zielonooka 17.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 dowcip ktory mnie rozwala W pewnej rodzinie urodziła się sama główka. Kilka lat później, przy stole wigilijnym siedzą wszyscy członkowie rodziny. Główka też oczywiście siedzi ze wszystkimi i żre zupkę. Zżarła. Potoczyła się pod choinkę, otworzyła prezent i rzekła: - Ku*wa! Znowu czapka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.01.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Stare ale jare...http://www.joemonster.org/filmy/3209/kabaret-tey-mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanP 19.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Po czym poznasz, że jesteś na zlocie Rodziny Radia Maryja?W ciągu 2 dni spotykasz 10 000 kobiet i żadna nie jest w Twoim typie. Drastyczne.... Dlaczego kobieta ma w domu tak dużo do roboty?Śpi w nocy to i się jej zbiera... Gdy mężczyźnie źle - szuka żony.Gdy mężczyźnie dobrze - żona jego szuka. Wojsko uczy dyscypliny, wytrwałości, radzenia sobie ze stresem i działania w grupie. Ale przede wszystkim uczy, że po mydło należy kucać, a nie się schylać. Alkohol nie rozwiąże twoich problemów... A z drugiej strony, mleko w sumie też nie.. Jeżeli spotkałeś kobietę swoich marzeń, to o pozostałych marzeniach możesz śmiało zapomnieć. Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne... Dwóch Arabów miało w USA sprawy do załatwienia. Udało im się załatwić je za jednym zamachem... Studentem jestem i nikt, kto ma wódkę, nie jest mi obcy. W dniu wczorajszym z powodu silnych mrozów w Suwałkach odwołano koncert grupy "ICH TROJE". Który to już raz przyroda staje w obronie ludzi... The best...Kwaśniewski pokazał, jak należy rządzić,Jaruzelski pokazał, jak nie należy rządzić,Wałęsa pokazał, że każdy idiota moze rządzić, Kaczyński pokazał, że nie każdy... Wszystko się kiedyś kończy... oprócz "Mody na sukces". Boksera obrazić może każdy, ale nie każdy zdąży przeprosić. Prostytutka po łacinie? - persona non gratis Terroryści, którzy zajęli fabrykę wódek i likierów piąty dzień nie mogą sformułować żądań. Małżeństwo jest jak fatamorgana na pustyni - widzisz pałace, palmy,wielbłądy. Potem znikają kolejno pałace i palmy, a na końcu zostajesz sam na sam z wielbłądem. Żona do męża :- Ach, jaki piękny dzień, aż się chce odetchnąć pełną piersią!- Trudno, oddychaj tym, co masz. Roman był bardzo wesołym chłopakiem. Gdzie nie poszedł tam Go wyśmiali... - Chyba mój sąsiad znowu ostatnio bimber pędził..- Skąd ten wniosek?- Jego króliki znów sprały mojego dobermana. - Czemu w Titanicu obsadzili w głównej roli Di Caprio?- Bo Bruce Willis wszystkich by uratował. Czajkowski, Freddie Mercury, George Michael, Elton John...Czy naprawdę jesteście pewni, że chcecie posłać swojego syna do szkoły muzycznej?! Po randce:- Czy odprowadzisz mnie do domu, Romanie?- Tak, wzrokiem... Andrzej Lepper złożył skargę do Rzecznika Praw Obywatelskich. Nie został wpuszczony do Media Markt. Nie tyle groźny jest rosyjski czołg, co jego pijana załoga. Jeśli masz przepiękną żonę, odlotową kochankę, super brykę, nie masz kłopotów z urzędem podatkowym i prokuratorem, a gdy wychodzisz na ulicę świeci słońce i wszyscy się do ciebie uśmiechają -narkotykom powiedz NIE! Pewne francuskie pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka.Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi:"Wstaję, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 20.01.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Jak będzie po angielsku "międzynarodowa matura"? Amnesty International Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 21.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Matura........ dobra nie powiem. Ale mam cos z innej beczki,co dzisiaj dostalem. Globalne ocieplenie nadchodzi,a jak pomysle co nastapi ,to az....... http://img252.imageshack.us/img252/6602/ocieplenie3ow.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 22.01.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Z ostatniej chwili:Kaczyńskiemu zrobiono badanie DNA, okazało sie ze nie jest Ojcem ..... Narodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 22.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mała kawalerka na siódmym piętrze w "gomułkowskim" wieżowcu gdzieś na Mokotowie. Późny wieczór. W łóżku mąż i żona już kończą grę wstępną gdy rozlega się natarczywy dzwonek do drzwi. Zły jak diabli mąż zakrywa się ręcznikiem i otwiera. Do przedpokoju wchodzi czterech facetów w ciemnych garniturach i białych rękawiczkach, dźwigających na ramionach trumnę. Pakują się do pokoju, w którym leży wielce zdziwiona, naga kobieta, obchodzą stojący na środku stół i wychodzą:- Co się dzieje? - pyta facet- Nic - odpowiada jeden z mężczyzn - Klatkę macie taką wąską, że nie można normalnie wykręcić z tym pudłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 22.01.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 W domu Pabla Picassa było włamanie. Włamywacz został nakryty na gorącym uczynku przez artystę, ale szczęśliwie dla niego udało mu się uciec.Picasso wezwał paryską policję. Po wstępnych ustaleniach zaproponował policjantom, że sporządzi portret pamięciowy włamywacza.Następnego dnia rano paryska policja aresztowała matkę przełożoną z katedry Notre-Dam, ministra finansów, wieżę Eiffla, dwie pralki i aparat do mierzenia ciśnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 22.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 A teraz z branży: Majster poucza robotników. - Słuchajcie, jutro przyjeżdża komisja odbiorcza. Cokolwiek by się nie działo, udawajcie, że tak miało być. Komisja przyjeżdża, zaczyna oglądać budynek, a tu pierdut - jedna ze ścian się składa. Stojący obok robotnik patrzy na zegarek i mówi: - No tak: 10:43. Wszystko zgodnie z harmonogramem. PS. Nie życzę oczywiście nikomu takiego harmonogramu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pokar 22.01.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dentysta do pacjenta podczas “prac głębinowych”:- O przepraszam, zdaje się, że naruszyłem panu nerw.- Nie szkodzi, nawet nie bardzo bolało – uspokaja pacjent – tylko niepotrzebnie pan z tego powodu wyłączył światło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 > > Podanie o prace> > > > Podanie o prace skierowane do McDonalda na Florydzie> > Prawdziwe podanie o prace skierowane do McDonalda na Florydzie przez> > siedemnastolatka. [Został zatrudniony - podanie było tak słodkie i> > zabawne]> > > > NAZWISKO:> > > > Greg Bulmash> > > > PŁEĆ (ang. SEX):> > > > Jeszcze nie. Wciąż czekam na odpowiednia osobę.> > > > OCZEKIWANE STANOWISKO:> > > > Prezes albo wiceprezes. A na poważnie - jakiekolwiek. Gdybym był w> > sytuacji, ze mógłbym sobie wybierać, nie zgłaszał bym się do Was z tego> > ogłoszenia.> > > > OCZEKIWANE WYNAGRODZENIE:> > > > Rocznie $185,000 plus preferencyjne akcje plus dodatkowe świadczenia. A> > jeśli to nie jest możliwe, to możemy negocjować Wasza propozycje.> > > > WYKSZTAŁCENIE:> > > > Tak.> > > > OSTATNIO ZAJMOWANE STANOWISKO:> > > > Cel ataków kierownictwa średniego szczebla.> > > > POPRZEDNIE WYNAGRODZENIE:> > > > Mniej, niż jestem warty.> > > > NAJWIĘKSZE DOKONANIA:> > > > Niewiarygodna kolekcja ukradzionych długopisów i notatek na post-it'ach.> > > > POWÓD ZMIANY PRACY:> > > > To wciąga.> > > > MOŻLIWE GODZINY PRACY:> > > > Dowolne.> > > > PREFEROWANE GODZINY PRACY:> > > > 13:30-15:30, od poniedziałku do środy.> > > > SZCZEGÓLNE UMIEJĘTNOŚCI:> > > > Tak, lecz bardziej dopasowane do innej pracy.