Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Kochani Forumowicze

Do napisania tych slow sklonily mnie maile ostatnio otrzymywane

Ogromna prosba do Was.

Nie zadawajcie pytan w stylu:

- A CO MOGŁO BY SIĘ DZIAC JEŚLI NIE BĘDZIE POPRZECZKI??? i to duzymi literami. Juz bylo wyjasniane nie raz dlaczego poprzeczka musi byc przy pewnych wymiarach odrzwi balkonowych

- czy taka oferta nie jest za droga - nie znam kalkulacji wszystkich firm okiennych istniejacych na rynku

- co sadze o jakiejs tam firmie

Na tego typu pytania napradwe nie sposob odpowiedziec. Zainteresowanych zapraszam do lektury watku "szukam dobrych okien" lub wyszukiwanie konkretnych odpowiedzi za pomoca wyszukiwarki - ona naprawde cudownie dziala. Nie mam za wiele czasu by wyczerpujaca na tak postawione pytania odpowiedziec a za kazdym razem prowadzic wyklad nie sposob.

Wybaczcie - ale ja juz po prostu nie moge w zalewie maili jakie codziennie do mnie wplywaja.

Pozdrawiam wszystkich budujacych

• Odpowiedzi 948
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja pozdrawiam Jareko. Okna już wybrałem, nawet Sam je montowałeś ;). Zeszły piątek Poznań. Polecam Jareko i jego ekipę. A wybór profilu po przeczytaniu tylu postów chyba nie jest trudny ;). Jedyny i słuszny wybór to Schucko Elita Thermo ;).

Jeszcze raz pozdrawiam.

No nie wierzę!! Jestem w szoku, że Jareko montuje w Poznaniu... Kurde, może zapytam o ofertę? W sumie jeszcze się nie zdecydowałem na nic konkretnego...

pozdrawiam

Gerion

Jareko Drogi,

Konkretne pytanie. Prosze powiedz jak ustawic wyszukiwarke aby przewalila konkretny temat, np. "szukam dobrych okien" albo tylko posty w "Grupa Szczecinska" Pierwszy z tematow niedlugo bedzie swietowal 100 strone a drugi ma tych stron juz 550. Co do ostatniego to myslalem ze wpisujac autora -"maksiu" i jakies inne slowo - klucz, z zawezeniem do Klubu Budujacych dostane tylko takie wpisy. Na razie mi sie to nie udalo.

Pozdrawiam,

Piotr.

akurat tego w wyszukiwarce uczynic nie mozesz - nie da rady ograniczyc jej tylko do grupy szczecinskiej czy jakiejkolwiek innej

natomiast zadajac konkretne pytanie i zaznaczajac ilosc znakow najwieksza (1000) i ze szukasz postow - powiniene kazdy interesujacy temat odnalesc. Jedna sprawa - jasno musisz okreslic czego szukasz uzywajac jak najmnijeszej liczby slow, np, sciana 2W - wiadomo chodzi o sciane dwuwartswowa ale juz rzadko kto tak ja nazywa - wyswietlio 2765 wynikow i bardziej precyzujac mozesz ilosc odpowiedzic zmniejszyc

Naprawde warto nauczyc sie korzystac z wyszukiwarki

Jareko ja Ci w zamian hasło reklamowe wymysle ...

to moze tak - Wysoka jakość, niskie ceny -gwarantuje Jareko nieoceniony ...

to mowilem ja, selim ..admin drugiej klasy

Selimku - niestety, niskich cen nie gwarantuje :( bo i moi dostawcy do najtanszych sie nie zaliczaja ale hmmm.....coz, jakosc wyrobu finalnego kosztuje o czym staramy sie wszyscy z branzy Wam przypominac.

akurat tego w wyszukiwarce uczynic nie mozesz - nie da rady ograniczyc jej tylko do grupy szczecinskiej czy jakiejkolwiek innej

natomiast zadajac konkretne pytanie i zaznaczajac ilosc znakow najwieksza (1000) i ze szukasz postow - powiniene kazdy interesujacy temat odnalesc. Jedna sprawa - jasno musisz okreslic czego szukasz uzywajac jak najmnijeszej liczby slow, np, sciana 2W - wiadomo chodzi o sciane dwuwartswowa ale juz rzadko kto tak ja nazywa - wyswietlio 2765 wynikow i bardziej precyzujac mozesz ilosc odpowiedzic zmniejszyc

Naprawde warto nauczyc sie korzystac z wyszukiwarki

no dobrze ale jak znaleźć konkretny post w morzu 100 stron, przecież wyszukiwarka nie określa konketnej strony

A ja pozdrawiam Jareko. Okna już wybrałem, nawet Sam je montowałeś ;). Zeszły piątek Poznań. Polecam Jareko i jego ekipę. A wybór profilu po przeczytaniu tylu postów chyba nie jest trudny ;). Jedyny i słuszny wybór to Schucko Elita Thermo ;).

Jeszcze raz pozdrawiam.

jeśli to był 17 lub 24 to były mrozy a na pewno nocne mrozy, a przecież Jareko niejednokrotnie ostrzegał prze montażem w takich warunkach

natomiast zadajac konkretne pytanie i zaznaczajac ilosc znakow najwieksza (1000) i ze szukasz postow

Gdybym wczesniej zobaczyl ta mozliwosc... :oops: Moze wyszukiwanie postow powinno byc domyslne?

...jeśli to był 17 lub 24 to były mrozy a na pewno nocne mrozy, a przecież Jareko niejednokrotnie ostrzegał prze montażem w takich warunkach

Owszem w kraju byly mrozy. Jadac do Poznania juz za Kutnem na polach nie bylo sniegu a w Poznaniu wrecz wiosna pelna geba :) Temperatury wysokie na plusi i tylko nad switem przymrozki. Poza tym inne uwarunkowania ze strony dostawcy okien dla inwestora wymusily montaz w ten dzien tj 24 marca

Jeszcze raz pozdrawiam.

jeśli to był 17 lub 24 to były mrozy a na pewno nocne mrozy, a przecież Jareko niejednokrotnie ostrzegał prze montażem w takich warunkach

24 marzec. Też się tym martwiłem. Ale w dzień w słonczeku zrobiło się dobre 10 na plusie albo i więcej. Więc myślę że to wystarczy. Pianka dobrej jakości , ekipa też . Może nie wypadną ;)