gosciu01 22.12.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 nie wiem czy to dobry dowcip, ale dla zainteresowanych wejdźcie na : http://www.google.pl/ i wpiszczie słowo "kretyn" pierwsze dwie pozycje to definicja niemalże jak z encyklopedii Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.12.2004 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 Gościu01, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 W wigilijny poranek wstaje św. Mikołaj. Ledwo wsadził nogę w kapcia wywróciłsię i upadł na podłogę. Zdenerwowany ubiera się, patrzy a w swoim czerwonymwdzianku guziki ma pourywane. Wchodzi do pokoju a tam wszystkie elfikinapite, leżą i śpiewają a zabawki albo popsute albo niezrobione, tylko częśćbyła gotowa. Wkurzony Mikołaj pozbierał zabawki, wrzucił do worka i wsiadłdo sani. Strzelił z bicza renifery, te ruszyły, ale nagle z sań płoza sięurwała i Mikołaj z prezentami wyleciał z impetem. Wnerwiony do granic myślisobie:- Cholera, nic mi nie wychodzi, chociaż kawy sobie zrobię.Zalał sobie wrzątkiem kawę, podniósł by się napić a tu dno mu się urwało,cały się poparzył. Nagle rozbrzmiał dzwonek do drzwi. Otwiera a tu Aniołekstoi z choinką, uśmiechnięty od ucha do ucha i mówi:-Dzień dobry święty Mikołaju! Jaki piekny dzisiaj dzień mamy! Ptaszkićwierkają, słoneczko świeci, wszystko jest piękne! Zobacz jaką pięknąchoinkę Ci przyniosłem! Gdzie Ci ją wsadzić?Od tej pory narodził się zwyczaj sadzania aniołka na czubku choinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 - Jakie choinki sa teraz najmodniejsze w naszym kraju ??- "Na dresa"- ?- Lyse i obwieszone lancuchami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Spotykają się po Nowym Roku dwie przyjaciółki, jedna mówi do drugiej:- Cześć, jak spędziłaś Sylwestra?- Wcale nie musiałam, sam zszedł. ---------------------------------------------------...... najczęściej wypowiadają ludzie przed śmiercią?Odpowiedzi poniżej: a.. Patrz, ten krokodyl wygląda jak żywy! b.. Patrz, jak długo wytrzymam pod wodą! c.. Patrz, bez trzymanki! d.. Patrz, jestem torreadorem! Ole! e.. Raz. dwa. trzy. bungeeeeeee! f.. Mówiłaś, że twój mąż jest na delegacji! g.. Nie bój się, nie spadnę! h.. Pyszny ten Big Mac! i.. To tylko draśnięcie. j.. Siostro, ale ja mam RH minus. k.. Jedź, prawa wolna. l.. Do wesela się zagoi. m.. To tylko kot hałasuje w ogródku n.. Lekarz mówi, że najgorsze juz mineło. o.. Ta bomba to robota amatora. p.. Na pewno nie jest nabity. q.. Nie zastrzelisz człowieka, patrząc mu prosto w oczy. r.. Nigdy nie czułem się lepiej. s.. Ten gatunek nie jest jadowity. t.. Spójrz, nauczyłem się prowadzić jedną ręką. u.. Patrzę, czy lufa jest dobrze wyczyszczona. v.. Nie wiedziałem, że to pańska żona. w.. Oczywiście mam nadzieję, że mimo wszystko zostaniemy przyjaciółmi. x.. Chodź do wody, tu nie ma żadnych rekinów. y.. Raz kozie śmierć. z.. Przecież ci mówię, głupia babo, że to nie jest pod prądem. No i na koniec, znak naszych czasów: a.. Ojej. przepraszam, chyba pobrudziłem panu dres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Przychodzi turysta do góralskiej karczmy i chce coś mocnego do picia zamówićpyta:Baco, czy nie ma jakiegoś alkoholu dobrze kopiącego?Baca: No co ja moge polecić z tych mocniejsych to chyba tylko góra tsyTurysta: A jak to sie robi?Baca: Bierze się sklanecke dobrego piwka dwie góra tsy,Następnie się bieze sklanecke mocnego winka no dwie góra tsy,Potem sie bieze sklanecke jakieś mocniejsej wódki dwie góra tsy,I wsystko sie wlewa do wieksego garnuska, miesa sie dwa razy góra tsy,Pije sie łycek, dwa góra tsy, i robi sie krocek, dwa góra tsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Niedlugo Swieta.Czy pomyslales juz co zawiesisz na choince? Oferujemy atrakcyjne oprogramowanie, które zawiesza sie samo Microsoft _________________________ Icek sprzedaje lody. Na wózku z lodami widnieje napis: "Żydom lodów się nie sprzedaje". Podchodzi do niego rabin i zgorszony pyta:- Icek, a co ty, antysemita jesteś?- Rabi, a ty próbowałeś tych lodów? ______________________________________ Prezes poważnej firmy miał wygłosić ważny referat na konferencji, naktórej zebrali się przedstawiciele całej branży. Kiedy wrócił z imprezy do biura, dyszał z wściekłości. - Po jaką cholerę napisałaś mi godzinne przemówienie?! - wrzasnął naswoją sekretarkę. - Połowa ludzi wyszła z sali zanim skończyłem. - Ależ panie prezesie, napisałam referat trwający 20 minut. No idołączyłam dwie kopie na wszelki wypadek, tak jak pan kazał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 27.12.2004 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Czym się różnią stringi od ruskiego generała?????Mniej piją..... __________________________________________ Kolejne pytanie do radia Erewan:- Drogie radio, dlaczego nie cytujecie kawałów politycznych?- Drogi słuchaczu, bo nam jest bardzo dobrze, że jemy biały chleb nad Morzem Czarnym, a nie odwrotnie... ________________________________________________ Przychodzi facet do lekarza. Lekarz pyta:- Jak się pan nazywa?- Ja..Ja....Jan Ko..Ko..walski - odpowiada gość.- Widzę, że się pan jąka - mówi doktor.- Nie k**wa nie jąkam się - odpowiada mężczyzna - Mój ojciec się jąkał aurzędnik w rejestracji USC był totalnym idiotą... _____________________________ Spotykają się dwaj sąsiedzi na ulicy.- Czy uprawiał sąsiad seks we troje? - pyta jeden.- Jeszcze nie - odpowiada zapytany.- A chce sąsiad?- Oczywiście!- To biegnij pan szybciutko do domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.12.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Po 25 latach jezdzenia Harleyem facet mial dosc tego ciaglego naprawiania.Poza tym zobaczyl juz kawal swiata i uznal, ze czas osiasc gdzies na stale.Kupil wiec kawalek ziemi w Vermont tak daleko od innych ludzi, jak to tylko mozliwe. Z listonoszem widzial sie raz na tydzien, a po zakupy jezdzil raz na miesiac.Poza tym byla tylko natura i on. Po mniej wiecej pol roku takiego zyciaslyszy stukanie do drzwi. Idzie, otwiera i widzi wielkiego, brodategotubylca.- Czesc - mowi tubylec. Jestem Enoch, twoj sasiad, mieszkajacy jakies cztery mile w tamtym kierunku. Za jakies dwa dni, wieczorem, urzadzam male przyjecie. Mialbys ochote przyjsc?- Jasne, po pol roku na tym odludziu bedzie fajnie.Enoch pozegnal sie i juz mial isc, ale odwraca sie i mowi:- Sluchaj, jestes tu nowy, wiec chyba powinienem cie ostrzec, ze bedziemy tam ostro pili.- Nie ma problemu, 25 lat jezdzilem Harleyem. Mysle, ze dam sobie rade.Enoch juz ma odchodzic, ale jeszcze odwraca sie i mowi:- Powinienem cie tez ostrzec, ze nie bylo jeszcze imprezy bez bijatyki.- Z dwudziestopiecioletnim doswiadczeniem jako motocyklista mysle ze dam sobie rade.Enoch odwraca sie i juz ma isc, ale przypomina sobie jeszcze cos i mowi:- Musze ci tez powiedziec, ze te przyjecia to istna orgia seksu. Widzialemjuz tam rzeczy, ktorych mi sie nawet nie snilo.- Po 25 latach jezdzenia Harleyem i pol roku na tym odludziu jestem wiecej niz gotow zwlaszcza na to. Aha, Enoch, zanim zapomne. Jak powinienem sie ubrac na to przyjecie?- Ubierz sie jak chcesz. I tak bedziemy tylko my dwaj. ------------------------------------------------------------------------------Mama, tata i synek wybrali się do cyrku. Gdy na arenie pojawił się słon,tata poszedł kupić słodycze. Nagle chłopiec wstaje i wyciągając rękę, krzyczy:- Mamo, mamo, co to jest?Zaskoczona pytaniem mama odpowiada: - To jest ogon słonia.Syn jednak wykrzykuje dalej: - Nie! Pod spodem.Zakłopotana mama odpowiada: - Tooo... nic takiego.Wraca tata, ale zapomniał kupić napojów, więc idzie po nie mama. Gdy tylko się oddaliła, synek wiesza się ojcu na ramieniu.- Tato, tato, co to jest?- To jest ogon, synu.- Nie, pod spodem.- To jest siusiak słonia.Chłopiec chwilę się zastanawia, po czym mówi: - A mama powiedziała, że to "nic takiego".Ojciec z dumą rozpiera się na fotelu: - No cóż, synku. Tatuś trochę mamusię rozpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.12.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 - Jak blondynka chciała zabić kreta?- Złapała go i zakopała żywcem! ...................................................... - Co robi blondynka gdy jest jej zimno?- Siedzi w kącie bo tam jest 90 stopni. ....................................................... Jedzie blondynka na motorze w wełnianej czapce. Nagle zatrzymuje ją policjant i pyta:- Dlaczego pani jedzie w wełnianej czapce?- Ponieważ wczoraj zrobiłam eksperyment zrzuciłam kask i czapkę z 10 piętra.- Kask pękł, a czapka była cała! .................................................... - Co zrobić gdy blondynka rzuca w ciebie granatem?- Złapać go, wyjąć zawleczkę i odrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 28.12.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Młody człowieku - wścieka się ojciec narzeczonej - Obiecał mi pan, żeodprowadzi pan moją córkę do domu o jedenastej. Po pierwsze - jest trzeciaw nocy, a po drugie - to nie jest moja córka _________________________________________ Co robi blondynka stojaca pod drzewem?- Czeka na autograf od Kory. ___________________________________________ Do banku w Szwajcarii przychodzi klient. Podchodzi do okienka bankowego i kładzie obok niego olbrzymią walizkę, po czym oglądając się na boki, oznajmia szeptem kasjerowi: - Proszę pana, ta walizka jest pełna pieniędzy. Chciałbym je wpłacić na lokatę do państwa banku. To razem całe 3 miliony euro. Na to kasjer, uśmiechając się: - Proszę Pana, nie ma co tak ściszać głosu, przecież bieda to żaden wstyd... ___________________________________________________ Do ojca Rosjanina przychodzi jego syn i z dumą opowiada o swoich wyczynach w szkole: - Tato! Dzisiaj na lekcji matematyki pani pytała ile jest 2x2. Ktoś powiedział, że 5, inny że 3, a ja powiedziałem, że 4. To dlatego ze jestem taki madry, czy dlatego ze jestem Rosjaninem?! - To dlatego ze jesteś taki madry. A potem na lekcji WF'u nauczyciel kazał robić pompki. Ktoś zrobił 10, inny 20, a ja zrobiłem całe 50! Czy to dlatego, że jestem taki silny, czy dlatego, że jestem Rosjaninem?! - To dlatego ze jesteś taki silny. - A jak skończyliśmy WF, to w przebieralni ja z chłopakami mierzyliśmi nasze "ptaszki". Ktoś miał 5cm, inny 10cm, a ja - 22cm! To dlatego, że jestem taki męski, czy dlatego ze jestem Rosjaninem? - To dlatego, że masz dwadzieścia osiem lat, debilu! ____________________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 30.12.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Kto to jest pesymista ? To uświadominony optymista. ................................. Różnice między pesymistą, a optymistą w Polsce: Optymista - już gorzej być nie może. Pesymista - no nie wiadomo ! Optymista - to wszystko nie ma sensu i tak nas Ruscy na sybir wywiozą! Pesymista - nie wywiozą, nie wywiozą! Pogonią nas pieszo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.12.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2004 Kto to jest pesymista?Jest to człowiek który oprócz paska do spodni nosi także szelki... Kto to jest optymista?Jest to człowiek który za ostatnie 20 złotych kupuje sobie portfel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 31.12.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2004 --::Mądrość chińska::-- Konfucjusz mówi: Obraz to nie Windows, sam się nie zawiesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.01.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Dla wszystkich uciekających z łosiedli administrowanych. Aż dziwne, że prasa nie donosi codziennie o przypadkach zakrztuszenia kawą lub herbatą w biurach administracji spółdzielni mieszkaniowych... 1. Ubikacja jest zapchana i nie możemy kąpać dzieci, dopóki się jej nie odetka. 2. Piszę, żeby zawiadomić, że spod drzwi sąsiada wydobywa się jakiś smród. 3. Sedes jest pęknięty. To na czym mam stawać? 4. Piszę w imieniu mojego zlewu, który odpada od ściany. 5. Zwracam się z prośbą o zgodę na usunięcie szafki w kuchni. 6. Nasz sedes pękł na pół i jest teraz w trzech częściach. 7. Sąsiad opala się na balkonie nago i ma zwyczaj mieć erekcję. 8. Proszę wyrównać krzywe płyty chodnikowe przed naszym domem. Wczoraj żona potknęła się i o mało nie upadła, a teraz jest w ciąży. 9. W naszej kuchni jest straszna wilgoć. Mamy dwoje małych dzieci i chcielibyśmy mieć trzecie, więc przyślijcie kogoś w tej sprawie. 10. Przyślijcie kogoś, żeby obejrzał moją wodę z kranu. Ma taki głupi kolor. 11. Czy możecie przysłać kogoś, żeby naprawił nam kran w łazience. Wczoraj żonie ugrzązł w nim palec, co jest dla nas bardzo uciążliwe. 12. Wasi pracownicy kładą narzędzia w szufladach komody mojej żony i ogólnie robią bałagan. Powiedzcie im, żeby starali się jednak bardziej uszczęśliwić moją żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Życzenia Prawnicze złożone Tobie (zwanej lub zwanemu poniżej: "Przyjmującym Życzenia"), przeze mnie (zwanego poniżej: "Życzącym"). Przyjmij proszę, z wyłączeniem wyraźnej lub domniemanej mocy wiążącej, najlepsze życzenia przyjaznych środowisku, świadomych społecznie, bez stresowych, nie uzależniających i neutralnych płciowo świąt przesilenia zimowego, celebrowanych w ramach tradycji wyznania religijnego albo praktyk świeckich wedle wyboru Przyjmującego Życzenia, w szczególności zgodnie z tradycją Bożego Narodzenia, Chanuki lub Kwanzy, z zachowaniem należnego szacunku dla religijnych lub świeckich przekonań lub tradycji osób trzecich, albo ich wyboru nie praktykowania żadnych religijnych ani świeckich tradycji, jak również finansowo korzystnego, osobiście pomyślnego oraz medycznie nieskomplikowanego przebiegu ogólnie przyjmowanego roku kalendarzowego 2005, z zachowaniem należnego szacunku dla kalendarzy przyjmowanych przez mniejszości narodowe, etniczne lub wyznaniowe, bez względu na rasę, wyznanie, poglądy polityczne lub filozoficzne, kolor skóry, wiek, stopień sprawności fizycznej, wybór platformy komputerowej, lub preferencje seksualne Przyjmującego Życzenia. Przyjęcie niniejszych życzeń oznacza jednoczesne przyjęcie następujących warunków i zastrzeżeń: Niniejsze życzenia podlegają dalszemu sprecyzowaniu, wycofaniu lub odwołaniu przez Życzącego bez zachowania jakichkolwiek terminów wypowiedzenia oraz bez potrzeby uzasadnienia. Niniejsze życzenia mogą być nieodpłatnie przenoszone przez Przyjmującego Życzenia w niezmienionej treści na rzecz osób trzecich. Niniejsze życzenia nie implikują żadnej obietnicy ze strony Życzącego do rzeczywistego wprowadzenia w życie któregokolwiek z wyżej wymienionych życzeń, a w szczególności nie stanowią oferty w rozumieniu odpowiednich przepisów prawa. Jakiekolwiek fragmenty niniejszych życzeń sprzeczne z bezwzględnie obowiązującymi przepisami prawa należy uznać za niezłożone, bez wpływu na pozostałe fragmenty życzeń. Niniejsze życzenia nie mają wartości finansowej. Życzący gwarantuje działanie niniejszych życzeń zgodne z powszechnie przyjętym działaniem życzeń w zakresie dobrych wiadomości przez okres jednego roku albo do chwili wydania kolejnych życzeń świątecznych, którekolwiek z tych zdarzeń nastąpi wcześniej. Gwarancja jest ograniczona do wymiany niniejszych życzeń lub wydania nowych życzeń, bez potrzeby uzasadnienia przez Życzącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Po każdym locie, piloci linii lotniczych są zobowiązani do wypełnieniakwestionariusza nt. problemów technicznych, napotkanych podczas lotu.Formularz jest następnie przekazywany mechanikom w celu dokonaniaodpowiednich korekt. Odpowiedzi mechaników są wpisywane w dolnej częścikwestionariusza, by umożliwić pilotom zapoznanie się z nimi przednastępnym lotem.>>>Nikt nigdy nie twierdził, ze załogi naziemne i mechanicy sąpozbawieni poczucia humoru.>>>>>>P = problem zgłoszony przez pilotaO = odpowiedź mechaników>>>P: Lewa wewnętrzna opona podwozia głównego niemal wymaga wymiany.O: Niemal wymieniono lewa wewnętrzna opona podwozia głównego.>>>>>>P: Przebieg lotu próbnego OK. Jedynie układ automatycznego lądowaniaprzyziemia bardzo twardo.O: W tej maszynie nie zainstalowano układu automatycznego lądowania.>>>>>>P: Coś się obluzowało w kokpicie.O: Coś umocowano w kokpicie.>>>>>>P: Martwe owady na wiatrochronie.O: Zamówiono żywe.>>>>>>P: Autopilot w trybie \\\'utrzymaj wysokość\\\' obniża lot 200 stop/minutę.O: Problem nie do odtworzenia na ziemi.>>>>>>P: Ślady przecieków na prawym podwoziu głównym.O: Ślady zatarto.>>>>>>P: Poziom DME niewiarygodnie wysoki.O: Obniżono poziom DME do bardziej wiarygodnego poziomu.>>>>>>P: Zaciski blokujące powodują unieruchamianie dzwigni przepustnic.O: Właśnie po to są.>>>>>>P: Układ IFF nie działa.O: Układ IFF zawsze nie działa kiedy jest wyłączony.>>>>>>P: Przypuszczalnie szyba wiatrochronu jest pęknięta.O: Przypuszczalnie jest to prawda.>>>>>>P: Brak silnika nr 3.O: Po krótkich poszukiwaniach, silnik znaleziono na prawym skrzydle.>>>>>>>>>P: Mysz w kokpicie.O: Zainstalowano kota.>>>>>>>>>P: Radar mruczy.O: Przeprogramowano radar by mówił.>>>>>>P: Samolot śmiesznie reaguje na stery.O: Samolot upomniano by przestał, latał prosto i zachowywał siępoważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Mistrz Polski w skokach spadochronowych wspomina swój "pierwszy raz".- Wyskoczyłem z samolotu i poczułem się jak ptak...- Taki wolny ? - przerywa jeden ze słuchaczy.- Nie po prostu leciałem i srałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.01.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 - Jak się nazywa łoś morski?- Łośmiornica.- A łoś wodny śródlądowy?- Łosoś.- Skąd pochodzą łosie?- Z Łosic.- Gdzie zamieszkują łosie?- Na łosiedlach.- Jak się nazywa środkowa część łosia?- Łośrodek.- Jak się nazywa 8 łosi?- Łosiem.- A głupi łoś?- Łosioł.- A jasny łoś?- Łoświecony.- A łoś-autobus?- Łosinobus.- Zły łoś?- Złość.- Łoś-ryba (zjedzona)?- Łości.- Ulubiona zakąska łosi?- Łośtrygi.- Łoś wiszący na ścianie?- Łościenny.- Samica łosia?- Łośka.- Łoś wysmarowany klejem?- Łoślepiający.- Łoś kochanki?- Łośnieżony.- Daszek dla łosi?- Łoświata.- Cień łosia?- Łoścień.- Łoś po sterydach?- Łosiłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 03.01.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2005 Nauka pilotażu w weekend. Podstawowe zasady latania Start.1. Naukę rozpoczynasz z komorą ładunkową pełną szczęścia i brakiemdoświadczenia. Cały bajer polega na tym, aby nabyć doświadczenia zanimskończy się szczęście.2. Latanie nie jest niebezpieczne. Niebezpieczne są katastrofy.3. Każdy start potraktuj opcjonalnie. Lądowanie jest obowiązkowe.4. Wielki wentylator z przodu samolotu jest po to żeby chłodzić pilota.Jeżeli wentylator się zatrzyma, pilot zaczyna się pocić.5. Ucz się na błędach innych. Nie będziesz żył wystarczająco długo, żebyje wszystkie popełnić. W powietrzu. 6. Nie musisz kontrolować wskazań niezliczonej ilości zegarów. Owszystkich problemach informować cię będzie "aaaa!!!!" dochodzące zprzedziału dla pasażerów. Im głośniejsze "aaa!!", tym problem jestwiększy. Cisza pojawiająca się po bardzo głośnym "aaa!!!" nie oznacza,że problem został rozwiązany.7. Rozglądaj się uważnie w powietrzu. Zwłaszcza w weekend. ?Naukapilotażu..? jest bestsellerem.8. Jeżeli przesuniesz drążek do przodu domki stają się większe. Jeżeliprzesuniesz drążek do tyłu domki staną się mniejsze. Jeżeli będzieszprzesuwał drążek cały czas do tyłu najpierw domki będą się robićmniejsze a potem znów staną się duże.9. Paliwa masz za dużo tylko wtedy, jeżeli właśnie się palisz.10. W razie wątpliwości utrzymuj odpowiednią wysokość. Nikt nigdy niezderzył się z niebem.11. Trzymaj się z daleka od chmur. Zasłaniają samoloty lecące zprzeciwka. Poza tym chmury to ulubiona kryjówka gór.12. Pamiętaj! Grawitacja to nie ?świetny pomysł?. TO PRAWO. Od któregonie ma odwołania. Lądowanie. 13. "Dobre lądowanie" to takie, po którym z samolotu wychodzisz owłasnych siłach. "Świetne lądowanie" jest wtedy, kiedy samolotnadaje się do powtórnego lotu.14. Prawdopodobieństwo przeżycia lądowania jest odwrotnie proporcjonalnedo kąta podejścia samolotu. Mały kąt duże prawdopodobieństwo i viceversa.15. Są trzy proste zasady żeby wylądować. Niestety nikt nie wie jakbrzmią.16. Staraj się, żeby liczba lądowań była równa liczbie startów.17. Jeżeli po wylądowaniu musisz używać pełnej mocy żeby kołować toznaczy, że lądowałeś ze schowanym podwoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts