Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dowcipy

kgadzina

Recommended Posts

Przepis na ciasto

SKŁADNIKI:2 śmiejące się oczka,2 zgrabne nóżki,2 kochane rączki,2 twarde kontenerki z mlekiem,2 jajka,1 wyścielana futerkiem miska do mieszania,1 twardy banan.

SPOSÓB PRZYRZĄDZENIA:

§ Spójrz głęboko w śmiejące się oczka.

§ Rozdziel ostrożnie dwie zgrabne nóżki dwiema kochanymi rączkami.

§ Ściskaj i masuj kontenerki z mlekiem bardzo delikatnie aż wyścielana futerkiem miska do mieszania będzie dobrze natłuszczona, sprawdzaj w regularnych odstępach czasu palcem.

§ Delikatnie dodawaj twardego banana do miski, pracując nim w przód i w tył a także na boki aż do ubicia piany (dla lepszych rezultatów wyrabiaj w tym czasie kontenerki z mlekiem).

§ Gdy temperatura wzrośnie, wsuń banana głęboko do miski i nakryj jajami (pozwól aby wszystko przesiąkło - byle nie przez całą noc).

§ Ciasto będzie gotowe aż banan stanie się całkiem miękki.

§ Powtarzaj kroki od 3 do 5 lub zmieniaj miski do mieszania.UWAGA !!!Jeśli pieczesz w nieznanej kuchni wyczyść dokładnie przybory kuchenne przed i po użyciu.Nie wylizuj miski do mieszania po użyciu.Jeśli ciasto zbyt urośnie, ulotnij się z miasta.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyscig plemnikow. wszystkie machaja ogonkami ile sil byle tylko do jajeczka, tylko jeden drobniutki na samym koncu juz slabnie i nagle wrzeszczy: PANOWIE ZDRADA !!! JESTESMY W D... !!!

Wszystkie sie zatrzymaly, spojrzaly po sobie i w tyl zwrot , uciekaja.

Tylko ten jeden malutki popatrzyl na nich i poplynal powolutku dalej mruczac sobie pod nosem:

- I tak k... rodza sie geniusze.

Sukcesem jest:

- w wieku 4 lat: nie sikać w majtki

- w wieku 12 lat: mieć przyjaciół

- w wieku 16 lat: posiadać prawo jazdy

- w wieku 19 lat: uprawiać seks

- w wieku 35 lat: zarabiać dużo pieniędzy

- w wieku 60 lat: uprawiać seks

- w wieku 70 lat: posiadać prawo jazdy

- w wieku 75 lat: mieć przyjaciół

- w wieku 80 lat: nie sikać w majtki

a tak w ogóle, żeby nie kasowało wątków....

Wielki, ogromny, wielopiętrowy supermarket, w którym kupicie wszystko. Szef przyjmuje do pracy nowego sprzedawcę, dając mu jeden dzień okresu próbnego żeby go przetestować.

Po zamknięciu wzywa szef nowego sprzedawcę do biura:

- No to ile dziś zrobił pan transakcji? - pyta sprzedawcę.

- Jedną, szefie.

- Co? Jedną?! Nasi sprzedawcy mają średnio od sześćdziesięciu do siedemdziesięciu transakcji w ciągu dnia! Co pan robił przez cały dzień? A właściwie to ile pan utargował?

- Trzysta osiemdziesiąt tysięcy dolarów.

Szefa zatkało.

- Trzy... sta osiem... dziesiąt tysięcy? Na Boga, co pan sprzedał?!

- No, na początku sprzedałem mały haczyk na ryby...

- Haczyk na ryby? Za trzysta osiemdziesiąt tysięcy?

- Potem przekonałem klienta żeby wziął jeszcze średni i duży haczyk. Następnie przekonałem go, że powinien wziąć jeszcze żyłkę. Sprzedałem mu trzy rodzaje: cienką, średnią i grubą. Wdaliśmy się w rozmowę. Spytałem gdzie będzie łowić. Powiedział, że na Missouri, dwadzieścia mil na północ. W związku z tym sprzedałem mu jeszcze porządną wiatrówkę, nieprzemakalne spodnie i rybackie gumowce, ponieważ tam mocno wieje. Przekonałem go, że na brzegu ryby nie biorą, no i tak poszliśmy wybrać łódź motorową. Spytałem go jakie ma auto i wydusiłem z niego, że dość małe aby odwieźć łódź, w związku z czym sprzedałem mu przyczepę.

- I wszystko to sprzedał pan człowiekowi, który przyszedł sobie kupić jeden, jedyny haczyk na ryby?!

- Nieee. On przyszedł z zamiarem kupienia podpasek dla swojej żony. Zaproponowałem mu, że skoro w weekend nici z seksu to może pojechałby przynajmniej na ryby...

Edzia, genialne :grin:

Trzy blondynki złowiły złotą rybkę. Rybka prosi "uwolnijcie mnie, a spełnię po jednym waszym życzeniu", blondynki rybkę wypuściły.

Pierwsza blondynka prosi "chciałabym mieć piersi największe i najpiękniejsze na świecie", patrzy a piersi ma taaaakie wspaniałe,

druga blondynka prosi: "chciałabym mieć najdłuższe nogi na całym świecie", i ma wspaniałe, długie nogi

trzecia blondynka: "a ja chciałabym by jeszcze większą blondynką niż jestem" i........ stała się mężczyzną

Majka coś w tym jest prawdy :grin:

Też doszłam dzisiaj do takiego wniosku i powinno się jeszcze dodać blondynka ...długo nic i facet.

Oczywiście są wyjątki, które potwierdzają regułę

A co powiecie na te 3 ważne rzeczy w życiu?

Budka z lodami, długa kolejka.

W kolejce stoi tradycyjna polska rodzina: mama, tata, synek.

Wreszcie dochodzą do okienka. Mama zamawia waniliowe. Tata zamawia czekoladowe, następnie wali małego w głowę:

- "Ty, wielki łeb, jakiego chcesz loda"

Z tyły kolejki oburzona starsza kobieta:

- "Jakim pan jest ojcem, dlaczego pan własne dziecko bije"

Gościu odwraca się i spokojnie odpowiada:

- "Wie pani jakie są trzy najważniejsze rzeczy w życiu mężczyzny

Po pierwsze, posiadać dobry samochód. Widzi pani tą limuzynę, to moja. Po drugie, mieć super dom. Widzi pani tą willę na wzgórzu, to moja. Po trzecie, to mieć ciasną cipkę i właśnie przez tego wielkiego łba jej nie mam"

I jeszcze coś o płci mniej pięknej!

Pózno po pólnocy pijany facet wraca do domu. Dzwoni, ale żona nie chce mu otworzyc. Facet ledwo-ledwo przebierajac jezykiem mówi:

- Otwórz kochanie, przynioslem bukiet pieknych róz, dla

najpiekniejszej kobiety na swiecie.

Żona otwiera, maż wchodzi.

Żona sie pyta:

- A gdzie róże?

Facet odpowiada:

- A gdzie najpiękniejsza kobieta na świecie?

I co wy na to? Proszę o komentarze!