> > > > CZY MOŻEMY SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z AKTUALNYM PRACODAWCA:> > > > Gdybym go miał - czy pisałbym podanie do Was?> > > > CZY MOŻESZ DŹWIGAĆ WIĘCEJ NIŻ 20KG:> > > > 20kg czego?> > > > CZY MASZ SAMOCHÓD:> > > > Sadze, ze lepszym pytaniem byłoby "czy masz jeżdżący samochód".> > > > CZY ZDOBYŁEŚ JAKIEŚ SPECJALNE NAGRODY:> > > > Tak. W zdrapce.> > > > CZY PALISZ:> > > > W pracy - nie. W czasie przerw - tak.> > > > CO BYŚ CHCIAŁ ROBIĆ ZA PIEC LAT:> > > > Mieszkać na Wyspach Bahama z bajeczna, głupia i seksowna blondynka, która> > uważa, ze jestem najwspanialszy na świecie. W zasadzie, chciałby to robić> > już teraz.> > > > CZY POTWIERDZASZ, ZE TO CO NAPISAŁEŚ JEST PRAWDZIWE I PEŁNE:> > > > Tak. Absolutnie> > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 22.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 W poszukiwaniu towarzystwa http://img254.imageshack.us/img254/4667/ogloszenia11vq.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanP 25.01.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Jaka jest różnica między IV RP a PRL?- Za PRL-u rząd był w Londynie, a naród w Polsce….. Adam i Ewa tworzyli idealną parę:- On nie musiał wysłuchiwać, za kogo ona mogła wyjść za mąż.- Ona nie musiała wysłuchiwać jak gotowała jego matka. - Muszę powiedzieć, że moja żona jest wspaniała! – oświadcza Rozenbaum, na przyjęciu urodzinowym małżonki. Matka odciąga go na bok i mówi:- Jak mogłeś powiedzieć, ze ta twoja ruda, wredna wiedźma jest wspaniała?- Ależ mamusiu, ja nie powiedziałem, że jest wspaniała. Ja powiedziałem, że muszę tak powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 25.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 BABA http://www.igipl.ovh.org/flash/Baba.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 BABA http://www.igipl.ovh.org/flash/Baba.html REWELKA!! Jak ona to zrobiła??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 25.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 BABA http://www.igipl.ovh.org/flash/Baba.html REWELKA!! Jak ona to zrobiła??!! Pewnie nie pierwszy raz skoro nakręcili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.01.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Może już było, dostałem dzisiaj: Szef do pracownika:- Panie, wolno pan chodzisz, wolno pan piszesz, wolno czytasz, czy jest coś co Pan robi szybko?- Tak, qwa, szybko się męczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 26.01.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Politycy doprowadzili już do tego, że kiedy czytam, że PREZYDENT BYŁ NA PREMIERZE, to nie wiem, czy to relacja z wydarzenia kulturalnego, czy kolejny skandal seksualny Podarować facetowi z okazji dnia mężczyzny butelkę 0,250 litra wódki to tak samo, jakby na Dzień Kobiet podarować kobiecie wibrator o dlugości 5 mm. Po co upijać się i pełzać, jak można zapalić i latać? Sekretarka mówi do szefa: -Panie dyrektorze, dostaliśmy wiadomość z naszej filii na Saharze, że brakuje im wody... -E tam! Jak zwykle przesadzają!- mówi szef. -Według mnie sytuacja jest bardzo poważna- twierdzi sekretarka- Znaczek na liście był przyczepiony spinaczem... Kobieta, która przynosi rankiem piwko na kaca jest nie tylko mądra, ale i piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.01.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Sport to zdrowie...http://www.tredz.co.uk/game/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 29.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Sport to zdrowie... http://www.tredz.co.uk/game/ Mały... jaki masz wynik??.... mnie sie udało...1128,9 m... trochę to wciąga...hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts