Kasiorek 15.10.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Jako kolor bazowy stosuję akryl do drewna i metali.pod farbę kładę primer aby się dobrze tyrzymała a lakieruję miękkim pędzelkiem lakierem akrylowym i gdy chcę mieć ładny połysk ostatnie dwie warstwy to lakier poluretanowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleska 15.10.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 decoupage to jest to co lubie przyłączam się do grona Sama trochę tworzę a zdjęcia umieszczam na forum gazety, właśnie tam widziałam wiele dzieł prezentowanych tutaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 15.10.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 A to trochę moich nowych dzieł http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/546/9/546912.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/546/9/546913.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/546/9/546924.jpg http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/546/9/546938.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleska 15.10.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Kasiu jak zawsze śliczne mam pytanie: czym mocujesz koronkę, klejem? jakim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 17.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Koronki i wstążeczki przyklejam klejem introligatorskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 17.10.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 super robisz rzeczy, czekam na zdjęcia , tak miło popatrzeć, może sama zabiorę się za to, na razie dojrzewam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 17.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kasiorku czy możesz mi coś doradzić. Zastanawiam się jakie tlo powinnam zrobić pod te tulipany. Wiem, że sama powinnam coś wymyślić, ale mam wątpliwości i tym samym nie chcę tej tacki schrzanić. Tulipany byly na bialym tle, ale nie przekonuje mnie biala taca. Myślę o czarnym. Będzie kontrast. Podpowiesz mi coś?http://www.jaknet.pl/zuzia/tulipany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wiem, że nie jestem kasiorkiem, ale się wypowiem. Czarne tło to bardzo dobry pomysł. Mam w domu starą niedużą tacę w biało-kremowo-czerwone wzorki na czarnym tle i wygląda świetnie. Zresztą pozostawienie tła w kolorze naturalnego drewna albo zbliżonego do niego też jest bardzo ładne. Ja właśnie dzisiaj szukałam serwetek w słoneczniki do ozdobienia zegara i kicha. W hipermarkecie nędzny wybór. A zupełnie bez sensu kupować serwetki przez internet, chyba żeby od razu zamówić wszystkie potrzebne rzeczy, bo ja jeszcze nic nie mam, ale tak zapaliłam się do decu, że od dwóch dni szukam papierów. Gdzie kupujecie kleje, kracki i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 17.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ja jestem zwolennikiem nie tracenia czasu i prawie wszystko kupuje przez internet (lacznie z samochodem ). Zaplacenie dodatkowo np 7 zlotych za przesylke to nic w porownaniu z wyprawa do sklepu, ktora moze zajac pol dnia z dojazdami. No chyba, ze ktos cierpi na nadmiar wolnego czasu i lubi takie zajecia. No i zawsze wiem czego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 17.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wiesz, ja póki co to mieszkam nie więcej niż 500 metrów od Manufaktury w Łodzi. Moje starsze dziecko (5 lat) uważa , że dzień bez Manufaktury to dzień stracony, bo zawsze może poskakać na różnych dziwnych rzeczach. Zupełnie za darmo Dlatego jeszcze wyprawy do sklepu nie są wyprawami. Jak wybudujemy domek to już będzie co innego. Tyle, że w centrach handlowych nie zawsze są sklepy dla plastyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.10.2006 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czarne tło będzie bardzo dobre,bardzo ładnie wydobędzie kolory z motywu,ale jeszcze jednym uniwersalnym kolorem jest kolor kości słoniowej, na nim też motywy wyglądają bardzo dobrze Anisiu zerknij na moją stronę internetową, może coś znajdziesz dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Super Kasiorku. Nawet strone internetową masz piękną. Wieczorkiem popatrzę dokladniej. Teraz nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 18.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 A ja dzis kupilam krak jednoskladnikowy i bede probowac. Ale przyznam, ze mam cykora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Jarkotowa , tylko błagam nie na tej pięknej tacy z tulipankami,im najlepiej ędzie na jednolitym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 18.10.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No oczywiście, że nie. Na deseczce. Tak na próbę. Taca jak najbardziej będzie na jednolitym czarnym tle. Ale niestety pociechy dają mi w kość i najchętniej zaszylabym się z decu w mysią dziurę. Jeden ma anginę, drugi narzeka, że nie lubi matematyki. A taca stygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 18.10.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Kasiorku, mam pytanie. Czy zawsze trzeba stosować pod spód farbę? Bo mam takie jasne tło zegara (coś jak ecru) i ten kolor może zostać, ale nie musi. Zaznaczam, że zegar jest plastikowy. A ty masz moje słoneczniki Te na papierze ryżowym Stamperii. No i nie wiem, czym wykończyć potem. Lakierem, ale jakim? A jeszcze jedno. Obwódka tego zegara jest zaokrąglona. Wymyślilam sobie, że umieszczę tam bluszcz, który gdzieś widzialam. A może lepsze byłyby listki od tych słoneczników? Jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A ja w temacie slonecznika. Takie coś mam na ścianie w kuchni. Chodzi mi tu o pokazanie ci innego tla niż ecru.http://www.jaknet.pl/zuzia/slonecznik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 19.10.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Fajne, ale czyms innym jest sciana, a zegar z czarnymi cyferkami i takimiż wskazówkami przestałby wskazywać godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 19.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ano widzisz. Jakoś zapomnialam, że w zegarze są cyfry i wskazówówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 20.10.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 włączyłam przed chwilą TV (bajki dla dziecka) i zobaczyłam końcówkę Kawy czy Herbaty, pokazywali znajome przedmioty (Kasi), gratuluję, ale szkoda, że widziałam tylko napisy końcowe i nie wiem co było wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts