Kasiorek 20.10.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Uff,dopiero wróciłam z nagrania,a siedziałam tam od 6.00 rano i pracowałam nad stolikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.10.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Uff,dopiero wróciłam z nagrania,a siedziałam tam od 6.00 rano i pracowałam nad stolikiem widziałam , ale za późno włączyłam tv i zobaczyłam ostatni fragment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 20.10.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kasiu a czy możesz napisać, jeśli to nie tajemnica, jak się zaczęla twoja przygoda z decu? Czy bylo to najpierw hobby a potem przerodzilo się w biznes (czyli przyjemne z pożytecznym). No i jak dlugo trwa ta przygoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 20.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Uff,dopiero wróciłam z nagrania,a siedziałam tam od 6.00 rano i pracowałam nad stolikiem no i ja ten stolik tylko widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.10.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Kasiorku, czy którys z twoich produktów o tajemniczej nazwie lacca alcolica albo lacca scuramente to lakier do wykańczania dekorowanych powierzchni? Bo jakoś nie mogę się połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 A to mój chustecznik: http://www.jaknet.pl/zuzia/chustecznik01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.10.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Bardzo ładny. Czy to rzeczywiście pierwsza próba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Pierwsza "poważna". Wprawki byly na drewnianych wieszaczkach moich dzieci i na drewnianym pudelku na kredki. Uznalam, ze jak wieszaczki nie wyjda to i tak będą schowane w szafie (wyszly bardzo ladne). A jeśli chodzi o pudelko na kredki to dzieci są bezkrytyczne - wyszlo poprawnie, ale bez rewelacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.10.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Czym wykańczasz powierzchnię tzn. jakim lakierem, jak się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Po prostu lakierem akrylowym. Bondex. Kupuje się je w marketach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.10.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 To jeszcze jedno pytanie. Ostatnie. Ile kosztuje i jaką ma pojemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 22.10.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ta puszka ma pojemność 0.75l i kosztowala jakies 40-45zl. Bo tyle kosztują lakiery. Ale wystarcza to na bardzo dlugo. Wykończysz cale mnóstwo przedmiotów takim jednym lakierem. Pytaj śmialo. Jeśli mogę, chętnie pomogę. W końcu po to jest to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oleska 22.10.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jarkotowa - wyszło Ci cudeńko a lakiery można tez kupic taniej w cenie 25 zł. nie wiem tylko jaka jest jakość, bo ja zawsze używam tych tańszych ale też są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 22.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Dzięki. Właśnie zastanawiałam się czy zamówić jakiś lakier w sklepie internetowym, teoretycznie do decoupage`u. Tylko one są diabelnie drogie, bo w podobnej cenie jak twój jest około 100 ml. Jeszcze nie kupiłam lakieru, a już mi śmierdzi. Albo sąsiad z dołu usiłuje nas czymś podtruć Jutro od razu idę do leroya i nie zamawiam przez internet. Lakieru oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 23.10.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ja lakieruję domaluxem półmatem - 1 l za ok 25 zł i jest ok, tych do decou nie próbowałam, więc nie wiem, czy jest róznica w jakosci czy użytkowaniu gotowych przedmiotów, ale roznica w cenie jest znacząca i to przeważyło Jarkotowasympatyczny chustecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 23.10.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Serdecznie dziękuję za slowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Właśnie dzisiaj kupiłam domalux, ale błyszczący. Zobaczymy. Jutro albo0 pojutrze dotrze paka chusteczek a póżniej papiery i klej. W tym tygodniu zaczynam Troche sie boję co mi z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 23.10.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 A będziesz zaczynala od klejenia serwetek czy papieru? Chyba serwetki są "trudniejsze" bo się marszczą i czasem średnio to wygląda (tak czytalam). Ja serwetek jeszcze nie ćwiczylam, tylko papier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 24.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kasiorku, czy którys z twoich produktów o tajemniczej nazwie lacca alcolica albo lacca scuramente to lakier do wykańczania dekorowanych powierzchni? Bo jakoś nie mogę się połapać. Anisiu, lacca scurente to preparat do wypełniania spękań lub do postarzania powierzchni, a lacca alcolica to preparat do tworzenia razem z gumą arabską spękań. Jako lakier najlepiej stosowaćzwykły lakier akrylowy lub poliuretanowy z marketu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_s 26.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kasiorku! Gdzie można obejrzeć twoje prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts