tyberian 03.04.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Martka czy Duża ma własny dom? Jakiś fajny? Jeśli tak to się cieszę i gratuliję. Malutka też znajdzie, zobaczysz, powodzenia i dużo szczęścia. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 03.04.2006 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ma fajny dom.tylko była bardzo smutna jak ją oddawałam.Ja też przepłakałam pół soboty i psie spojrzenie prześladuje mnie do teraz.Nie wiem co będzie jak będę oddawała Łachmanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 03.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Rozumiem Cię, oddawanie psa jest zawsze trudne. Trzymaj się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 06.04.2006 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Łachmanek nadal u mnie.Czy jeśli nie znajdę dla niej domu, to może ktoś ją przechowa w terminie 22.04 - 07.05? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 06.04.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Martka, zmień może w tytule, że już tylko jedna mała suczka szuka domu. Powodzenia, popytam ale nic nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts