Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TASIJA - Komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

Napisałam maila do specjalisty FengShui... gdzie wybrać najlepsze miejsce na staw

No właśnie.........ciekawe co na to wszystko fengshui?? :o :o :D

No sama jestem ciekawa, czy "1" ktora nam sie wszystkim najbardziej podoba.... bedzie również wskazana przez Pania Paulinke... z firmy od specjalistów Feng Shui....

Kurza twarz... moze jest na urlopie.... jeszcze mi nie odpisala :cry:

A Ty idź do apteki.... po srodek na dobra pamięć, co byś sobie to hasło w końcu przypomniał do albumu z fotkami... :lol:

Pozdrówka

• Odpowiedzi 162
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Napisałam maila do specjalisty FengShui... gdzie wybrać najlepsze miejsce na staw

No właśnie.........ciekawe co na to wszystko fengshui?? :o :o :D

A takie e-mailowe porady są bezpłatne? tez bym chetnie zasiegnela, ale nie mam z czego za to płacic (zreszta maz by to uznal za fanaberie :wink: )

Te krótkie porady przez internet są bezpłatne....dlatego skorzystałam :D też nie mam kaski... :wink: Ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi :cry: ...czekam cierpliwie.... natychmiast dam znać jak przyjdzie wiadomość....

Pozdrawiam

Jak zobaczyłem zdjęcia Twojej wylewki po zimie to normalnie nóż mi się w kieszeni otworzył!! Spiep.... tą wylewkę na maksa. Nieźle chcieli Cię przekręcić. Twój B10 składa się głównie z piasku. Nie dziwię Ci się, że sie wkurzyłaś. I na dodatek co za beszczelność.!!! Że to niby Twoja wina bo budowałaś w zimie. Już widzę jakie gromy tam musiały na niego spadać :D :D Oj muszę uważać, żeby z Tobą nie zadrzeć :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale widzę, że prace posuwają się mocno do przodu. Masz już kogoś do dachu?? Czy będzie go robić ta sama ekipa??

Zzz okazji swiat zycze Ci:Na stole święcone, a obok baranek,

Koszyczek pełny barwnych pisanek

I tak znamienne w polskim krajobrazie

W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.

Zielony barwinek, fiołki i żonkile

- Barwami stroją uroczyste chwile.

W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,

Gdy wielkanocne na stole śniadanie.

Ojej, współczuję ci tych wylewek. Normalnie skandal. Powiem Ci szczerze, że nawet do głowy by mi nie przyszło, że można coś takiego zrobić. Sama nie mam ani jednego certyfikatu, ale układ nieco inny, bo pracuję "w branzy" i mogłam sobie pozwolić na nie branie tychże (i faktur :oops: ) .

Toż ta wytwórnia z takim "betonem" byłaby juz spalona na amen. Jak juz poprawią wylewki powiedz im , że zrobisz im odpowiednią "reklamę". Ja bym nie popuściła.

Normalnie jestem w szoku :evil: :evil: :evil: , moje kręcone na budowie wylewki sa o niebo lepsze !!!

JAk Ty tam wlazłas??? :D :D :D :D

A tam poważnie to teraz już widać domek. Ale boski :D

Jak tak sobie patrze to wydaje mi się, że dopiero jak pojawi się zarys dachu to tak napradę dopiero widać jak domek będzie wyglądał.

Mury, dachy to takie etapy, w których dom najwięcej "rośnie", najwięcej się dzieje.

A jak poszło zawieszanie wiechy?? Była "zakropiona" ??? :D :D

Ha! a ja mam identyczna (i do dosłownie - kształt i kolor) butle gazowa i palniki przykrecane (znowu i ksztalt i kolor sie zgadza!) :D :o I wobraz sobie, ze juz od dwoch lat na nich gotuje w naszej pienicy, bo tam kuchni nie mamy :) Oj jak ja sie nie moge doczekac mojej kuchni! :D No ale jajecznica na lopacie - nigdy nie probowalam :wink:

A dachowka jak ta lala! :)

P.S. Rozporka faktycznie nie widac :o :D :wink: