Agnieszka1 28.03.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 proszę doradzcie jaki najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wladek 28.03.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ja robiłem sam z żoną. Kupiłem rury PEX i roździelacze, bez żadnych systemów, różnych producentów. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 28.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 WitamNajlepszy jest sprawnie działający i szczelny. Ostanio w Leroy dostałem całą płytkę z dokładnym instruktarzem, filmik, zdjęcia. Pchali na siłę, a mnie tylko trójnik był potrzebny.To nie jest trudne, jak się wie, co się buduje. Popytaj o płytkę i poczytaj forum.Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts