Rom 31.05.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ale piekne to Twoje zdjęcia Praca wre na całego. Musicie juz zacząć się pakować Mam pytanie odnośnie okien dachowych. Jakie okna kupiłaś i ile kosztowały? Pytam bo sam w tym tygodniu kupiłem okna dachowe i chciałem porównać czy przepłaciłem czy też nie. Teraz jestem na etapie wyboru bramy garażowej. Ale mi się podobają te Wasze. Co to za bramy???? Poza tym idzie lato więc pewnie zerżnę od Was pomysł prysznicowy Dzieki za pozdrówka i również serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 31.05.2006 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Ale piekne to Twoje zdjęcia Praca wre na całego. Musicie juz zacząć się pakować Mam pytanie odnośnie okien dachowych. Jakie okna kupiłaś i ile kosztowały? Pytam bo sam w tym tygodniu kupiłem okna dachowe i chciałem porównać czy przepłaciłem czy też nie. Teraz jestem na etapie wyboru bramy garażowej. Ale mi się podobają te Wasze. Co to za bramy???? Poza tym idzie lato więc pewnie zerżnę od Was pomysł prysznicowy Dzieki za pozdrówka i również serdecznie pozdrawiam Oj chętnie już bym się spakowała... Okna dachowe FAKRO FTP-V 07 kosztowały 1008 zł sztuka Okno dachowe FAKRO FTP-W 07do łazienki 1084 zł Brama garażowa BIGTOR. Kupowałam w firmie DARRO - mają rewelacyjnych montażystów, a to jest bardzo ważne. Główną siedzibę mają w Toruniu, ale mają swoje oddziały w innych miastach. Jutro wrzucę najnowsze fotki.... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 31.05.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Tasija, jak miło, że można znów podziwiać Twój domek, który robi się coraz piękniejszy . Czekam na kolejne fotki P.S. Pomysł z prysznicem - rewelacja ! A co się stało z ptaszkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.05.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Obejrzałem sobie te Twoje okna TASIJO na stronie fakro. Fajne te Twoje okienka. Ja zdecydowałem się na podstawowe okna Veluxa. Wyszły taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 No, no, szybkość postępów prac na naszej budowie robi wrażenie. Ledwie robiliście dach, a tu już okna i ocieplenie . Teraz tylko przydałby Wam się namiot i można w wakacje biwakować na działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarna 31.05.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Tasijo twój domek z dnia na dzień jest coraz piękniejszy tempo macie zawrotne a prysznic jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.06.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Widzę, że kabelki już połóżone. Właśnie zacząłem kupować przewody na instalacje elektryczną. No i jestem w szoku. Przewody strasznie podrożały. Masakra. I jescze mi powiedzieli w hurtowni, że nikt nie wie jak długo utrzymają się takie ceny i cz ynastępne dostawy znowu nie będą droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 05.06.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Tasija możesz mi sprzedać swoją ekipę. widzę że pomimo tego że to majstry mają oni maszynę do cięcia BK. Wprawdzie ja chce budować z Ytonga ale BK to BK i myślę że nadaje się do ciecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 19.06.2006 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Tasija możesz mi sprzedać swoją ekipę. widzę że pomimo tego że to majstry mają oni maszynę do cięcia BK. Wprawdzie ja chce budować z Ytonga ale BK to BK i myślę że nadaje się do ciecia. Wysyłam Ci namiary na priva. Ale ta ekipa jest zajęta do końca tego roku. Jedna forumowiczek, której dałam też namiary na tę ekipę, czeka aż skończy u innych i w sierpniu wchodzą do niej rozpoczynać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.08.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Tesija bardzo ladny Twoj domek! Dlaczego od czerwca w twoim dzienniku nie ma zadnego wpisu? A od 24 kwietnia nie widze zadnych zdjec tylko x. Moze to u mnie cos nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.08.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Faktycznie czemu nic nie piszesz tak dlugo? A domek taki piekny sie zrobil, a te wylewki wzorowe i ogrzewanie tez, piekne rurki.., ocieplenie, okna, parapety zewnetrzne...Ale fajnie Wam sie to wszystko udalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 O, sa nowe fotki! No, no ale fajnie sie robi u Was. Tylko nie wiem czemu robicie podlogi a jeszcze nie ma tynkow... Co planujecie w kuchni, jaki tynk? Za zwyczaj widze fotki gdzie juz sa sciany a potem dopiero podloga, dlatego jestem ciekawa jak to jest u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 16.08.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 magpie101 i Zeljka Dzięki sliczne za miłe słowa. Fotek długo nie wklejałam bo byłam na urlopie (na budowie) i nie miałam dostępu do kompa. Etapy robót są rzeczywiście nie w takiej kolejności jak być powinno ( tynki potem podłogi), ale nie mamy wyjścia, bo do końca sierpnia muszę zwolnić całkowicie mieszkanie które zostało sprzedane i kilka ekip działa jednocześnie (glazura, tynki, scianki działowe na poddaszu, panele... itp) Podłogi zabezpieczamy folią - tam gdzie nie ma jeszcze tynków. Przeraża mnie to, że za kilka dni zwiozę stosy worów, kartonów i będą leżały w pokojach na podłodze... do czasu jak skończymy "brudną robotę" na parterze. Został do wykończenia salon, kuchnia i przedpokój. 2 pokoje i garderoba są gotowe, ale drzwi wewnętrzne będą gotowe dopiero w przyszłym tygodniu. Facet od kuchni też się grzebie - nie jest gotowa. Ekipa od montażu pompy przekłada termin juz kolejny raz. Mam powoli dosyć tego wszystkiego... Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 16.08.2006 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 No, no, szybkość postępów prac na naszej budowie robi wrażenie. Ledwie robiliście dach, a tu już okna i ocieplenie . Teraz tylko przydałby Wam się namiot i można w wakacje biwakować na działce. Aniu ja biwakuję już na działce w przyczepie campingowej od 23 kwietnia - dzień w dzień ! Do mieszkania wpadam raz w tygodniu wrzucić pranie... Zrobiło sie chłodniej i do przyczepy wdarła się mysz Skrobie po nocach i spać nie można. Dzisiaj zastawiliśmy pułapkę z wędzonką. Mam nadzieję, że jak wrócę z pracy...to myszki już nie będzie Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 16.08.2006 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Adriano Komputero i Czarna Prysznic rzeczywiście spełnia swoje zadanie. Tzn. "spełniał"... bo jak zrobiło sie chłodniej w sierpniu, to toaletkę wieczorną mam utrudnioną (grzanie wody w czajniku i kapiel w garażu w przenośnej wanience) Ale w upalne dni lipcowe, jak woda się w nim nagrzała, to o 21:00 była jeszcze gorąca Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 TASIJA ale u Ciebie tłok się zrobił Pozytywny to najważniejsze. Efekty pracy widać. Pompiarzy za j..a i na drzewo Trzymam kciuki zebyś mi się nie wykończyła do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Tasijo ale mi się podobaja Wasze płytki w ubikacji Co to za płytki? jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 24.08.2006 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tasijo ale mi się podobaja Wasze płytki w ubikacji Co to za płytki? jakiej firmy? Witaj serdecznie - Wierny Czytelniku mojego marnego DZIENNICZKA Chciałam miec pamiątkę po moim sprzedanym mieszkaniu i postanowiłam położyć taką samą glazurę... http://www.republika.pl/camping60/bud/IMG_3768A.jpg.. to moja łazienka z mieszkanka, które muszę opuścić za kilka dni ... !!! W rzeczywistości glazura wygląda jeszcze ładniej jak na fotce... Jutro podam Ci dokładną nazwę tych płytek... Jak już się wprowadzę za kilka dni.... to myślę że znajdę w końcu czas na poczytanie "cudzych" Dzienniczków..., bo jak na razie, ledwo znajduję wolną chwilkę, by uzupełnić od czasu do czasu swoje wypociny w Dzienniku.. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 24.08.2006 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 TASIJA ale u Ciebie tłok się zrobił Pozytywny to najważniejsze. Efekty pracy widać. Pompiarzy za j..a i na drzewo Trzymam kciuki zebyś mi się nie wykończyła do końca Agusia Dzięki serdeczne za słowa otuchy... Ekipa od pompy była od piątku (pracowali od 7:00 do 23:00...spali w przyczepie campingowej..(nie mojej, przywieźli swoją...) Odwierty gotowe, pompę podłączają....PODOBNO DZISIAJ BEDĘ MOGŁA WZIĄŚĆ PIERWSZY PRAWDZIWY PRYSZNIC W DOMKU (za piękne, by było prawdziwe... Chyba będę płakać za moim dotychczasowym prysznicem....wężem ogrodowym i tym czarnym baniaczkiem, którego nagrzewało słoneczko... jak świeciło... Mam ogromną ilość fotek do wklejenia do Dzienniczka (kilka ekip działa jednocześnie, więc jest co fotografować), może jutro uda mi sie to uzupełnić Gorąco pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.08.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tasijo własnie stanąłem przed dylematem płytek i dlatego się zainteresowałem tymi płytkami. Bardzo mi się podobaja i jak bym wiedział co to za płytki to mógłbym je sobie gdzieś w salonie zobaczyc na żywo. Czekam na zdjęcia z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts