Teska 03.12.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a czy takie cudo wyjdzie na doniczce glinianej ....no takiej zupełnie zwykłej z castoramki.. Polećcie co potzrebuję,tak na początek....chciałabym spróbować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wyjdzie, wyjdzie:)Teska, w tym wątku masz wszystko napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Kasiorku świetny pomysł z ta płytą! eluteria jaki piękny wazon!!! I to jedna z pierwszych prac?! Piękne te spękania. Lo matko, a ja wciąż nie mam nawet podstawowych materiałów do tego. No nic, zaufam Kasiorkowi i uwierzę w to, że wszystko przede mną. Choć Kasiorku masz też racje, że nie w klejeniu jest kunszt, tylko w pomysłach, a tego już się nauczyć nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 03.12.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Teska mój wazon był właśnie taki gliniany Zeljka dziękuję bardzo. Ja prawie wszystko kupiłam w LM i w Empiku, więc masz najlepszą okazje.... zbliżające się Mikołajki i może sama sprezentujesz sobie podstawowe materiały.....Naprawdę polecam, świetna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.12.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Teska mój wazon był właśnie taki gliniany Zeljka dziękuję bardzo. Ja prawie wszystko kupiłam w LM i w Empiku, więc masz najlepszą okazje.... zbliżające się Mikołajki i może sama sprezentujesz sobie podstawowe materiały..... Naprawdę polecam, świetna zabawa poczytam ten wątek od początku. Ale mozesz podac czy wszystko potzrebne kupiłas w empiku? bo ja chciałabym spróbowac na donicy glinianej i mam takie drewniane pudełko....nie mówiac o szkle... pojde do empiku,ale nie bardzo wiem o co pytac i co kupic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 03.12.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dziewczyny macie takie cuda rzućcie coś na licytację ....please dopóki się nie nauczę będę zazdroscić efektów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale dawno nie było tu tak aktywnie. Wkleje więc moje biurko, kiedys "na wysoki połysk". Teraz lekko zmatowiało http://www.hobbee.pl/photo/m_IMG_0036%20%5B640x480%5D.JPG ja pierdziu ..... to się nazywa talent po prostu zajrzałam bo MARTINA1 mnie oświeciła, że tu taki wewontek jest .... nie mówiła, żeby se przy biurku usiąść coby łapać szczękę co mi do kolan opadła piękne cuda tu robicie , dziewczyny ..... Kasiorek ..... brak słów - piękne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 03.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Teska mój wazon był właśnie taki gliniany Zeljka dziękuję bardzo. Ja prawie wszystko kupiłam w LM i w Empiku, więc masz najlepszą okazje.... zbliżające się Mikołajki i może sama sprezentujesz sobie podstawowe materiały..... Naprawdę polecam, świetna zabawa poczytam ten wątek od początku. Ale mozesz podac czy wszystko potzrebne kupiłas w empiku? bo ja chciałabym spróbowac na donicy glinianej i mam takie drewniane pudełko....nie mówiac o szkle... pojde do empiku,ale nie bardzo wiem o co pytac i co kupic.. oprócz lakierów kupiłam wszystko, ale tam też są... A więc w empiku wzbogaciłam się o: (chociaż mój budżet ucierpiał) 1. klej do serwetek Colla Velo 2. medium opóżniające do akryli 3. krak jednoskładnikowy Country Style Crackle 4. krak dwuskładnikowy Crackle Medium 5.Porporina do spękań 6. gąbeczki do tapowania 7. Papier ryżowy Jest tam też wielle, wiele innych rzeczy jak akryle, pędzelki, itp Miłych zakópów rzyczę i pochwal się co nabyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pochwalę się co nabędę.... chciałabym zrobić taki szklany lampion ( z kieliszka) ale jak na poczatek to chyba za trudne??? a wszystko to przez Kasiorka i Asket....pooglądałam ich strony....szkoda że nabyć tego nigdzie nie można.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dziewczyny ..... moze coś podrzucicie? No , ludziska kofane ... 6 - go w niedziele zaczynamy licytację świąteczną dla Frania ... wklejać, wklejać w wątku fantowym swoje fanty ... http://forum.muratordom.pl/zdjecia-fantow-tu-mozna-wklejac,t175548.htm kochani : zdjęcia , opisy ..... im więcej tym lepiej - żeby każdy forumowicz mógł znaleźć coś dla siebie i żeby było o co walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Pochwalę się co nabędę.... chciałabym zrobić taki szklany lampion ( z kieliszka) ale jak na poczatek to chyba za trudne??? a wszystko to przez Kasiorka i Asket....pooglądałam ich strony....szkoda że nabyć tego nigdzie nie można.... Alez mozna kupic, czemu nie. Tylko nie kazdego stac na takie cacka. Pracy Asket mozna kupic na tej stronie, nie wiem czy Kasiorek swoje sprzedaje. Ale po co jest priv.? http://magicznaoctava.abc24.pl/default.asp?kat=48224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A tak prosto z mostu, poprostu dacie coś na tę licytację ? Pytałam już wcześniej , Daga też pytała ...Bo,że kupić można wiemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A tak prosto z mostu, poprostu dacie coś na tę licytację ? Pytałam już wcześniej , Daga też pytała ... Bo,że kupić można wiemy ... No ja swoja pierwsza prace robilam specjalnie dla Frania. Juz jest tam podana do licytacji. Kasiorka plyta tez juz jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 04.12.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Dziękuję, jak napisałam wcześniej na razie mogę tylko coś zakupić bo nie umiem zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzięki, to gnam zerkac na Franiową licytację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Dziewczyny piękne te Wasze prace! zazdroszczę talentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.12.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 dziewczyny gdzie można kupic serwetki takie biało czarne retro....?????byłam dziś u naszych sasiadów, kupiałm co nie co.....jutro pokazę fotkę i poprosze o podpowiedzi co i jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.12.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Duzy wybor serwetek jest tutaj http://www.uwolnij-fantazje.bazarek.pl/category/41871/serwetki-papierowe.html http://przestrzendlaciebie.pl/index.php?k59,serwetki - tu masz duzo cz-b. http://www.przechowalnia.pl/index.php?cat_id=12 http://www.decoupage.art.pl/index.php?cPath=53_315&osCsid=18ce5cc6158ff6d5e7073b4156d08977 Jak Ci za duzo cala paczka, daj znac to odkupimy po pare sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.12.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzięi wielkie....widziałam te stronki....szukam czarno białych np z MM i innymi "laskami" własnie robię pierwszą pracę, schnie teraz,coby położyc oststnia warstwe farby...ciekawa jestem czy to bedzie wygladałao chociaż ładnie pokaze fotę jak wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.12.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Nie wiem, czy już dojrzałam do zabrania się za decoupage tak na poważnie, ale okoliczności mnie zmuszają do dokonania pierwszej próby. W przedszkolu ogłosili konkurs na ozdobę choinkową "zabytki Europy". Na razie najlepsze, co mi przyszło do głowy, to bańka ozdobiona odpowiednim motywem. Czasu niewiele, a ja nie mogę znaleźć serwetki z żadnym zabytkiem. W ogóle zielona jestem w temacie jak szczypiorek na wiosnę, ale ozdobę mamy wykonać pospołu z córką, więc niedociągnięcia powinny zostać nam wybaczone. Gdzieś na początku tego wątku widziałam bańkę - idę poszukać i poczytać. Na razie proszę o rady - Gdzie zdobyć w miarę szybko "coś" z zabytkiem?Czy na bańkę lepiej naklejać serwetkę czy papier ryżowy?Co, oprócz srebrnej bańki, farby akrylowej i lakieru (jakiego?) będzie mi potrzebne (wersja dla początkujących)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts