AAgnieszk 28.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witajcie, mam taki oto problem.Zamierzam wziąć kredyt na budowę, ale nikt nie zagwarantuje mi, że gdy skończę budowanie to media będą mieć w komplecie i będę mogła zamieszkać w nowowybudowanym domu.Czy trzeba mieszkać aby bank uznał zakończenie inwestycji, ile dają czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 28.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 To raczej tylko Twój bank może wyjaśnić. W prawie budowlanym nie ma zakończenia inwestycji tylko zakończenie budowy, ew. przystąpienie do użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.03.2006 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Rozmawiałam właśnie z bankiem i powiedziano mi, że muszę mieć odbiór budynku, ich nie interesuje czy są media...No tak ale czy dostanę ten "odbiór" bez np.kanalizacji i wody, kóre w niewiadomej przyszłości będą. natomiast zgody na budowę studni czy szamba nie ma szans! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts