roksana 27.03.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam wszystkich! Niedługo rozpoczynam budowę i przy adaptacji budynku muszę się zdeklarować czy będę chciała instalować MECHANICZNĄ WENTYLACJĘ DOSPEL. Jeśli ktoś mógłby mi udzielić jakichkolwiek opinii na ten temat będę wdzięczna! Chodzi mianowicie czy żeczywiście jest tak dobry jak pisze o nim producent, jakie są jego koszty itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 27.03.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam wszystkich! Niedługo rozpoczynam budowę i przy adaptacji budynku muszę się zdeklarować czy będę chciała instalować MECHANICZNĄ WENTYLACJĘ DOSPEL. Jeśli ktoś mógłby mi udzielić jakichkolwiek opinii na ten temat będę wdzięczna! Chodzi mianowicie czy żeczywiście jest tak dobry jak pisze o nim producent, jakie są jego koszty itd.... Zajrzyja do wątków na forum zawierających słowo-klucz "rekuperator". Zadeklarować, to powinnaś chęć posiadania rekuperatora jako takiego a czy to będzie Dospel, to już się sama na spokojnie zastanowisz potem Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 27.03.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Lepsze od Dospela ale i nieco droższe są wentylatory VENTURE INDUSTRIE. Są trwalsze i cichsze.Można w Internecie znaleźc ich stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eMKey 28.03.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Lepsze od Dospela ale i nieco droższe są wentylatory VENTURE INDUSTRIE. Są trwalsze i cichsze. Można w Internecie znaleźc ich stronę. Lepszych od "lidera" można znaleźć dużo więcej, także tych od V..I... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roksana 29.03.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ale czy to się w ogóle sprawdza to V..I.. czy sami zamontowalibyście to coś ? Mi osobiście proponowali Dospel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 29.03.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ale czy to się w ogóle sprawdza to V..I.. czy sami zamontowalibyście to coś ? Mi osobiście proponowali Dospel! Poczytaj forum, poszperaj w Internecie - starczy informacji na wiele wieczorów. Jeżeli Ci się nie chce szukać, to kup DOSPELA Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts