Leszek67 01.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 :-D - to ja Zwierzak! A czym się różni kobieta od lodówki? Do lodówki jajka wchodzą... do lodówki wkłąda się miękkie mięso a wyjmuje twarde a do kobiety wkłada się twarde a wyjmuje miękkie Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Mały Jasio ogląda z wielkim zainteresowaniem swojego siusiaka. - Mamo, czy to mój mózg? - Nie synku, jeszcze nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.02.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Pokłóciły się okrutnie czesci ciała. No bo kto tu rządzi ? - Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję. - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie. - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku. - My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka. ... - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie... - JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ. śmiech ogólny, no całe ciało się nie może pozbierać. - DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki.... Ręce opadły ....Nogi zgięły się w kolanach .....Oczy wyszły na wierzch .....Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została dupa. I tak to już jest drodzy moi. Szefem może zostać tylko ten.... co gówno robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 08.02.2008 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Biedak, nędzarz - ekonomicznie nieprzystowanyŻebrak - bezrobotny na praktyceŚmieciarz - terenowy przedstawiciel przemysłu utylizacji zużytych dóbr materialnychLeniwy - motywacyjnie zubożonyGłupi - inteligentny inaczejBałagan - alternatywna aranżacja przestrzeniZłodziej - wtórny dystrybutor Produktu Krajowego BruttoSchlany, nawalony, pijany - przestrzennie zagubionySzczerbaty - osoba o zwiększonej wydajności oddechowej * * * Moskwa, Plac Czerwony. Dziennikarz zagraniczny podchodzi do przechodnia i pyta:- Prezydent Putin chce wprowadzić prohibicję czyli zabronić Rosjanom picia alkoholu. Co pan na to?- Wie pan... Ja już swoje wypiłem, ale dzieci szkoda. * * * Komisja wojskowa:- Zawód ojca?- Ojciec nie żyje.- Ale kim był?- Gruźlikiem.- Ale co robił?- Kaszlał.Zdenerwowana już komisja:- Panie, przecież z tego nie da się żyć!- Przecież ku**a mówię, że nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 09.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 nieco inna wersja Joźin z Baźin !!! przetłumaczona na Polski a do tego uaktualnionaChcieliście Irlandię, macie czeski film? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 11.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 nieco inna wersja Joźin z Baźin !!! przetłumaczona na Polski a do tego uaktualniona Chcieliście Irlandię, macie czeski film? rewelacja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.02.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Donald marzy Premier Tusek rusza w kraj, wypożyczył quady Polną drogą jedzie, bo nie ma autostrady Nagle mina, straszna mina, talib, Matko Święta! Nie, to tylko obrażona mina prezydenta! Donald marzy, żeby było miło Donald marzy, żeby się spełniło Donald marzy, żeby polskie ludzie Donald marzy, taplali sie w cudzie Do Donalda marzeń dorzućmy jeszcze to, Żeby do kosmosu doszedło się pieszo! Leci premier, z nim Rząd, lecą do Brukseli Z góry patrzą na stadiony, które chcieć by mieli Lecz w podróży tej podniebnej odczuwają braki, Bo samolot, którym lecą, rąbnęli bliźniaki! Donald marzy, żeby było miło Donald marzy, żeby się spełniło Donald marzy, żeby polskie ludzie Donald marzy, taplali sie w cudzie Do Donalda marzeń dorzućmy jeszcze to, Żeby do kosmosu doszedło się pieszo! Idzie premier hopsasa, podwyżkami dzieli Ma ukrytych złotych sto dla nauczycieli Lech prezydent pyta go, gdy Donalda spotka, Skąd Ty kasę na to masz? Wygram w totolotka! Donald marzy, żeby było miło Donald marzy, żeby się spełniło Donald marzy, żeby polskie ludzie Donald marzy, taplali sie w cudzie Żeby mu dopomóc, pomarzcie razem z nim Chcieliście Irlandię, a macie czeski film! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.02.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeżeli mężczyzna przesiaduje od rana do wieczora w barze i żłopie piwo, to przyczyny tego stanu mogą być tylko dwie:1 - Nie jest żonaty i się cieszy.2 - Jest żonaty i rozpacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Jeżeli mężczyzna przesiaduje od rana do wieczora w barze i żłopie piwo, to przyczyny tego stanu mogą być tylko dwie: 1 - Nie jest żonaty i się cieszy. 2 - Jest żonaty i rozpacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Z myszką...... w telewizji opowiadał ten dowcip Alosza Awdiejew Posiedzenie Biura Politycznego Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego na które w trybie pilnym z Bajkonuru został wezwany przedstawiciel radzieckiego programu kosmicznego Mikitin.Przewodniczy towarzysz Breżniew. Breżniew - Towarzysze, Amerykańscy imperialiści wylądowali na księżycu. My komuniści, nie możemy dopuścić do tego by przedstawiciele podłego imperializmu zatriumfowali w kosmosie.Dlatego też, Biuro Polityczne postanowiło, że człowiek radziecki będzie pierwszym człowiekiem na świecie który postawi swoją nogę na słońcu ..... (po dłuższej ciszy) Mikitin - ale .... towarzyszu Breżniew...... na słońcu jest bardzo wysoka temperatura ..... i dlatego też ...... Brezniew - wasza uwaga towarzyszu jest poniekąd słuszna. Ale Biuro Polityczne przewidziało tę trudność i postanowiliśmy, że lądowanie na słońcu powinno odbyć się w nocy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atam 11.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Przed gabinetem lekarskim siedzi małżeństwo, po chwili wychodzi do nich lekarz, prosi, żeby weszła tylko kobieta, kiedy są już sami, mówi do niej: - Wyniki badań męża są fatalne, jest skrajnie wyczerpany, zestresowany, znerwicowany już długo nie pożyje. Przerażona kobieta pyta czy jest jakiś sposób żeby męża wyleczyć. Na co lekarz: - Myślę, że można jeszcze temu zaradzić. Tylko radykalna zmiana trybu życia może przynieść poprawę. Musi pani odciążyć męża od wszelkich obowiązków, żadnego odkurzania, zmywania, prania, zakupów, trzepania dywanów. Nie spierać się z mężem, zawsze mu przytakiwać, tak samo reszta rodziny. Kiedy mąż przychodzi z pracy czekać z kawusią, papieroskiem, gazetką, pozwolać mu jedynie na ćwiczenia palca na pilocie od telewizora, zezwalać na oglądanie ulubionych filmów, programów, meczy, do których przynosić mu zimne piwko i chipsy. Oczywiście kiedy tylko będzie chciał może wychodzić z kumplami. Dla niego zkładać seksowną bieliznę, żadnych wałków na głowie, a kiedy tylko będzie miał ochotę to kochać się z nim namiętnie na wszelkie wymarzone przez niego sposoby... Kobieta wysłuchała lekarza i podziękowała mu za poradę. Po wyjściu z gabinetu nie odezwała się do męża, wracali do domu w zupełnej ciszy. Minęło pół godziny i on w końcu nie wytrzymał: - Co lekarz powiedział? Na co ona popatrzyła smutno prosto w jego oczy i powiedziała: - Umrzesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Matka przyprowadziła swoją osiemnastoletnią córkę do lekarza, informując go, ze córka nieustannie cierpi na mdłości. Lekarz po zbadaniu córki stwierdził, ze jest ona mniej więcej w czwartym miesiącu ciąży. - Co też pan mówi, panie doktorze, moja córka nigdy nie miała do czynienia z żadnym mężczyzną! Prawda, córeczko? - Prawda, nawet się nigdy nie całowałam - zapewniła córeczka. Lekarz bez słowa podszedł do okna i zaczął się intensywnie wpatrywać w dal. - Panie doktorze, czy coś nie tak? - pyta po pięciu minutach zaniepokojona mamuśka. -Nie, nie! Po prostu w takich wypadkach zazwyczaj na wschodzie ukazuje się jasna gwiazda i przybywa trzech króli. I za nic kurwa nie chce tego przegapić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Rozmowa kwalifikacyjna na kierunek nauki polityczne. Profesor rozmawia z kandydatką. - Co pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski, realizowanego przez minister Gilowską? Dziewczyna milczy. - No to co pani wie o polityce społecznej rządu Jarosława kaczyńskiego? Dziewczyna milczy. - A wie pani chociaż, kto to jest kaczyński? Słyszała pani, że ma brata bliźniaka? Dziewczyna milczy... - A skąd pani pochodzi? - Z Bieszczad, panie profesorze. Profesor podszedł do okna, wygląda na ulice, chwilę się zastanawia mówi do siebie: - Kurwa, może by tak wszystko pierdolić i wyjechać w Bieszczady...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Pokłóciły się okrutnie części ciała. No, bo kto tu rządzi? - Toż jasnym jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję. - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie. - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku. - My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka. - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie... - JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ. śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać. - DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została dupa. I tak to już jest drodzy moi. Szefem może zostać tylko ten, co gówno robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Żona do męża -wiesz ,w życiu spotkałam tylko dwóch prawdziwych mężczyzn -tak ? .....a kto jest ten drugi - pyta mąż - a co ci bedę mówić ,skoro pierwszego też nie znasz -odpowiada żona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.02.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jakie jest ograniczenie predkości w supermarketach dla kobiet z wózkami ? ....100zł /h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ktos tu Angore czyta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 26.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Ruscy odkryli nerw łaczący dupe z okiem...na potwierdzenie tej tezywykonalidoświadczenie: wzieli igłe i ukłuli smiałka w tyłek- poleciala mułza...pozniej wzieli ta samą igłe i ukłuli go w oko - ochotnik siezesrał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ktos tu Angore czyta... to som my dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts