tdxls 20.06.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Tata z 6-letnim synkiem robi zakupy w supermarkecie.Kiedy przechodzą obok polki z prezerwatywami, synek pyta:- Tato, a co to jest?- To są prezerwatywy, synu - odpowiada ojciec.- A po co one są? - kontynuuje malec.- Prezerwatywy są po to, żeby mężczyzna miął bezpieczny seks z kobieta - odpowiada ojciec.- Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu są 3 sztuki? - nie daje za wygrana chłopczyk.- Widzisz synu, bo to jest zestaw dla młodzieży uczącej się: raz w piątek, raz w sobotę, raz w niedzielę.- Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 6? - pyta synek.- Widzisz synu, to jest zestaw dla studentów: dwa razy w piątek, dwa razy w sobotę, dwa razy w niedzielę - odpowiada ojciec.- Tato, tato, a dlaczego w tym opakowaniu jest 12? - kontynuuje malec.- Hmmm... widzisz synu, bo to jest zestaw dla dojrzałych, żonatych mężczyzn: raz w styczniu, raz w lutym, raz w marcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pwm 21.06.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Jaki wiatr bardziej dokuczliwy......"damski" czy "męski"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.06.2003 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Dziennikarka skierowana do biura w Jerozolimie zajmuje mieszkanie z oknami skierowanymi na historyczną ścianę Płaczu. Każdego dnia, kiedy spogląda przez okno, widzi starego Żyda z brodą energicznie się modlącego. Ponieważ z pewnością jest on dobrym tematem na wywiad, dziennikarka udaje się w pobliże ściany i przedstawia się staruszkowi. Zadaje pytanie: - "Przychodzi pan każdego dnia do ściany, od jak dawna Pan to robi i o co się modli?" Mężczyzna odpowiada: - "Przychodzę tutaj, by się modlić każdego dnia od 25 lat. Rano modlę się za pokój na świecie i za braterstwo ludzi. Idę do domu, piję filiżankę herbaty, wracam i modlę się o wyeliminowanie chorób i zaraz z ziemi. I o to co bardzo, bardzo ważne, modlę się o pokój i zrozumienie między Izraelczykami i Palestyńczykami." Dziennikarka jest pod ogromnym wrażeniem. - "I jak pan czuje się z tym, że przychodzi tutaj każdego dnia przez 25 lat i modli się za te wspaniałe rzeczy?" - pyta. Starszy mężczyzna odpowiada spokojnie: - "Jakbym mówił do ściany." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 23.06.2003 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 -Z byczkiem to jest chyba Pekao SA. -Tak, to jest PeKaO SA -Pamietam, jak moja siostra dostala karte w tym banku i pani uczyla ja, ktora strona przeciagac przez terminal: "kladzie Pani byka na plecy i rogami do przodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 23.06.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Szdom - jak postawisz tego byczka - to wychodzi sikający pingwin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.06.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Do właściciela stacji benzynowej przychodzi jakiś gość -Czy pan potrzebuje ludzi do pracy? -Nie, mam komplet, nawet o dwie osoby za dużo -Poważnie? -Przykro mi, ale naprawdę mowie poważnie -No to, k..., niech mnie ktoś wreszcie obsłuży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.06.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Na lekcji środowiska pani pyta Jasia:- Jasiu co mamy z gęsi?- Smalec.- Dobrze, a gdzie śpisz?- Na łóżku.- A dokładniej...- Na poduszce.- A co jest w poduszce?- Dziura.- Dobrze, a co jest w dziurze?- Pierze.- Dobrze, a więc co mamy z gęsi?- Smalec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 23.06.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Szdom - jak postawisz tego byczka - to wychodzi sikający pingwin Dobre!!! :D Faktycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.06.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Syn zwraca się do ojca: - Tatusiu, kup mi rewolwer..! No kup mi... Musisz mi kupić!! - Cicho! - reaguje zdecydowanie ojciec. - Nie kupię ci! - Ale ja uważam, ze powiniene& mi kupić..! - A ja uważam, że nie i basta! W końcu kto tu jest głową rodziny.?! - Na razie ty. Ale gdybyś mi kupił rewolwer......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 23.06.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Szdom - jak postawisz tego byczka - to wychodzi sikający pingwin O tego byczka chodzi ? http://www.pekao.com.pl/g/PL/menu/logo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 23.06.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Dokładnie tego Wystarczy postawic go na głowie... ----------------------- > Mam małe pytanko o morzecie polecić jakieś dobre filmy o samotnych matkach wychowuących dzieci ? -Seksmisja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.06.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Jaka choroba jest najbardziej niebezpieczna?- Milość, bo od razu kładzie do łóżka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.06.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Policjant wrócil pózno do domu i zastal zone sama w lózku, posciel rozmemlana, a zona jakos dziwnie rozochocona. - Twój kochanek tu byl? Gdzie sie schowal? Pod lózkiem? - pyta i zaglada pod lózko. - Pod lózkiem go nie ma. W kuchni? - i zaglada do kuchni. - W kuchni go nie ma. W szafie? Z szafy wychyla sie reka z banknotem 200 zl. Policjant dyskretnym ruchem oglada sie i bierze banknot. - W szafie tez go nie ma. To gdzie sie schowal? Siedzą dwa downy w pokoju i nagle zgasło światło. Jeden mówi: -To chyba korki. -To na co czekasz, idź mu otwórz! Czteroletni Staś oznajmia ojcu: - Wiesz tato, ożenię się z babcią. - Synku, nie możesz ożenić się z moją matką. - A ty z moją mogłeś?! Dlaczego policjant usmiecha sie podczas burzy? Poniewaz mysli,ze Pan Bóg robi mu zdjecia. Policjant zatrzymuje staruszke, która przechodzi przez ulice w niedozwolonym miejscu i mówi do niej: - Babciu, na zebry,na zebry... - Sam se idz na zebry. Ja mam rente. Dwóch gliniarzy oglada mecz pilki noznej. Jeden wychodzi do drugiego pokoju i slyszy krzyk kolegi "GOOOL!!", a po chwili "DRUGI GOOOL!". Wraca wiec do pokoju i pyta: - Kto strzelil? - Pierwszego van Basten a drugiego Replay. JAk skini pomogli starszej pani ?? ..... ...... przestali ją kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 23.06.2003 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Rozmawiają dwie choinki:- Jak leci? - pyta jedna.- Kiepsko, siekierą po nogach dostałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 23.06.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Dlaczego Robin Hood?- Bo mało jadł. Co powiedzial jeż schodząc ze szczotki ryżowej???- Pozory mylą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.06.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Rada seksuologa do dzieci przed wakacjami: -Jak już musicie, to kochajcie się jak jeże... -A jak się kochają jeże? -Ostrożnie, bardzo ostrożnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.06.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Jaki wiatr bardziej dokuczliwy......"damski" czy "męski"? Niech się miłe Panie nie obrażą: Pan Bóg stworzył już wszystko, i poszedł na spacer z Adamem. Zapragnął się odświeżyć i zaczerpnął dłonią swą boską wody ze strumienia. Już miał przemyć swą boską twarz, ale powąchał i rzekł: -Ocho, Ewa się myła.... jeszcze raz sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.06.2003 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Rozmawia chomik ze szczurem:- Jak to jest, ja mam futerko, ty masz futerko, ja mam łapki i ty masz łapki, ja mam wystające żabki i ty tez. Ale ciebie ludzie głaszczą i przytulają, a na mnie nastawiają pułapki i wysypują trutki. - To proste, masz kiepskie PUBLIC RELATIONS szczurku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 23.06.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Sąsiad obserwuje sąsiada jak ten z pieczołowitością od kilkunastu lat posypuje swoją całą działkę raz w tygodniu sproszkowaną kredą.Pyta go więc A-po co to robi?odpowiedź brzmiB-jest to dobry środek przeciw kosmitom.A-Ale po co to robić ,przecież ich tu nigdy nie byloB-Prawda ,że jest bardzo skuteczny..? HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 23.06.2003 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Siedzą dwa robaki w gównie i rozmawiają: Tato, powiedz mi ,dlaczego my cały czas siedzimy w tym gównie , nie moglibyśmy tak w jabłuszku ? Moglibyśmy ,synku. A moglibyśmy w gruszce ? Moglibyśmy, synku. A w śliwce ? Moglibyśmy. A w takim egzotycznym owocu jak banan ? Też możemy ,synku. To powiedz mi , dlaczego cały czas siedzimy w tym gównie. No widzisz synku, jakby Ci to wytłumaczyć ? Czy Ty jesteś w stanie zrozumieć ,co to jest ojczyzna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts