TASIJA 12.04.2006 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisałam maila do specjalisty FengShui... gdzie wybrać najlepsze miejsce na staw No właśnie.........ciekawe co na to wszystko fengshui?? No sama jestem ciekawa, czy "1" ktora nam sie wszystkim najbardziej podoba.... bedzie również wskazana przez Pania Paulinke... z firmy od specjalistów Feng Shui.... Kurza twarz... moze jest na urlopie.... jeszcze mi nie odpisala A Ty idź do apteki.... po srodek na dobra pamięć, co byś sobie to hasło w końcu przypomniał do albumu z fotkami... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.04.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 O rozpoczełaś drugą stronę. A co do albumu to zacząłem pracę nad nowym Będzie lepszy i aktualniejszy NA razie z powodu braku czasu rodzi się w bulach ale postaram się szybko coś sklecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisałam maila do specjalisty FengShui... gdzie wybrać najlepsze miejsce na staw No właśnie.........ciekawe co na to wszystko fengshui?? A takie e-mailowe porady są bezpłatne? tez bym chetnie zasiegnela, ale nie mam z czego za to płacic (zreszta maz by to uznal za fanaberie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 12.04.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisałam maila do specjalisty FengShui... gdzie wybrać najlepsze miejsce na staw No właśnie.........ciekawe co na to wszystko fengshui?? A takie e-mailowe porady są bezpłatne? tez bym chetnie zasiegnela, ale nie mam z czego za to płacic (zreszta maz by to uznal za fanaberie ) Te krótkie porady przez internet są bezpłatne....dlatego skorzystałam też nie mam kaski... Ale nie dostałam jeszcze odpowiedzi ...czekam cierpliwie.... natychmiast dam znać jak przyjdzie wiadomość.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.04.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 To ja poproszę namiary na takie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.04.2006 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jak zobaczyłem zdjęcia Twojej wylewki po zimie to normalnie nóż mi się w kieszeni otworzył!! Spiep.... tą wylewkę na maksa. Nieźle chcieli Cię przekręcić. Twój B10 składa się głównie z piasku. Nie dziwię Ci się, że sie wkurzyłaś. I na dodatek co za beszczelność.!!! Że to niby Twoja wina bo budowałaś w zimie. Już widzę jakie gromy tam musiały na niego spadać Oj muszę uważać, żeby z Tobą nie zadrzeć Ale widzę, że prace posuwają się mocno do przodu. Masz już kogoś do dachu?? Czy będzie go robić ta sama ekipa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 http://e-kartki.net/kartki/big/111174446523.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.04.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 WESOŁYCH ŚWIĄThttp://i.wp.pl/a/i/kartki2/wariant1/kartka1412.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Najlepsze Świąteczne życzenia. - samych pozytywnych zaskoczeń w dalszej cześci budowy i wspaniałego finału!http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 14.04.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zzz okazji swiat zycze Ci:Na stole święcone, a obok baranek, Koszyczek pełny barwnych pisanekI tak znamienne w polskim krajobrazieW bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.Zielony barwinek, fiołki i żonkile- Barwami stroją uroczyste chwile.W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,Gdy wielkanocne na stole śniadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Radosnych , miłych, pogodnych świąt, wesołego jajka, kolorowego zajączka i mokrego dyngusa http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 20.04.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Współczuję Ci tych wylewek z B-10!!! To normalnie skandal, a jeszcze wmawiają, że to przez Ciebie, bo zimą budujesz!!! ZGROZA!!! Tak się tym B-10 przejąłem, że sam sprawdziłem, czy mam certyfikaty na chudziaka i B-15, ale na szczęście MAM!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 20.04.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Ojej, współczuję ci tych wylewek. Normalnie skandal. Powiem Ci szczerze, że nawet do głowy by mi nie przyszło, że można coś takiego zrobić. Sama nie mam ani jednego certyfikatu, ale układ nieco inny, bo pracuję "w branzy" i mogłam sobie pozwolić na nie branie tychże (i faktur ) . Toż ta wytwórnia z takim "betonem" byłaby juz spalona na amen. Jak juz poprawią wylewki powiedz im , że zrobisz im odpowiednią "reklamę". Ja bym nie popuściła. Normalnie jestem w szoku , moje kręcone na budowie wylewki sa o niebo lepsze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxkonin 20.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 fengshui ?za darmo ?coś mi sie wydaje że trzeba sie znać na tym by wiedzieć czy cie nie oszukająa jeśli byś się znała to po co specjalistazamknij oczy, pomyśl i zdecydujzapewniam będzie najlepiej pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.04.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 JAk Ty tam wlazłas??? A tam poważnie to teraz już widać domek. Ale boski Jak tak sobie patrze to wydaje mi się, że dopiero jak pojawi się zarys dachu to tak napradę dopiero widać jak domek będzie wyglądał. Mury, dachy to takie etapy, w których dom najwięcej "rośnie", najwięcej się dzieje. A jak poszło zawieszanie wiechy?? Była "zakropiona" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.04.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 TASIJA nie widzę ani jednego zdjęcia!!! Same krzyżyki!!! Wykasowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 24.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Już widzę! HUUUURA! A co jest pod dachówką? Folia? (jaka?) czy coś innego. Napisz. aha - DACHÓWKA FAKTYCZNIE BARDZO ŁADNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Ha! a ja mam identyczna (i do dosłownie - kształt i kolor) butle gazowa i palniki przykrecane (znowu i ksztalt i kolor sie zgadza!) I wobraz sobie, ze juz od dwoch lat na nich gotuje w naszej pienicy, bo tam kuchni nie mamy Oj jak ja sie nie moge doczekac mojej kuchni! No ale jajecznica na lopacie - nigdy nie probowalam A dachowka jak ta lala! P.S. Rozporka faktycznie nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 25.04.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Gratuluję PIĘKNEGO dachu !!! Kolor piękny, dachówka tez niczego sobie!!! :D : D Obiadek, że aż mi ślinka pociekła (tym bardziej, że jestem przed śniadankiem ). A te bokserki, to ja myślałem, że to damskie krótkie spodenki - nie mów Twojemu!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts