agrzelakowska 29.03.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ratunku, może ktoś z Was wie w jakiej odległości można ustawiać elementy małej architektury ogrodowej od przeszkód w postaci płotu i sąsiadów? Ja nie znalazłam a w GMINIE każda pani mówi co innego! Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leski2 30.03.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Miałem taki sam problem bo sąsiad miał pretensje, że moja pergola stoi za blisko ogrodzenia. Z informacji uzyskanych w nadzorze budowlanym: zgodnie z prawem pergola jako obiekt małej achitektury ogrodowej nie podlega zgłoszeniu i nie ma żadnych przepisów ograniczających miejsce ustawienia. Ale możesz w celu zachowania stosunków dobrosąsiedzkich uzgodnić z sąsiadem takie sprawy ale pamientając, że jest to tylko Twoja dobra wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrzelakowska 30.03.2006 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts