Przekorek 28.03.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Wielka strata. Czlowiek o niebywalej wyobrazni, ktory przewidzial klonowanie, przewidzial i opisal 30 lat temu proces wstepowania do Unii, a pewnie i podróże w czasie, choc tego nie doczekał. Żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 mnie również bardzo żal...Bardzo cenię sobie Jego twórczość , Jego myślwielka strata dla Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 28.03.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Podpisuję się... Od lat "Solaris" należy do moich ulubionych książek. I należeć będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 28.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 a Pirx... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 28.03.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 jeden z największych filozofów XX wieku,szkoda, wielka szkoda kto będzie teraz pisał niechłam SF ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasminaa 28.03.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Smutne.. sami wielcy ostatnio odchodzą, kto nam zostanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Smutne.. sami wielcy ostatnio odchodzą, kto nam zostanie???? kaczory .... wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 28.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 oj Selim Ty to zawsze pocieszysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 28.03.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 wielka szkoda... przylaczam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 29.03.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 A mnie najbardziej zabolała cisza medialna.Najczęściej jak umrze jakiś aktorzyna to pół dziennika jest o nim, a o Lemie, jednym z najwartościowszych polaków ledwie małe pitu-pitu. Żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.03.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 No nie wiem. W GW dali to na pierwszą stronę (prawie całą), na onet.pl była to główna wiadomość a w radiostacji było tematem wieczornej dyskusji. Co prawda na onecie wyszło tak że pomyślałem dokładnie to samo co selimm - na górze strony byly dwa zdjęcia - po lewej Lema (z informacją o jego śmierci) a po prawej Lepera (z infomacją że chce być wicepremierem). K..wa - takie czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 29.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Smutne.. sami wielcy ostatnio odchodzą, kto nam zostanie???? Spójrz na zdjęcie które zamieściłaś. To Oni zostają i wśród nich wyrosną "wielcy" ludzie. Śmierć każdego człowieka to dla kogoś strata ale taka jest kolej rzeczy, że ludzie w pewnym wieku odchodzą. Żle jest wtedy kiedy dziecko odchodzi wcześniej niż rodzice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 29.03.2006 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Pamietam jak Lem w wywiadzie - zapytany o Boga i jakikolwiek "inny byt", powiedzial: "Cóż, muszę Panstwa zmartwic - otóż wg mnie nie ma innego bytu, a jak umrę, to po prostu mnie nie bedzie". W tym jednym byc może sie mylił - może i biologicznie tak, natomiast myslę, że siedzą sobie w tej chwili gdzies z Ijonem Tichym i kombinują jak wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Pamietam jak Lem w wywiadzie - zapytany o Boga i jakikolwiek "inny byt", powiedzial: "Cóż, muszę Panstwa zmartwic - otóż wg mnie nie ma innego bytu, a jak umrę, to po prostu mnie nie bedzie". W tym jednym byc może sie mylił - może i biologicznie tak, natomiast myslę, że siedzą sobie w tej chwili gdzies z Ijonem Tichym i kombinują jak wrócić. A wlasnie ktos na GW sie oburzyl ze nie napisano ze Lem byl ateista Powiem szczerze nie wiem jak to z nim bylo...czy byl czy nie A tak w tym temacie - ja mam nadzieje ze COŚ po smierci jest - nie wnikam czy raj czy reinkarnacja , ale przerazajaca jest wizja typu "umierami wiec MNIE BĘDZIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasminaa 29.03.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 A mnie najbardziej zabolała cisza medialna. Najczęściej jak umrze jakiś aktorzyna to pół dziennika jest o nim, a o Lemie, jednym z najwartościowszych polaków ledwie małe pitu-pitu. pewnie dlatego,że był ateistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasminaa 29.03.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Smutne.. sami wielcy ostatnio odchodzą, kto nam zostanie???? Spójrz na zdjęcie które zamieściłaś. To Oni zostają i wśród nich wyrosną "wielcy" ludzie. Śmierć każdego człowieka to dla kogoś strata ale taka jest kolej rzeczy, że ludzie w pewnym wieku odchodzą. Żle jest wtedy kiedy dziecko odchodzi wcześniej niż rodzice. nim oni będą wielcy, to my odejdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 31.03.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Szkoda gościa Krakusem był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 13.06.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Giertych: na liście lektur nie ma miejsca dla LemaPAP/IAR 19:17 Ministerstwo Kultury i Ministerstwo Edukacji Narodowej doszły do wstępnego porozumienia w sprawie przywrócenia części lektur do kanonu szkolnego. Do porozumienia doszło podczas spotkania przedstawicieli resortów w ramach komisji uzgodnieniowej. Jednak według ministra Giertycha na liście nie ma miejsca na Gombrowicza i "Bajki robotów" Lema. minister hahaha edu hahaha kacji hahah trurl nie mogło i zwymiotowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 14.06.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kara za to, że był ateistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 14.06.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 żal, zawsze zalteraz jeszcze Go z listy lektur wyrzuca i napiszą historię literatury od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts