joan 14.06.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 przerazajaca jest wizja typu "umierami wiec MNIE BĘDZIE" z tego przerażenia powstały religie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 14.06.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 w temacie religii - http://wiadomosci.onet.pl/1418040,240,1,kioskart.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 01.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 przerazajaca jest wizja typu "umierami wiec MNIE BĘDZIE" z tego przerażenia powstały religie... Nie powinna byc przerażająca dla ludzi wierzących, zresztą dla niewierzących też... Podziwiałem Lema za to, że potrafił mówic publicznie o swoich poglądach na religię i za wspaniałą wyobraźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 mnie jako osobę która utraciła wiarę ta wizja nie przeraża - raczej smuci...ale jednocześnie zachęca do tego aby pracowac nad sobą - dbać o rodzinę, związek i relacje z ludźmi - bo sokoro tam nie ma nic - to liczy sie to co tu i teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts