Empik 14.02.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Architekt namówił mnie na drzwi z garażu do wiatrołapu. I mam kłopoty:1. Firma ubezpieczeniowa żąda 2 zamków albo w bramie garażowej, albo w drzwiach między garażem a domem, tymczasem, o ile mi wiadomo, nie produkują bram z 2 zamkami, a otwieranie i zamykanie 2 zamków w drzwiach garaż-dom wydaje się na codzień uciążliwe.2. Przy alarmie i klawiaturze w wiatrołapie i tak trzeba najpierw otworzyć drzwi wejściowe, rozkodować alarm i dopiero potem przejść do garażu, a łatwiej od zewnątrz otworzyć jeden zamek garażowy, niż od wewnątrz dwa3. Jak się rano uruchamia samochód w garażu, i tak trzeba otworzyć drzwi garażowe, więc równie dobrz można do garażu wejść od zewnątrz4. Jak złodziej wejdzie do garażu, to pod osłoną jego drzwi może sobie majstrować z drzwiami garaż-dom bezkarnie Wychodzi na to, że najprościej byłoby przejście garaż-dom zamurować?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.02.2003 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2003 Zmień firmę ubezpieczeniową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts