TASIJA 10.04.2006 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Cześć Tasija ładny domek zapraszam sie na parepetówke -) szkoda że garaż ma podwójne drzwi, bo to drogo i nie efektownie (Przemek sie nie zgadza z moim zdaniem) gratululuję determinacji i życze jej jeszcze więcej, aż po sam .... pozdrawiam maxkonin A ten NICK tajemniczy,..... to może mi rozszyfrujesz.... mam 2 pewniaki...ale nie wiem który to BINGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxkonin 10.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 cze rozszyfruje , ale nie na tym forum bratanico ty moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 10.04.2006 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Cześć Tasija ładny domek zapraszam sie na parepetówke -) szkoda że garaż ma podwójne drzwi, bo to drogo i nie efektownie (Przemek sie nie zgadza z moim zdaniem) gratululuję determinacji i życze jej jeszcze więcej, aż po sam .... pozdrawiam maxkonin A ten NICK tajemniczy,..... to może mi rozszyfrujesz.... mam 2 pewniaki...ale nie wiem który to BINGO MARIUSZ ...albo ....JAREK... który to z WAS... ????Meldowc mi szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxkonin 10.04.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Jarek nie ma dostępu-( niestety to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 10.04.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 MARIUSZ ...albo ....JAREK... który to z WAS... ????Meldowc mi szybciutko A mebelki na parapetówę ..... juz mamy... i wieeelki parasol kupiony wczoraj w markecie na taras też....a gorzałkę zdążymy schłodzić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxkonin 10.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 trzymam za was wszystkie kciukichoć jestem pewien że sobie poradziciei miło mi się robi że jesteście szczęśliwi (wiesz dlaczego)pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 10.04.2006 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Jarek nie ma dostępu-( niestety to ja Jaaakie niestety ????????? Ciesze sie ogromnie....ale mi zrobiłeś niespodziankę...!!!!!!!!!!!!!Przemuś już śpi...to nie będę go budzić...(co by sie podzielic taaaką niespodzianką.... )A na parapetówę...przyjeżdżajcie już....DZIŚ !!!!! Teraz mam motywację...co by Dzienniczek budowy szybko uaktualnić....skoro RODZINA CZYTA... moje wypociny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxkonin 10.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 na bieżąco śledzę wasze poczynania (Przemek wysyła)i podziwiam waszą determinacjęja jestem za stary na taką odwagę, i tym bardziej wam dopinguję i życze najlepszego a Przemko nie śpi za długo jak na swój wiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 10.04.2006 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 na bieżąco śledzę wasze poczynania (Przemek wysyła) i podziwiam waszą determinację ja jestem za stary na taką odwagę, i tym bardziej wam dopinguję i życze najlepszego a Przemko nie śpi za długo jak na swój wiek? Zaraz spadnę ze stołka..... !!! TY ZA STARY A CO MY MAMY WOBEC TEGO POWIEDZIEĆ ??? MAMY TYLE.... NA ILE SIE CZUJEMY.....( a nie tyle ....co w kalendarium zapisano.. ) I TO JEST PIĘKNE.... Wiec wszystko PRZED NAMI !!!! Buziaczki.... dla całej rodzinki... Ide troche pospać.... wyślij na priva nr Twojego gadu gadu.... pogadamy następnym razem, jak bedziesz miał dyzur... ja jestem nocny marek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Przeczytałam NOCNE POLAKÓW ROZMOWY (ale też ide już spać!). TASIJA teraz musisz się podwójnie starać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxkonin 10.04.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Fajną mam bratową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.04.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Normalnie czytacie w moich myślach JAk tylko zobaczyłem plan to od razu pomyślałem: TYLKO JEDYNKA Cicho , w rogu, przytulnie. No bo kto by chciał siedzieć nad oczkiem przy ulicy i słuchać warkotu samochodów. Wszystkiego najlepszego TASIJO Dużo zdrówka, szybkiego zakończenia budowy i rychłego zamieszkania No "kurde"... dopiero dzisiaj zauważyłam, ze jest odnośnik do Twoich fotek.... bo jak klikałam w "Nasze marzenie" to był tylko piękny projekcik Twojego domku. Nooo... fundamenciki wylewaliście "jak Bozia przykazała" w folii.... super ! Wklejaj dalej fotki, bede śledzić i trzymać mocno kciuki !!! a.... do Poznania mam wielki sentyment... robiłam tam swego czasu jakieś podyplomówki... Miasto super przygotowane dla przyjezdnych...te knajpki ...uhmm... w jakiejś afrykańskiej knajpce, obsługa pamietam była tylko "czarna"...(podobało mi się) tyle że kuchnia afrykańska ... dla mnie za słodka... ale klimacik super...!!! A za to chińszczyznę...w Poznaniu....zawsze będe polecać..."miodzio...malina" ...Jeezuu... ale mi slinka pociekła.... a w lodówce mam tylko grzybową własnej roboty... Pozdrawiam serdecznie Ciebie i przepiękny Poznań.... Zdjęcia w naszym albumie są już ździebko nieaktualne, bo murarze już dzisiaj mają nadproża na parterze montować. z wklejaniem nowych zdjęć mam mały problem. Mianowicie zapomniałem hasła do tego albumu No i teraz za cholere nie mogę się zalogować i powklajać nowych zdjęć Próbowałem wszystkich możliwych kombinacji i nic. Musiałem niezłe hasło wymyślić skoro sam nie mogę sobie go przypomnieć hahaha Musiałbym założyć nowy album a teraz jak na dobre ruszyła budowa to ciężko mi znaleść na to czas. Ale obiecuję, że jak tylko znajdę czas to nadrobię zaległości. Pamiętasz może gdzie była ta afrykańska knajpka?? Chętnie bym spróbował co mają dobrego Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam zerdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Fajną mam bratową jasne jak słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Bardzo ładna działka i nietypowa budowa - bo prawie cała na razie z zimne miesiące Gratuluję! Idziecie bardzo szybko z temtem, co ponownie utwierdza mnie w przekonaniu, ze szybka budowa jest mozliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 11.04.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Bardzo ładna działka i nietypowa budowa - bo prawie cała na razie z zimne miesiące Gratuluję! Idziecie bardzo szybko z temtem, co ponownie utwierdza mnie w przekonaniu, ze szybka budowa jest mozliwa Zimowe...ale ciepłe na szczęscie...z małymi przerwami...No i 100% zadowolenia to NASZA KOCHANA FIRMA...która nam spadła jak "gwiazdka z nieba"...bo nie mieli rezerwacji... na zimowe miesiące pozdrawiam serdecznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 11.04.2006 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Zdjęcia w naszym albumie są już ździebko nieaktualne, bo murarze już dzisiaj mają nadproża na parterze montować. z wklejaniem nowych zdjęć mam mały problem. Mianowicie zapomniałem hasła do tego albumu No i teraz za cholere nie mogę się zalogować i powklajać nowych zdjęć Próbowałem wszystkich możliwych kombinacji i nic. Musiałem niezłe hasło wymyślić skoro sam nie mogę sobie go przypomnieć hahaha Musiałbym założyć nowy album a teraz jak na dobre ruszyła budowa to ciężko mi znaleść na to czas. Ale obiecuję, że jak tylko znajdę czas to nadrobię zaległości. Pamiętasz może gdzie była ta afrykańska knajpka?? Chętnie bym spróbował co mają dobrego Dziękuję za pozdrowienia i również pozdrawiam zerdecznie Trzymam za słowo... z tym wklejaniem nowych aktualnych fotek !!! A ta knajpka, to była na bocznej uliczce od Waszego pięknego Poznańskiego rynku.... byłam tam raz.... nie pamietam nazwy ...i to było kilka lat temu...może już jej nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.04.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 HaHa no to ochrony już nie potrzebujecie Sąsiadka zastępuje wszystkie możliwe firmy ochroniarskie Ciekawe czy moi sąsiedzi też będą tacy czujni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.04.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Twój odnośnik do projektu coś nie działa JAk klikam na niego to wyświetla się : "Nie odnaleziono strony na serwerze WWW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 12.04.2006 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Twój odnośnik do projektu coś nie działa JAk klikam na niego to wyświetla się : "Nie odnaleziono strony na serwerze WWW" Już jest dobrze...stronka sie otwiera Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisałam maila do specjalisty FengShui... gdzie wybrać najlepsze miejsce na staw No właśnie.........ciekawe co na to wszystko fengshui?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts