tdxls 16.09.2003 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Żona wpada roztrzęsiona do domu:- Wyobraź sobie - mówi do męża - na ulicy nagle wpadamy na siebie z Baśką...- Nie obchodzą mnie wasze babskie sprawy - przerywa jej małżonek.- Jak uważasz, ale według lakiernika auto będzie gotowe dopiero za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.09.2003 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Po szaleństwach sobotniej nocy nadchodzi brzemienny trzeźwością poranek.Obok ciebie leży w łóżku chrapiąca ofiara wczorajszych, udanych łowów. Jakon/ona ma na imię? Jak się pozbyć tej jednonocnej przygody? W świetle dnia,wydarzenia minionego wieczoru wyglądają znacznie mniej ciekawie. Co ciodbiło? Żeby zaraz lądować w łóżku z kimś, kogo wcale nie znasz? Promocyjnacena piwa zrobiła swoje, to prawda, dobrze, że pamiętaliście oprezerwatywie... .Było miło, coś zaiskrzyło, jakos samo tak wyszło, niepamiętasz za dobrze, kto zaczął robótki ręczne pod stołem. Jak się teraz ztego wyplątać? Po wyłączeniu budzika pierwszy odezwał się kac. Potempanika - co z NIM/NIĄ zrobić? Jest kilka sposobów na rozwiązanie tegoproblemu: JAK SIĘ POZBYĆ JEJ? 1. NA SZEFASzybko wstajesz i patrząc na zegarek, krzyczysz z udanym przerażeniem: "OBoże już ... ( tutaj wstawiasz tę godzinę, która akurat jest w danejchwili ), jestem spóźniony! Szef mnie zabije!!!"Jeżeli jest to niedziela, zamiast "szef" - wstawiasz: mama, tata, brat,... Jeżeli chcesz się pozbyc damy raz na zawsze, to wstawiasz słowo "żona".Bełkoczesz zapewnienia: "jest mi strasznie przykro, było cudownie, nigdy cięnie zapomnę, ale..."Nawet najbardziej zaspana kobieta będzie w stanie zrozumiec aluzje. Jeżelijednak, przeciągajac się kusząco, stwierdzi, że na ciebie poczeka, wyciągnijz szafy walizki i udaj, że jedziesz w delegację.Zalety: prawie zawsze skutkuje.Wady: musisz się umyć, wyjść z domu, a w najgorszym wypadku wyjechać nadelegację lub kupić bilet na samolot. 2. NA BIURO ZLECEŃWieczorem dzwonisz z łazienki do kumpla albo do Biura Zleceń ( 917 ),zamawiasz budzenie na 7.00. Kiedy rankiem odbierasz telefon, mówisz dozdziwionej telefonistki - "Tak? Nie? Znowu?! O Jezu... Już jadę. Ale toostatni raz". Następnie tłumaczysz, że przyjaciel dzwonił, że musisz mupomóc i że przepraszasz, ale ty wychodzisz na cały dzień i nie masz drugichkluczy, i że ...Zalety: skutkuje, łatwe w wykonaniu i prawdopodobne.Wady: musisz mieć telefon. Kumpla też. 3. NA ZDJĘCIERankiem wstajesz przed nią i umieszczasz w widocznym miejscu zdjęcie jakiejśkobiety z czwórką dzieci i podpisem - "Kochanemu mężowi Krystyna".W łazience kładziesz otwartą paczkę podpasek (ze skrzydełkami). Kiedy ofiaraspyta - "Kim jest ta kobieta?" - szkoda twojego wysiłku wobec takiej tępoty.Zalety: prawie zawsze działa.Wady: rozstanie może być głośne i nieprzyjemne, a panna może rozpuścićinformację, że jesteś żonaty, co może zniechęcić inne, potencjalne ofiarytwoich wdzięków. 4. NA AMNEZJĘRankiem budzisz kochankę krzykiem - "Kim pani jest? Co pani tu robi? Czy my... no ten, tego...no, pani wie... czy my współżylismy?" Następnie obstajeszprzy tym, że nic nie pamiętasz.Kategorycznie żądasz, aby kobieta wyszła i skarżysz się, że cięwykorzystała.Zalety: działa, nie wymaga żadnej scenografii. Wady: ona może dojść downiosku, że jej obowiązkiem jest przypomnienie ci,jak było. 5. NA GEJAMówisz, że jesteś homoseksualistą i że postanowiłeś spróbować z nią, jak tojest z kobietami ale ... jednak wolisz mężczyzn - natura jest tu silniejsza.Zalety: ona się wzrusza.Wady: może rozpuścić plotkę, że naprawdę jesteś gejem. 6. NA ZAPAŁKISposób stary jak świat. Wychodzisz po zapałki i wracasz następnego dnia ( wwypadku wyjątkowo upartych kobiet możesz być zmuszony do nocowania pozadomem przez tydzień ).Zalety: nie musisz nic mówić i kłamać, a zapałki zawsze się przydadzą.Wady: twoje zdjęcie pojawi sie w programie "Ktokolwiek widział, ktokolwiekwie". JAK SIĘ POZBYĆ JEGO Sytuacja analogiczna. Możesz skorzystać ze sposobów dla facetów albo wybraćcoś bardziej kobiecego. 1. NA KASĘIdąc do łazienki, mówisz: "Te pieniądze... tak jak się umawialiśmy - zostawkochanie na stoliku". Następnie znikasz w toalecie i odkręcasz prysznic,udając, że nie słyszysz jak delikwent ucieka.Zalety: jak zostawi parę złotych, to będzie na nową torebkę. Wady: możepodać twój nr telefonu kumplom i potem udowodnij, że nie jesteś wielbłądem.poza tym, może zostawic za mało pieniędzy i nie wystarczy na torebkę. 2. NA TEST"Chyba jestem w ciąży!!!!!" - mówisz, wychodząc nad ranem z toalety z testemciążowynm w ręku. Potem patrząc rozmarzonym wzrokiem w oczy mężczyzny,dodajesz - "Jeśli to będzie chłopiec, to nazwiemy go po tobie, a jeślidziewczynka, to chcę, aby nazywała się Basia... dobrze?"Zalety: działa bez pudła.Wady: musisz mieć test. 3. NA ŚLUB"Chyba się teraz ze mną ożenisz?" - pytasz, przytulając się do niego.Szlochasz, gdy w popłochu szuka bielizny.Zalety: szybko działa.Wady: brak. 4. NA MAMĘ"Chciałabym kochanie, żebyś poznał moja mamę".Zalety: matka-teściowa potrafi odstraszyć nawet najbardziej namolnegokonkurenta.Wady: on może lubić starsze panie. 5. NA ZBYSZKARzucasz w przestrzeń pytanie: "Ciekawe czy podobałbyś sie Zbyszkowi?"Następnie tłumaczysz, że masz przyjaciela homoseksualistę, który sypia zwiększością twoich kochanków. "Zbyszek zaraz przyjdzie" - dodajesz.Zalety: same.Wady: a jeśli on jest bi? 6. NA MAKIJAŻRano masz malowniczo rozmazany makijaż ( postaraj się wyglądać na własnąbabkę ) i dmuchając w jego stronę mieszanką czosnku i cebuli, pytaszzachrypniętym głosem - "Kochasz mnie?".Zalety: nie potrzebujesz wplątywać w tę sprawę innych ludzi.Wady: musisz się nażreć czosnku i zostać w domu przez resztę dnia. 7. NA ORGAZMPrzy śniadaniu pytasz: "Kochanie, czy ty też nie miałeś orgazmu?"Zalety: obrażony samiec powinien szybko wyjść.Wady: on postanowi zadowolić cię za wszelką cenę. 8. NA AMWAYAPrzynieś do łóżka komplet proszków i płynów do czyszczenia "Amwaya" izacznij go przekonywać, aby coś od ciebie kupił.Zalety: przy odrobinie szczęścia zarobisz parę groszy.Wady: co będzie, jeśli kochanek jest sprzedawcą garnków Zeptera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Młoda kobieta miała poważny wypadek samochodowy. Lekarze uratowali jej życie, ale nie dali rady ocalić jej skóry uszkodzonej przez ogień. Jej twarz wyglądała paskudnie. Jedynym ratunkiem był przeszczep. Ponieważ ona była cała poparzona, skórę musiał ofiarować ktoś inny. Dawcą został jej mąż, który oddał jej skórę z własnego tyłka. Operacja się udała, kobieta wyglądała tak pięknie jak dawniej. Jednak świadoma poświęcenia własnego męża, mówi pewnego dnia: - Kochanie, jestem ci taka wdzięczna, czy jest coś, co mogłabym dla ciebie zrobić? - Nie, już czuję się wynagrodzony. - W jakim sensie? - Wyobraź sobie dziką satysfakcję jaką czuję za każdym razem, kiedy twoja matka całuje cię w policzek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.09.2003 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 - Otwórz drzwi kochanie.- Nie mogę, nie jestem ubrana!- Nic nie szkodzi, jestem sam.- Ale ja nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.09.2003 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 http://www.cartoonstock.com/lowres/ksm0358l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.09.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Na egzaminie. Po kilku zadanych pytaniach profesor mówi do studenta:- Leje pan wodę.- Panie profesorze, cóż zrobić, skoro temat jak rzeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.09.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Dziewczyna której strasznie śmierdziało z ust udała się na wiejską dyskotekę. Przez cały wieczór starała się nie otwierać dzioba i robić dobre wrażenie. W pewnym momencie do tańca poprosił ją miejscowy przystojniak... - zatańczysz?- uhm... No i tańczą... Chłopak pyta: - jesteś z tej wsi?- yym... - co miało oznaczać, że nie- a... z tej pobliskiej pewnie...- yhm!- dobrze się bawisz?- yhm!- jak masz na imię?- Ania...- pierdłaś!- Nie!- znowu pierdłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.09.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Szli przez las Kubuś Puchatek i Prosiaczek. Prosiaczek zapytał:- Dokąd idziemy Kubusiu?- Idziemy bić świniaka.- A jak nam ucieknie? - pyta ProsiaczekKubuś na to:- ja ci k...a uciekne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.09.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Mały Icek wrócił ze szkoły.Tate pyta Icka:-A czego nowego dowiedziałeś się dzisiaj w szkole???-Rabbi opowiadał nam jak Mojżesz wyprowadził lud Izraelski z Egiptu.-No to opowiedz jak???-Mojżesz był wielkim i silnym człowiekiem i pobił Faraona,wtedy zebrał całylud i zaprowadził nad brzeg morza.Następnie kazał sprowadzić inżynierów,a ci wybudowali ogromny most pontonowy,po którym Żydzi przeszli na drugą stronę,kiedy ścigający ich Egipcjanie chcieli przejść po moście Mojżesz wysadził go w powietrze!!!-I właśnie to wam opowiedział Rebbe???-Noooo,nie zupełnie to,ale w to co opowiedział nam Rebbe,z pewnością byś nie uwierzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.09.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 - Coś źle wyglądasz. Co się stało?- A dziwisz się? Taka robota! Cały dzień na kolanach!- A długo już tam robisz?- Od poniedziałku mam zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.09.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Astronom, fizyk, informatyk i matematyk przejeżdżali pociągiem przez Anglię. Pierwszym widoczkiem, na który zwrócili uwagę było duże pole, na którym pasła się czarna krowa. Każdy z nich zrobił o tym uwagę w swoim kapowniczku:Astronom napisał: "Wszystkie obserwowane w Anglii krowy są czarne."Fizyk napisał: "Hipoteza robocza: krowy w Anglii są czarne."Informatyk napisał: "Anglia.krowy[1]:=czarna;"Matematyk napisał: "Istnieje w Anglii co najmniej jedno pole, na którym co najmniej jedna krowa z co najmniej jednej strony jest czarna." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.09.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Polak wraca z kilkudniowego pobytu w Londynie. Na granicy celnik pyta się go, skąd ma walizkę pieniędzy, skoro przy wjeździe ich nie miał.- To było tak... Idę przez park, widzę dwóch gra w karty, no to się przysiadłem. Pierwsze rozdanie - jeden krzyczy: kareta!. Kart nie pokazał, więc pytam: Skąd mam wiedzieć, że kareta? Pokaż karty! A oni: My Anglicy, dżentelmeni, u nas się wierzy na słowo! ...I może mi pan nie uwierzyć, ale od tego czasu miałem takieeeego farta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.09.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Letniczka kupuje u rolnika mleko.... - A starczy wam litr? - pyta z troską rolnik.- Dziękuję, starczy.- Bo jakby nie starczyło, to mogę jeszcze dolać wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.09.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Jasiu obserwuje matkę, która nakłada sobie starannie maseczkę na twarz.- Dlaczego tak się smarujesz mamo? - pyta.- Żeby być piękną...Po paru minutach matka czyści twarz. Na to Jasiu:- Co jest? Poddajesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.09.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Klient: - Poproszę sztucer.Sprzedawca: - A zezwolenie na broń Pan ma?Klient: - A co, akt ślubu nie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.09.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Żona do męża:- Kochanie, jakie lubisz kobiety, ładne czy inteligentne?- Ani jedne, ani drugie, tylko ty mi się podobasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.09.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Jasio pyta się mamy:- Dlaczego ty się malujesz?- Żeby być ładna.- A kiedy to się stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 17.09.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Jedzie sobie w autobusie kompletnie pijany facet. Nagle spadło mu coś na głowę, ocknął się i rzuca hasło do gościa obok:- Przepraszam gdzie my jesteśmy?- W Łodzi - odpowiada facet.- To wiem, ale dokąd płyniemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.09.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 U dentysty mama prosi Jasia:- A teraz bądź grzeczny i powiedz ładnie "aaa", żeby pan doktor mógł wyjąc palce z twojej buzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.09.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Włoch wszedł do swojej ulubionej eleganckiej restauracji i ledwo usiadł przy tym samym stole co zawsze, gdy zauważył piękną kobietę siedzącąstolik obok, całkiem samą. Zawołał kelnera i zamówił najdroższą butelkęMerlota, którą kazał dać tej kobiecie - myśląc oczywiście, że ona zgodzi się na to i będzie jego. Kelner bierze butelke i podaje ją kobiecie mówiąc, że to od tego dzentelmena obok. Kobieta popatrzyła na wino i postanowiła przesłać notke facetowi:"Abym przyjeła tę butelke, musisz mieć Mercedesa w garażu, miliondolców w banku i siedem cali w majtkach."Facet po przeczytaniu notki postanowił napisać notke kobiecie."Dla Twojej, madame, wiadomości - posiadam Ferrari Testarossa, BMW850iL oraz Mercedesa 560SEL w potrójnym garażu, ponad dwadziescia milionów dolarów w banku. Ale nawet dla tak pięknej i eleganckiej kobiety jak ty nie obetne sobie trzech cali. Oddaj wino" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts