. przejezdzalem niedawno (we wrzesniu) przez Tryszczyn, ale szczerze powiem niewiele pamietam :D

To sie odezwij jak będziesz jechał nastepnym razem... :wink:

Pozdrawiam

Anka Węgrzyn

Aniu zaczęliśmy 5 listopada 2005 i przerwaliśmy tylko na te największe mrozy....cały czas budujemy...w czwartek cieśle konczą dach...ale pomalutku... fotki narazie wrzucam...po kolei, jak sie budowało, te z dachem zobaczysz lada dzień :lol: a dzienniczek zaczęłam pisać dopiero wczoraj...a fotek do wrzucenia setki, zaraz wrzuce kolejną 20-stkę... :wink:

Zaczęłam zmniejszać te fotki...ale sie popsuła przez to ich jakość...ja mam widocznie stałe "łącze do bani" i z taką prędkością u mnie się fotki nie otwierają...NIE BĘDĘ ich zmniejszać...jak Wam się otwierają... :)

pozdr

Wlasnie trafilem na Twoj dziennik.

Jestem pod wrażeniem.

Lubię oglądać jak u innych postępuje robota,

a tym bardziej jezeli jesteście zadowoleni z efektów.

Co do powiadamiania, to pewnie w profilu podalaś maila firmowego,

dlatego powiadomienia odbierasz w pracy.

P.S. masz wodę i prąd??

to teraz robimy zjazd u Was?? :lol: :lol:

No to ładnie Wam idzie budowa. Zaczęliście w listopadzie i robicie już więźbę. Domyślam się, że w tym roku zamieszkacie w nowym domku, czego Wam oczywiście życzę.

Planujemy od wrzesnia sie wprowadzić, najwyżej jak kasy z kredytu zabraknie, to zamieszkamy na dole, a górę sie bedzie dopieszczać.

Ja już od maja wprowadzam sie na działkę, bedę spać w przyczepie i pilnować okien...co by nam nie ukradli :) Mam juz dosyć bloku... :evil: Od 16 godziny aż do późnego wieczora, bedę już codziennie na "łonie natury"... :p A w ciagu dnia pilnują KOCHANI WSPANIALI sąsiedzi..

Wlasnie trafilem na Twoj dziennik.

Jestem pod wrażeniem.

Lubię oglądać jak u innych postępuje robota,

a tym bardziej jezeli jesteście zadowoleni z efektów.

Co do powiadamiania, to pewnie w profilu podalaś maila firmowego,

dlatego powiadomienia odbierasz w pracy.

P.S. masz wodę i prąd??

to teraz robimy zjazd u Was?? :lol: :lol:

Nooo jasne !!! Miałeś rację. Mam w domu na kompie skopiowane wszystkie adresy z pracy, a o tym jednym, który założyłam sobie specjalnie do Allegro, zapomniałam. DZIĘKI :p

OK ! nastepny zjazd u mnie. :D Woda jest, prąd jest, więc możemy pić kawkę na "łonie natury". Dam znać jak skończą dach i się umówimy !

Pozdr