pablo34 27.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam kupiłem domek z lat 30 w którym były wymienione okna na plastikowe, podczas montażu naruszono nadproża z cegieł i nastapiły pęknięcia nad oknami. Teraz kiedy mam zerwane tynki widać to że cegły zostały lekko obluzowane. Czy mogę wymienić te cegły na nadproża ( jakiego typu i z jakiego materiału?) i czy sam dam radę to zrobić i od czego zacząć. Wielkie dzięki za pomoc w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan Przestrzelski 27.03.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 to nie jestb trudne , ale porady musi udzielic ktoś na miejscu.Należy właściwie podstęplować strop w miejscu nadproży,a L-ki wymieniać :wykuć pod pierwszą umiescić i wypełnić przestrzeń pomiędzy stropem a belką,dalej to samo z drugą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 27.03.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam kupiłem domek z lat 30 w którym były wymienione okna na plastikowe, podczas montażu naruszono nadproża z cegieł i nastapiły pęknięcia nad oknami. Teraz kiedy mam zerwane tynki widać to że cegły zostały lekko obluzowane. Czy mogę wymienić te cegły na nadproża ( jakiego typu i z jakiego materiału?) i czy sam dam radę to zrobić i od czego zacząć. Wielkie dzięki za pomoc w tym temacie Sam raczej nie dasz rady:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts