Agacka1719499039 15.06.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Blokowisko ,rodzina Kowalskich mieszka z synem w kawalerce. Kowalskiego zebrało na amory.-Jasiu podejdź do okna i zobacz co się dzieje u sąsiadów.Jasiu podszedł do okna .-Adamska sprząta relacjonuje Jasiu-Zawadzka robi pranie ,a Nowakowie się kochają.-Skąd wiesz pyta ojciec?-Andrzej też stoi w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 15.06.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Żona budzi się w środku nocy i widzi męża chodzącego po pokoju, tam z powrotem.Co ci jest ? - pyta żonaChce mi się seksu - odpowiada mążTo chodź - mówi żona To chodzę - odpowiada mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 15.06.2004 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield175.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.06.2004 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield200.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.06.2004 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Chłopak pyta dziewczynę: - Wyszłabyś za bogatego idiotę? - Trudno powiedzieć... A ile masz pieniędzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 16.06.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Student poszedł zdawać ustny egzamin. Zdaje, zdaje, męczy się męczy, ale coś mu to nie wychodzi. Profesor coraz bardziej wnerwiony, widzi że student nie kumaty i chce go oblać. Ale student nie daje za wygraną i prosi o drugą szansę. Na co profesor odpowiada: - No dobra. Jeśli odpowie pan na jedno moje pytanie to zaliczę panu egzamin. Proszę mi powiedzieć: Kto to jest STUDENT? Po czym student z grymasem na twarzy odpowiada: - No wiec STUDENT to młoda osoba, która dąży do zdobycia wiedzy itd. itp. Na co profesor tak patrzy i mówi: - Otóż nie. Student, to takie małe gówno co plywa po wielkim szambie i z trudnością próbuje dopłynąć do wyspy zwanej MAGISTER. Student wkurzony nie wie co powiedzieć. Profesor chce wpisać mu pałę, na co student się odzywa: - To niech mi pan profesor powie kto to jest PROFESOR? Profesor zdziwił się i zaczął mówić, że profesor, to starsza osoba bardzo inteligentna itd. itp. Student popatrzył i powiedział: - Otóz nie. PROFESOR to było kiedyś takie małe gówno plywajace po wielkim szambie, które z trudem doplynęło do wyspy MAGISTER, posiedziało tam trochę, znudzilo mu się, następnie z trudem doplynelo do wyspy zwanej PROFESOR i teraz siedzi tam i robi wielkie fale żeby te inne gówna nie doplynęły do swoich wysp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 16.06.2004 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2004 Garfield na dziś:http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield256.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Spotykają się trzy bociany, stary, średni i bardzo młody i rozmawiają o tym jak spędzały ostatni tydzień.- Ja uszczęśliwiałem staruszków w Krakowie - mówi stary.- Ja uszczęśliwiałem trzydziestolatków w Warszawie - mówi średni.A najmłodszy - A ja straszyłem studentów w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 17.06.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Co kobiety myślą o mężczyznach..... Kiedy kobiety będą naprawdę równe mężczyznom?Dopiero wtedy, gdy idąc ulicą, grube i kompletnie łyse, będąmyśleć sobie: "Uch... Wyglądam tak super, że każdy facet chciałby mnie przelecieć." *** Dlaczego mężczyźni mają takie duże dziurki w nosie?Zobacz, jakie mają palce! *** Dlaczego mężczyźni są jak delfiny?Mówi się, że są inteligentni, ale nikt tego nigdy nie udowodnił. *** Dlaczego do zapłodnienia jednego jaja potrzeba miliona plemników?A widziałaś kiedyś faceta, który pyta o drogę? *** Dlaczego mężczyźni są wyżsi od kobiet?W naturze chwasty też są większe od kwiatów. *** Co mają wspólnego: kobiece gusta, toaleta i łechtaczka?Mężczyźni zawsze trafiają obok. *** Skąd wiadomo, że facet ma ochotę na seks?Mówi: Podaj mi piwo... proszę. *** Jaka jest najszybsza droga do serca mężczyzny?Ostrym nożem przez klatkę piersiową. *** Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa?- Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu *** Co dla mężczyzny znaczy gra wstępna?- Pół godziny błagania. *** Czym różni się penis od żarówki?- Niczym, i to i to można zastąpić świecą. **** Ilu mężczyzn potrzeba, aby zmienić rolkę papieru?- A kto to wie? Czy to kiedykolwiek się zdarzyło? *** - Dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę?- Musiał zacząć od zera. - A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił?- Bo wreszcie stworzył coś doskonałego! *** Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzozgrabne nogi.On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkim tyłku?Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy... *** Mężczyzna 1/3 życia spędza na spaniu.Pozostałą część poświęca na namawianie kobiet do przespania się z nim. *** Jaki jest najszybszy sposób na pozbycie się 90 kilogramówwstrętnego, niepotrzebnego tłuszczu?Rozwód. *** Dlaczego tyle kobiet udaje orgazm?- Bo tylu facetów udaje grę wstępną *** Jakie słowa potrafią zepsuć kobiecie najlepszy seks?- Kochanie! Wróciłem! *** Dlaczego żonaty i kawaler zazdroszczą sobie nawzajem?Obaj myślą, że ten drugi częściej się bzyka. *** Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a szympansem?Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie się po tyłku, a drugi.... jest szympansem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Być może poczucie humoru mnie zawodzi, ale te ostatnie "dowcipy" Ewusi wyjątkowo nie przystają do poziomu Forum Muratora. A może się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Waniuszka wybrał się z siostrą na maliny, ale cały czas podczas zbierania nerwowo rozglądał się na wszystkie strony.- Co się z tobą dzieje????- zapytała siostra- No co?? Patrzę tylko czy czasem nie nadchodzi to ścierwo Balladyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.06.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.06.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! Jaro przeciez to czysta zabawa na poprawę humoru...nie powinieneś tego odbierać do siebie...choć ciekawe czemu to akutat Cię ubodło...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.06.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! Jaro przeciez to czysta zabawa na poprawę humoru...nie powinieneś tego odbierać do siebie...choć ciekawe czemu to akutat Cię ubodło...? jaro - wiesz, są dowcipy które śmieszą wszystkich i takie które śmieszą tylko jedną płeć. Ja, mimo że jestem facetem, uśmiechnołem się gdy je czytałem A teraz dowcip, który mnie zawsze śmieszy: Idzie facet przez łąkę. Na łące rośnie wieżba. Na wieżbę wdrapuje się krowa. Facet do krowy: Po co wchodzisz na to drzewo? Krowa: Bo chcę zjeść gruszki. Facet: Ale to jest wieżba ! Na niej nie rosną gruszki ?! Krowa: Nie szkodzi, gruszki mam ze sobą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM 17.06.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Z autobusu miejskiego (niestety prawdziwe): Kierowca po raz kolejny wykonał gwałtowny manewr, pasażerowie powpadali na siebie i jeden z nich krzyczy:- Panie, k..., świnie pan wieziesz?!Na co kierowca::- A co, ryj przycięło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 17.06.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 No to dla równowagi i żeby nie było, że sie ciągle drapię w tyłek (w końcu klepię w tę klawiaturę - no nie?) Kiedy pięcioletnia córeczka zaczęła wypytywać mamę o to skąd się wzięła na świecie, ta delikatnie jej opowiedziała. Po paru dniach dziewczynka dalej zafascynowana nowo zdobyta wiedzą pyta mamę : - A więc nasionko tatusia zapładnia jajeczko u mamy i mama nosi dziecko w brzuszku ? - Właśnie tak to jest, kochanie - odpowiada mama. - Ale jak nasionko dostaje się tam ? - pyta córeczka - Czy mamusia je połyka ? Mama odpowiada: - Tylko wtedy gdy chcę nową sukienkę... Uff. Jak to dobrze że nie mam dzieci:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.06.2004 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Jaro: wyluzuj troche... moze faktycznie dowcipy sa ostre, ale wiekszy dystans do tego... pozdrawiam No właśnie Maksiu - one nie są ostre, one są głupie ! najmądrzejsze to są "przyszła baba do lekarza....." i o " blondynce klikającej myszką" niekoniecznie na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 17.06.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 http://www.myn.ath.cx/~smola/graphics/garfield285.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.06.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 W życiu małżeńskim są trzy stadia seksu :- nowo-małżeński seks- kochacie się trzy, cztery razy w ciągu nocy;- wakacyjny seks - kochacie się dwanaście razy w roku;- oralny seks - stoicie po przeciwnych stronach pokoju i wrzeszczycie do siebie : pieprz się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts