mariuszdro 12.02.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Co można ściągnąć z nagiej sekretarki? Nagiego dyrektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 12.02.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Sa 4 rodzaje szefów: szef-pedał, szef-niepedał, szef-superpedał i szef-superpedał-czarodziej. Szef-pedał mówi:- Ja Pana zaraz wypieprzę! Szef-niepedał:- Nie będę się z Panem pieprzył! Szef-superpedał:- Ja was wszystkich wypieprzę! Szef-superpedał-czarodziej:- Jak ja was wszystkich wypieprzę, to nawet nie będziecie wiedzieli, kiedy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 12.02.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Spotykaja się dwie zaprzyjaznione przyjaciolki: - Dlaczego wlozylas minispodniczke? - Wole, żeby szef patrzyl na moje nogi niz na rece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Porównanie kota i psa: Pies ma pana, kot - ma personel pomocniczy. Jeśli zawołasz psa, to pies przyjdzie. Jeśli zawołasz kota, to kot przyjmie wezwanie do wiadomości i rozpatrzy w ciągu najbliższych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 17.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Druga w nocy. Do drzwi Romana Giertycha puka facet. - Czego pan chce o tak późnej porze? - Chcę wstąpić do Ligi Polskich Rodzin i to od zaraz.- Panie, jest druga w nocy! Przyjdź pan jutro rano do biura poselskiego, to się pan zapiszesz, przynieś pan zdjęcie i nie będzie problemu.- Nie ma mowy, ja chcę teraz i już, od zaraz. Zdjęcie mam przy sobie...- Ale panie, daj pan spokój. Nie mam w domu druków, pieczątek...Przyjdź pan rano do biura.- Nie ruszę się stąd, do rana będę stał aż zostanę członkiem LPR!Facet przekomarzał się tak przez godzinę, w końcu Giertych zmiękł,wyciągnął z szafki wszystkie niezbędne dokumenty, gość je wypełnił,otrzymał legitymację i zadowolony jak dziecko już miał iść do domu, gdy Giertych zatrzymał go i pyta:- Dlaczego panu tak zależało na wstąpieniu w szeregi Ligi Polskich Rodzin?- A bo, panie, to było tak: wróciłem wcześniej niż było planowane z delegacji, wchodzę do domu, patrzę:żona bzyka się z sąsiadem. Wchodzę do pokoju córki, a ta ostro zabawia się, zdwoma facetami na raz, z czego jeden był Murzynem. Wpadam do pokoju syna, a ten w najlepsze ze swoim kolegą z ławki...Stanąłem więc na środku mieszkania i wrzasnąłem na całe gardło:- To ja wam, k...a, teraz wstydu narobię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 22.02.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 CIA zatrudnia zabójcę. Jest trzech kandydatów: dwóch facetów i kobieta. Zanim dostaną swoje pierwsze zadanie muszą zostać sprawdzeni, czy są gotowi na wszystko. Pierwszy facet dostaje do ręki pistolet i ma wejść do pokoju, w którym jest jego żona i ją zabić, ale odmawia - nie nadaje się na zabójcę. Drugi facet dostaje takie same zadanie. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, ale po chwili wychodzi i oddaje pistolet: - Nie mogę zabić własnej żony, nigdy tego nie zrobię. Wreszcie przychodzi kolej na kobietę; ona ma zabić swojego męża. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, słychać strzał, potem drugi, potem jeszcze jeden - cały magazynek wystrzelany, potem jakieś krzyki i hałas. Wreszcie z pokoju wychodzi kobieta i mówi: - Dlaczego nikt mi nie powiedział, że w pistolecie są ślepaki??!!! Musiałam go zatłuc krzesłem. Mężowie, uważajcie na swoje żony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 22.02.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 CIA zatrudnia zabójcę. Jest trzech kandydatów: dwóch facetów i kobieta. Zanim dostaną swoje pierwsze zadanie muszą zostać sprawdzeni, czy są gotowi na wszystko. Pierwszy facet dostaje do ręki pistolet i ma wejść do pokoju, w którym jest jego żona i ją zabić, ale odmawia - nie nadaje się na zabójcę. Drugi facet dostaje takie same zadanie. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, ale po chwili wychodzi i oddaje pistolet: - Nie mogę zabić własnej żony, nigdy tego nie zrobię. Wreszcie przychodzi kolej na kobietę; ona ma zabić swojego męża. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, słychać strzał, potem drugi, potem jeszcze jeden - cały magazynek wystrzelany, potem jakieś krzyki i hałas. Wreszcie z pokoju wychodzi kobieta i mówi: - Dlaczego nikt mi nie powiedział, że w pistolecie są ślepaki??!!! Musiałam go zatłuc krzesłem. Mężowie, uważajcie na swoje żony.. Jezus, Maria a moja żona stara się do Straży Granicznej no to po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 22.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 CIA zatrudnia zabójcę. Jest trzech kandydatów: dwóch facetów i kobieta. Zanim dostaną swoje pierwsze zadanie muszą zostać sprawdzeni, czy są gotowi na wszystko. Pierwszy facet dostaje do ręki pistolet i ma wejść do pokoju, w którym jest jego żona i ją zabić, ale odmawia - nie nadaje się na zabójcę. Drugi facet dostaje takie same zadanie. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, ale po chwili wychodzi i oddaje pistolet: - Nie mogę zabić własnej żony, nigdy tego nie zrobię. Wreszcie przychodzi kolej na kobietę; ona ma zabić swojego męża. Bierze pistolet, wchodzi do pokoju, słychać strzał, potem drugi, potem jeszcze jeden - cały magazynek wystrzelany, potem jakieś krzyki i hałas. Wreszcie z pokoju wychodzi kobieta i mówi: - Dlaczego nikt mi nie powiedział, że w pistolecie są ślepaki??!!! Musiałam go zatłuc krzesłem. Agnes! Nie spodziewałem się tego po Tobie Załadowałaś slepaki? Mężowie, uważajcie na swoje żony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Brzoza Kopę lat Mariusz, nie wiem jak Ci to powiedzieć... ale przemyśl sprawę Tomku, Ty mnie jeszcze do końca nie poznałeś (R ma jeszcze kilka żyć w zapasie - łazienkę trzeba wykończyć (jak to przeczyta to po mnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.02.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Brzoza Kopę lat Mariusz, nie wiem jak Ci to powiedzieć... ale przemyśl sprawę Tomku, Ty mnie jeszcze do końca nie poznałeś (R ma jeszcze kilka żyć w zapasie - łazienkę trzeba wykończyć (jak to przeczyta to po mnie ). Agnes, a pomyślałaś o bieżącej konserwacji domu? Kto wejdzie na dach by przekręcić "strażaka"? I uważaj, bo jak R w idwecie weźmie armatę to dopiero będzie huk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.02.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Tomku, lepiej nie kontynuujmy tu tej dyskusji (jak za starych dobrych lat), bo nas stąd wyrzucą A co do bieżących napraw, to przezornie napisałam że R ma..kilka żyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 24.02.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 - Czym się różnią feministki od lesbijek? - Feministki walczą o to, by kobiety były górą, lesbijki o to, żeby były również na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 - Nie bardzo wiem co panu jest... Sądzę, że to z powodu alkoholu.- Rozumiem - woła pacjent - to ja przyjdę, jak pan wytrzeźwieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Anestezjolog do pacjenta leżącego na stole operacyjnym: A: Pan ta operacje to prywatnie czy przez kasę chorych? P: Kasa chorych... A: Aaaa, kotki dwa, szarobure.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 24.02.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 Dlaczego studenci w Warszawie podkopali się pod sejm? - Tez chcieli mieć piwnicę pod baranami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.02.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 europa w 2015 roku http://img327.imageshack.us/img327/6439/europa20153dl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 27.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 sędzia pyta oskarżonego: czy zabiła pan swoją żonę? oskarżony - nie zabiłwm wysoki sądzie! sąd - wie oskarżony jaka kara grozi za skladanie fałszywych zeznań? oskarżony - tak wiem! niższa niż za morderstwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 28.02.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 JAK SIĘ ROBI SAŁATKĘ Z BURAKÓW? TRZEBA WRZUCIĆ GRANAT DO BEEMKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts