m.dworek 28.03.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 np taka pompa do betonujak myslicie ile moze kosztowac uzywanai czy duzo stracimy kupujac ja a potem odsprzedajac?zastanawiam sie tezjaka pompa bylaby potrzebna do tynkow maszynowych- niegipsowych czy jest mozliwe ze jedno uzadzenie poradziloby sobie z tym wszystkim tynki- posadzki, elementy zelbetonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.03.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Pytasz o pompę Stettera na podwoziu samochodowym? Nówka to wydatek rzędo 300-500 tys. zł, ale można kupić 30-letnią za około 50 tys zł.http://www.maxmedia.bialystok.pl/index.php?mode1=pokaz&kat=pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 28.03.2006 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 nieja pytam o cos duzooo mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Jaki sens ma pompa do betonu z wydatkiem 1 wiaderka na minutę? Przecież cały wic polega na tym, aby beton z dwóch, trzech "gruszek" wylać maksymalnie szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 28.03.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 .. i raczej po to są firmy budowlane które takie pompy posiadają i wynajmują je . Czy jest sens np. kupować koparkę do wykopania fundamentów i potem ją odsprzedawać ? Czy nie taniej i rozsądniej jest ją wynająć na jakiś tam czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 28.03.2006 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 alescie sie wysililija pytam o pompe dla goscia takiego jak jachetnei robilbym wszystkie betony sam, ale jednak transport od betoniarki na miejsce przeznaczenia to ciezka robota dwoch pomocnikow chetnie zatrudnilnbym pompemyslalem kiedya aby samemu zrobicale p co skoro moze sa jakies uzywane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 28.03.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Leon ...facet ze skoczkiem chciał 100zł za godzine wynajecie samego skoczka kosztuje mnie 100zł za cały dzien widzisz jakie te ludzie sie w cenie zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 chetnie zatrudnilnbym pompe myslalem kiedya aby samemu zrobic ale p co skoro moze sa jakies uzywane? tu sa ceny agregatów uzywanych ... http://www.autogielda.com.pl/?dzial=0390000 jest i agregat za 1 zł ... http://www.swistak.pl/aukcje/1600347,agregat-tynkarski-MIESZALNIK-m-tec-CALYPSO-15.html ale moze da rade jeszcze cos utargowac ... po znajomosci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 28.03.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Leonie,pompa wyeliminuje Ci jednego pomocnika. Do obsługi potrzeba przcież przynajmniej dwóch. Jeden do obsługi pompy, drugi przy końcu węża.Jednak nawet mając za darmo pompę, to nie sądzę, żebyś np. jeden podciąg zalewał pompą. Dłużej trawałoby czyszczenie tej pompy po robocie, niż dowiezienie taczkami zaprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 28.03.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 jest i agregat za 1 zł ... http://www.swistak.pl/aukcje/1600347,agregat-tynkarski-MIESZALNIK-m-tec-CALYPSO-15.html ale moze da rade jeszcze cos utargowac ... po znajomosci ... witam i chętnie odsprzedam w dobrej cenie link jw pozdrawiam janzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 wydaje mi sie, ze jak dla Leona... to będzie jakas promocja ... ? pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mstrogow 28.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Leon zeby napic sie piwa nie kupuj browaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi10 29.03.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Witam wszystkich jesteśmy z Gdańska moze ktoś wie gdzie mozna pozyczyc steple pod strop bo to jest potrzebne tylko jeden raz i inne potrzebne maszyny ???A może gdzie u mnie mozna kupic dachowke taniej ale 1 gatunek .Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 29.03.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ooo ... a mnie sie podoba ostatni post odpowiedź nasuwa się jedna: to wszystko, i wiele innych jest dostepne ale chyba z "wędki"... aprpos tematu ... myslałem że tylko ja chciałbym wszystko sam i za pół darmo.. ale Leonek mnie przebił .... z całym szacunkiem dla tego poważnego forumowicza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts