maksiu 06.01.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Moniko, powinnaś umieścic ostrzeżenie aby nie czytać powyższego postu po godzinie 23, bo można obudzić śmiechem całą śpiącą rodzinę :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.01.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Faktycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Ale fajne !!! Oplułam monitor !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Nieczesto mam okazje wyc ze smiechu o tej rannej godzinie! Dzieki, Monika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 08.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Cieszę się, że mogłam Was rozweselić. Życie pisze najlepsze scenariusze, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 09.01.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Trzy berety dla baronów lewicy pod otwartym postepowaniem.Siedem dla władców prawicy w ich komisjach śledczych.Dziewieć dla słuchaczek, bab radiu podległych.Jeden dla władcy radia w czarnej sutannie,W Torunie gdzie zaległy redakcje.Jeden by wszystkimi rządzić, jeden by wszystkie odnaleźć.Jeden by wszystkie zgromadzić i w radio związać,W Toruniu gdzie zaległy redakcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.01.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 przepraszam jeśli kogoś uraziłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 09.01.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 W "Czerwonym Kapturku i jego prawdziwej historii" futerkowi i pierzaści gliniarze prowadzą dochodzenie w sprawie zajść w chatce Babci, w które zamieszani są Czerwony Kapturek, Wilk, Babcia i Drwal. Zarzuty, jakie im są stawiane, brzmią poważnie: włamanie, wkroczenie na teren prywatny, zakłócanie spokoju, napaść z zamiarem zjedzenia, posługiwanie się siekierą bez zezwolenia. Sprawa ta może mieć bezpośredni związek ze Smakoszem, który okrada sklepy ze smakołykami z przepisów na pyszności, powodując tym bankructwo wielu, wielu firm. Oficer śledczy Komisarz Zawadzał, wyznaczony do prowadzenia tej sprawy, przybywa na miejsce aby wysłuchać, co mają do powiedzenia postacie bezpośrednio zamieszane w wydarzenia w chatce. Każda z tych czterech relacji, widzianych oczami czterech różnych uczestników, przynosi kompletnie zaskakującą wersję "prawdy". No ludzie.... :lol: Czerwony Kapturek zupełnie jak Shrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.01.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Jak doniosły nam nasze wtyczki z zarządu TV Trwam z Torunia, z dniem 01.01.2006 uruchomiony zostanie nowy pakiet rozrywkowy w skład którego wchodzić będą następujące programy: Uuuu... zaraz Cię zjedzą. Jak Tola wyskoczyła z tym dowcipem, to dostała publiczną naganę, bo jakis moherowy podkablował, że mu uczucia obraża... W każdym razie trzymam za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 10.01.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Hmmm... ta samocenzura Ewuni az mnie zaintrygowala! Wkleilem w google "Jak doniosły nam nasze wtyczki z zarządu" i znalazlem to, co wyciete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 3 byki na farmie. Stary, w średnim wieku i młody.- Mam już 50 lat - rzecze stary - więc mam prawo do 50 krów, one są moje i tylko moje, wara od nich!- Mam już 30 lat - rzecze byk w wieku średnim - mam prawo do 30 krów, one ą moje i tylko moje, wara od nich!- Mam 10 lat - odzywa się najmłodszy - mam prawo do 10 krów, niech nikt nie śmie ich ruszyć!Po chwili podjeżdża ciężarówka i wychodzi z niej największy BYK jakiego widzieli! Patrzą zszokowani...- Ach - mówi najstarszy - niech weźmie z moich 50 krów 25...- Żesz... - odzywa się średni - i ja mu oddam 15 ze swoich...Obaj patrzą przerażeni na najmłodszego byczka, a ten łeb pochyla, sapie groźnie, kopytami ziemię ryje gotując się do walki.- Durniu, co ty robisz??? - wołają obaj gniewnie - oddaj mu połowę ze swych krów, przynajmniej życie zachowasz!- Ale o co wam chodzi?? - szybko odpowiada najmłodszy - ja mu tylko pokazuję, że też jestem bykiem...-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 10.01.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Do stojącej przy szosie tirówki podjeżdza zdezelowany samochód. kierowca otwiera okno i pyta: "Co zrobisz za 150?", dziewczyna na to - "Wszystko..." - To wsiadaj - mówi kierowca - jedziemy na budowę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 10.01.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Hmmm... ta samocenzura Ewuni az mnie zaintrygowala! Wkleilem w google "Jak doniosły nam nasze wtyczki z zarządu" i znalazlem to, co wyciete sposób jak sposób, ale skuteczny.... program TV ogólnie szanowanej jest ok..... hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 10.01.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 dziecięca wyliczanka...... heheChoć już śniegi i zamiecie Nawet boso lecz w berecie Czyś staruszek czy też dziecię W moherowym chodź berecie Chociaż upał przyjdzie w lecie Nie zapomnij o berecie Po porannej toalecie W moherowym chodź berecie Choć masz w głowie same śmiecie Co je ojciec Tadek plecie Nie wierz w nic co jest w gazecie W moherowym chodź berecie Chociaż beret w głowę gniecie Głowy nie używasz przecie Promuj nowy trend na świecie W moherowym chodź berecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 10.01.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 W tramwaju dwóch białych pobiło Murzyna. Policjant przesłuchuje uczestników. Pierwszy opowiada poszkodowany: - Panie władzo, stoję sobie w tramwaju jakieś kilka minut, a tu nagle dostałem po gębie. A po chwili rzucił się jeszcze ten drugi!! - No dobrze - mówi policjant - zaraz przesłucham tych panów. Po czym zwraca się do tego, który pierwszy zadał cios: - Panie, co pan?? Tak bić bez powodu?? - Wcale nie bez powodu!! - No to niech pan opowiada! - No więc - zaczyna biały - stoję sobie spokojnie w tramwaju. Nagle na przystanku wchodzi Murzyn i staje mi na nogę. Myślę sobie "zejdzie zapewne". Ale mija minuta, dwie... No to, z zegarkiem w ręku, po upływie trzeciej minuty go walnąłem. A czemu rzucił się też ten drugi facet, to nie mam pojęcia! - Dobrze, to w takim razie jego też przesłuchamy - odpowiada policjant i zwraca się do ostatniego uczestnika zajścia - Co pan nam powie? - Panie! - zaczyna podekscytowany - Patrzę, stoi biały, a koło niego Murzyn. Ten biały co chwila patrzy na zegarek, jakby na coś czekał. Aż tu nagle jak tego Murzyna nie zdzielił, to ja żem myślał, że się w całej Polsce zaczęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.01.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Pewna kobieta usłyszała za drzwiami straszny pisk i hałas, więc otworzyła drzwi i jej oczom ukazał się pięcioletni chłopczyk wyrywający jej pudelkowi kość.-Co ty robisz smarkaczu!?Chłopczyk spojrzał na nią niewinnym wzrokiem i odpowiedział:-Potrzebuję tej kości.-Co!?-Potrzebuję tej wołowej kości. No i jeszcze potrzebuję zużytej kalki, - zaczął wymieniać śliniący się z nerwów chłopak - trzech ziaren pszenicy, połamanego grzebienia i starego kalosza...-Ale po co, drogi chłopcze, po co!?-Dostanę za to piątaka!-A kto ci go da za te śmieci??-Chłopak mojej nowej niani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 przepraszam jeśli kogoś uraziłam..... mnie nie, przecież to są dowcipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 10.01.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 przepraszam jeśli kogoś uraziłam..... mnie nie, przecież to są dowcipy mnie się też tak wydawało ale : Uuuu... zaraz Cię zjedzą. Jak Tola wyskoczyła z tym dowcipem, to dostała publiczną naganę, bo jakis moherowy podkablował, że mu uczucia obraża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 wiem, że tola bardzo to przeżyła, zwłaszcza naganę od maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.01.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Ewusia, nie dawaj się nakryć beretem Uuuu... zaraz Cię zjedzą. Jak Tola wyskoczyła z tym dowcipem, to dostała publiczną naganę, bo jakis moherowy podkablował, że mu uczucia obraża... Moherowemu/wej to chyba wszystko uczucia obraża... Trza go będzie mechacić częściej, bo się przyzwyczai do moher rulez a potem sprucie będzie bolesne. Dla wkurzonych deformator ...ot tak, na nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts