iwonagag 27.03.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 A może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z nadbudową. Własnie mam problem ze znalezieniem brygady. Rzecz jest o tyle skomlikowana, że w gre wchodzi wymiana stropu, wylanie wieńca, konstrukcja dachu itp. Dom jest w tej chwili przez nas zamieszkany, więc żeby nie narobić za duzo szkód trzeba go szybko odkryć i zakryć. Ale chyba nie mam szczęścia do ekipy. Przeważanie słyszę, że nie mają odpowiedniej liczby ludzi, albo krzyczą sobie kosmiczną kasę ( dużo taniej mogłabym wybudować dom od poczatku). Może ktoś z Was ma namiary na solidnych fachowców, którymi moznaby się wesprzeć rónież w kwestiacg doradztwa. pozdrwawiamIwonaPS Również jestem z Otwocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Musisz się liczyć dużš kasš bo i ryzyko jest duże. To nie to samo co budowa nowego domu. Firma, która się tego podejmie powinna być ubezpieczona. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts