JackD 30.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Sport to zdrowie... http://www.tredz.co.uk/game/ Mały... jaki masz wynik??.... mnie sie udało...1128,9 m... trochę to wciąga...hehehe już się poprawiłem. 1188,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 30.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Poćkej, łyknę Twojej konkurencji (balaska) i wyciągnę 1500! A co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.01.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Poćkej, łyknę Twojej konkurencji (balaska) i wyciągnę 1500! A co mi tam... no życzę powodzenia.... zaznaczam , nie jest łatwo przekroczyć 1.ooo a co dopiero 1.5oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 30.01.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1214,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1214,6 hmmm. jak na razie dobry wynik.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1149,2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 30.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 1317,1 yes,yes,yes...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 31.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 bogatemu wszystko wolnohttp://wiadomosci.onet.pl/1476212,69,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 31.01.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Polak, Ruski i Niemiec założyli się, który z nich dalej rzuci pługiem.Sędzią miał być diabeł. Polak rzucił jako pierwszy i uzyskał wynik 100 metrów.Niemiec rzucał jako drugi i uzyskał wynik 150 metrów.Trzeci-Rosjanin rzucił na odległość 500 metrów, już się zaczął cieszyć zwycięstwem, jednak diabeł mówi: -Zwyciężył Niemiec przed Polakiem. Ruski zdyskwalifikowany, bo rzucił pług razem z traktorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 31.01.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Niemiec Rusek i Polak wylądowali na bezludnej wyspie...... Nie mieli co jeść, więc wyjedli całą roślinność na wyspie.... Po kilku dniach głodówki wpadli na pomysł, że każdego dnia jeden z nich będzie musiał poświęcić kawałek swojego ciała, aby wszyscy mogli się najeść... pierwszy był Niemiec - uciął sobie nogę - wszyscy się najedli, byli zadowoleni i poszli spać... następny był Rusek, ten z kolei myśli sobie... qrwa kiepsko tak bez nogi - chodzić normalnie nie można... więc postanowił,że obetnie sobie rękę... tak też zrobił, wszyscy się najedli i byli szczęśliwi... wreszcie przyszedł czas na Polaka... ten wyciągnął penisa, a na ten widok Niemiec i Rusek bardzo się ucieszyli i zaczęli krzyczeć.... ooooo polska kiełbasa!!! Na to Polak zdziwiony spojrzał się na obu... uśmiechnął się i powiedział: -Jaka tam kiełbasa, dzisiaj po jogurcie i do łóżka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomik78 31.01.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 W przedszkolu w Związku Radzieckim pani pyta dzieci:-Gdzie dzieci mają najpiękniejsze zabawki?-W Związku Radzieckim - odpowiadają dzieci.-A gdzie mają najpiękniejsze ubranka?-W Związku Radzieckim.-A gdzie mają najwięcej słodyczy?-W Związku Radzieckim.Wtem pani widzi, że jedno dziecko bardzo płacze.-Dlaczego płaczesz? - pyta pani.-Bo bardzo chciałbym mieszkać w Związku Radzieckim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 31.01.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Taki na czasie Jump... !Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodziłobok pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony. Do jego uszu doszłydźwięki głośnej muzyki dobiegającej zza zamkniętych drzwi. Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie walały się puste butelki.- Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamyjeszcze kłopotów?!- A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwałsię Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres.- Aaa... - westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi#####; to mi też polejcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 01.02.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 - Synu, znalazłem ci wspaniałą kandydatkę na żonę!- Ale tato... sam potrafie znaleść sobie dziewczynę... kto to jest?- To córka Kulczyka!- Suuuper! Trzeba było tak od razu! Ojciec udaje się do Kulczyka na rozmowę:- Dzień dobry Panu! Wydaje mi się, że znalazłem doskonałego kandydata namęża Pańskiej córki!- Wie Pan... ale ja nie szukam męża dla mojej córki...- Ależ to wiceprezes Orlenu!...- Cudownie! To zmienia postać rzeczy!Następnie ojciec udaje się do prezesa Orlenu :- Witam Pana Panie prezesie! Przychodzę z dobrą nowiną - mam idealnegokandydata na wiceprezesa w Pańskiej firmie.- No tak.. Ale ja nie szukam nikogo na tę posadę.- Jest Pan pewien?! To zięć Kulczyka!- Ooo! Chyba, że tak! Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 02.02.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 przychodzi pingwin z zebrą do fotografa fotograf pyta: to jak robimy, kolorowe czy czarnobiałe? a na to pingwin: a jebnąć ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.02.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 http://img109.imageshack.us/img109/9606/modlitwane5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 02.02.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 http://img367.imageshack.us/img367/3715/polandeg2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 03.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Światło lasera można zobaczyć dwa razy w życiu. Raz lewym okiem, raz prawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.02.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Na środku oceanu spotykają się 3 rekiny.> > 1 rekin mówi:> > - Psiakrew, zeżarłem jednego Francuza. Był taki wyperfumowany, że> > eppp...> > do tej pory czkam wodą kolońską.> > 2 rekin mówi:> > - To nic, ja, cholera, zeżarłem jakiegoś Rosjanina, chyba to był> > generał,> > do tej pory w brzuchu mi jakieś żelastwo, dzyń dzyń... niby te jego> > medale... brzęczą i ryby płoszę...> > A trzeci rekin na to:> > - To jest wszystko nic, koledzy! Ja zeżarłem tydzień temu jakiegoś> > polskiego posła, taki miał pusty łeb, że się zanurzyć do tejpory> > nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.02.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Roman w zamkniętym cabrio... http://www.joemonster.org/mg/albums/skolowany/samochody/cabrio~0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 05.02.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cos tu chyba jest nie tak??? Ciekawe czy wiecie co??? http://img217.imageshack.us/img217/3995/swiadekzq2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts