Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Schody wewnętrzne - inspiracje

rafal9

Recommended Posts

Mam prośbę o podrzucenie jakiś ciekawych rozwiązań schodów wewnętrznych. Schody betonowe mają być obłożone drewnem.

Całość wnętrz ma być w miarę minimalistycznym stylu, z jasnymi podłogami, ciemnymi drzwiami i meblami, no i schody też będą ciemne.

Wrzućcie jakieś ciekawe zdjęcia swoich bądź cudzych schodów.

• Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

http://img147.imageshack.us/img147/9889/dscn30375ay.th.jpghttp://img152.imageshack.us/img152/1457/dscn30406yn.th.jpg kliknij na obrazek

Wklejam moje schody, betonowe obłożone drewnem. Na razie jeszcze brakuje barierki (drewno połączone z nierdzewką), będzie dopiero pod koniec maja :cry:

editta, pod schodami zimą będzie leżało sobie drewienko do kominka, latem nic nie będzie. Na początku planowałam tam schowek lub taką zabudowę z szuflad na różne podręczne pierdółki, ale wydawało mi się to zbyt "ciężkie" i dlatego obok schodów będzie stała jakaś ładna komódka a pod schodami będzie (qrcze jest :wink: ) mini składzik na drewno.

Inezka, tak te poręcze, to była moja miłość od pierwszego wejrzenia :D

zofia, balustrady robi mi taki miejscowy (właściwie trochę zamiejscowy :wink: ) człowiek... od balustrad.(cholipa jak się nazywa człowiek, który robi poręcze :o )Po prostu był tańszy od znanych firm i to conajmniej o połowę, oraz miał (ma :wink: ) dużo cierpliwości do mojej upierdliwości (ale mi się rymło :wink: )

• 2 weeks później...

zofia, balustrady robi mi taki miejscowy (właściwie trochę zamiejscowy :wink: ) człowiek... od balustrad.(cholipa jak się nazywa człowiek, który robi poręcze :o )Po prostu był tańszy od znanych firm i to conajmniej o połowę, oraz miał (ma :wink: ) dużo cierpliwości do mojej upierdliwości (ale mi się rymło :wink: )

Joola zdradź namiary na pana "balustrarzystę" ;) - też jestem z 3miasta więc i może ja się do niego zgłoszę :) A można wiedzieć ile kosztuje "metr" takiej balustrady?