Cpt_Q 24.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ... troche mroczna odpowiedź Mroczna, nie mroczna, ale jakoś to robią - te zdjęcia naniesione np. na porcelanowe owalne eee...no właśnie, jak się nazywają te porcelanowe cosie trzeba tylko wydrukować fotke na papierze ryżowym nie wkręca takiego papieru w drukarce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 24.10.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 [ trzeba tylko wydrukować fotke na papierze ryżowym nie wkręca takiego papieru w drukarce? Zalezy pewnie od drukarki. Ja mam jedna taka gdzie spokojnie (canona) a na HP to nawet nie próbuje bo robi niekiedy masakre nawet z papierem na wizytówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 24.10.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ...na HP to nawet nie próbuje bo robi niekiedy masakre nawet z papierem na wizytówki Ja jednak spróbuję na starej HP, może delikatnie podkleję ten ryżowy na krawędzi do normalnej kartki A4 - już takie sztuki robiłem z kalką techniczną Wizytówki idą OK, mam takie do samodzielnego "wyłamywania" z arkusza Avery. Żonka się powinna ucieszyć z nowego pomysłu Muszę porobić trochę zdjęć, bo więcej niż połowa Jej produkcji rozchodzi się jako suweniry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 30.11.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 ooo dzięki za konkrety!!! będę próbować - no zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.12.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasiorek bardzo sliczne te Twoje prace, szczególnie Kubuś Puchatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 01.12.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Kasiorek - a na czym zrobiłaś te cudne wieszaki? Co to za materaił z którego są te wieszaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 02.12.2008 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 takie wieszaczki są do kupienia np. na allegro http://www.allegro.pl/item487206961_wieszak_z_zywicy_okragly.html serwetki zawsze jakieś w domu są i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jesien2004 02.12.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Alenrok - dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 02.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Proszę bardzo.Sam czasem coś lubie stworzyć , więc jestem na bierząco z artykułami do decoupage. Postaram się wkleić np. mój chustecznik. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 02.12.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 http://images27.fotosik.pl/300/6593193e98da3053.jpg' alt='6593193e98da3053.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 03.12.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ŚLICZNOŚCI, ŚLICZNOŚCI jestem zachwycona tym co zobaczyłam w tym wątku. zdobienie tą techniką interesuje mnie od dawna ale nie mam odwagi sama spróbować, właściwie nie wiem od czego by zacząć. POZDRAWIAM CIEPLUTKO ANULA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.12.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ŚLICZNOŚCI, ŚLICZNOŚCI jestem zachwycona tym co zobaczyłam w tym wątku. zdobienie tą techniką interesuje mnie od dawna ale nie mam odwagi sama spróbować, właściwie nie wiem od czego by zacząć. POZDRAWIAM CIEPLUTKO ANULA tak samo jak ja, choc chciałabym sie bardzo tego nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 03.12.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 ŚLICZNOŚCI, ŚLICZNOŚCI jestem zachwycona tym co zobaczyłam w tym wątku. zdobienie tą techniką interesuje mnie od dawna ale nie mam odwagi sama spróbować, właściwie nie wiem od czego by zacząć. POZDRAWIAM CIEPLUTKO ANULA Anula, widzę że jesteś z okolic Warszawy, zapaszam zatem do mnie do pracowni , zajumję się decoupage'em już 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 03.12.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja poszukałam trochę w internecie i nauczyłam się sama. Próbki tego co robie kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.12.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ale dawno nie było tu tak aktywnie. Wkleje więc moje biurko, kiedys "na wysoki połysk". Teraz lekko zmatowiało http://www.hobbee.pl/photo/m_IMG_0036%20%5B640x480%5D.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 E tam, jak ja patrze na te Wasze pieknosci to mocno watpie w to, ze kazdy tak moze... Chciec bym i chciala..,a moze kiedys...Na razie tutaj podziwiam tylko.... He, 09.09.2006. to pisałam..., no i sie w końcu zabrałam za "zbieranie wiadomości na temat decoupage". Trochę czasu musiało minąć abym sie odważyła spróbować. Mam nawet kilka początkujących prac za sobą. Można powiedzieć, że od jakiegoś tygodnia coś tam próbuję. Strasznie to fajne. Jednak wątpię aby naszego Kasiorka można było dogonić. Znowu podziwiałam Kasiorka prace, tutaj wklejone i znowu mam uczucie, ze tak się po prostu nie da. Będę tutaj wklejać linki które uznam za pomocne. Może komuś, prócz mnie, też sie przydadzą. Taka ciekawostka wpadła mi dziś w oko. http://www.wikihow.com/Make-%22Antique%22-Looking-Decoupaged-Paper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Bardzo fajny wątek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nioo! Piękny bolg - tutaj sie uczyłam i dzięki Tej Pani odważyłam sama spróbować http://asket.blox.pl/html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zeljka wszystko co najlepsze w decou przed Tobą. Tak naprawdę sama technika sie nie liczy. Najwazniejszy jest POMYSŁ Z okazji naszej światecznej licytacji chcę wystawić moją płytę którą wydałam z kursami decoupage. Zapraszam do licytacji miłośników decoupagelub osób chcących się nauczyć tej techniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eleuteria 02.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 uffff.... przeczytałam całość, super, że jest taki wątekja dopiero zaczynam się bawić tą techniką, zrobiłam dopiero dwie doniczki i wazonhttp://img243.imageshack.us/img243/9085/decu1.jpgtak wyglądają moje wypociny z użyciem po raz pierwszy kraka dwuskładnikowego Kasiorek Twoje prace są nieziemskie, jestem nimi zauroczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts