Aga - Żona Facia 23.11.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Nie ma cie już? Faktycznie kuchnia będzie wyglądała lepiej bez spiżarni? Bo teraz to tak dziwnie - taka wysepka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.11.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 A nie leiej by było zrobić tę kotłownię i spiżarkę w tym ciągu po garażu? Przecież tam będzie sporo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ale mieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 23.11.2006 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Jestem...pokój ten nad garażem będzie powiększony o ten wypust z łazienki (prysznic), łazienka przerobiona na garderobę. A garaż podzielony na pół w poziomie. Wejście (tak jak jest teraz do garażu) do łazienki, a z łazienki przejście do pralnio-suszarni (ta druga część będzie podzielona pionowo czyli podział garażu w kształcie litery T), a z dworu wejście do pom. na narzędzia. Nie wiem czy w miarę jasno to określiłam. e-mail na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 23.11.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 jasne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 19.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Dom absolutnie nic nie straci na wyglądzie zewnętrznym, wręcz uważam że zyska bardziej harmonijny, proporcjonalny kształt. A wnętrze jeżeli stanie się wygodniejsze i bardziej funkcjonalne to przecież o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prazynka 04.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam, czy ktoś buduje dom wg projektu " Dom Dla Ciebie" ???Chetnie uzyskam kilka informacji, gdyz interesuje mnie owy projekt. Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalscy69wp.pl 25.12.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 poszukujemy kontaktu z kims kto juz taki domek wybudowal,przynajmniej w stanie surowym.nasz kontakt mailowy - [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaa 28.12.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Witamczy ktoś buduje dom wg projektu M14 Dom dla Ciebie? Będę wdzięczna za opinie na temat funkcjonalności i wszelkich trudności związanych z budową. Pozdrawiam Joannaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 06.01.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Czy ktos buduje bądź zbudował dom wg projektu M14 dom dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalscy69wp.pl 09.01.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 jeszcze raz-kto buduje M14 ,,dom dla ciebie,, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomalscy69wp.pl 11.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 no to jeszcze raz - czy buduje ktos ,,dom dla ciebie,, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaromega 25.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Zastanawiamy się ostro z żoną nad wyborem tego właśnie projektu; jest ok i spełnia wszystkie nasze zachcianki. Może ktoś już realizował taki projekt; wszelkie uwagi zarówno pozytywne jak i negatywne wskazane!!! Ciekawi mnie jak koszt wykonania podany w Muratorze (ok.230 tyś netto pod klucz) ma się do cen z wioski ok.80km od Lublina. Czekam na opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal500 03.03.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Witam, jak w temacie. Przymierzam sie do zakupu projektu i budowy tego domku. Proszę o opinię Z góry dziękuję. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4nia 22.06.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 witam!na dzien dzisiejszy podoba nam sie ten domek, http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=361&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=dom+dla+ciebie&symbol=&x=46&y=8&nr=0czy koszt budowy bedzie w okolicach tego co podają? 240 zł? a moze ktos ma zdjatka tego domku?pozdrawiam gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 11.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Ja również poszukuję osób budujących M 14, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi__ 11.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam, Ja buduję M14a Dom dla Ciebie ... zaczęliśmy w sierpniu 2008. W tej chwili mamy tynki wewnętrzne ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 12.05.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam, Ja buduję M14a Dom dla Ciebie ... zaczęliśmy w sierpniu 2008. W tej chwili mamy tynki wewnętrzne ... pozdrawiam a można dowiedzieć się ile mniej wiecej wyszedl cię stan surowy zamknięty i czy jestes zadowolona z projektu ewntualnie co byś zmienila. dzięki za info. przymierzam się do tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi__ 12.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 długo szukałam projektu i jestem z niego bardzo zadowolona ... jeśli chodzi o zmiany, to projektantka nam zasugerowała, aby podwyższyć górę i wybić okno na górze w przedpokoju ... tak też zrobiliśmy, polecam ... to co jest dość nietypowe w tym projekcie, to kominek ... wąski pomiedzy dwoma oknami balkonowymi ... poza tym kuchnia niby nie mała, ale szafki raczej trzeba dać tylko na jednej ścianie ... na początku miały "zakręcać" pod oknem, ale to też nie byłoby dobrze ... jeśli chodzi o kasę, to nie chcę byś sugerował się naszymi wydatkami ... my mamy jednego wykonawcę - firmę, która ma 14 ekip do różnych prac, wiec to wychodzi inaczej niż metodą gospodarczą ... jak większość buduje ... za to o nic się nie martwimy .. nie szukamy hudraulików, elektryków, nie kupujemy żadnych materiałów itd. pozdrawiam,Emi__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emi__ 12.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam, czy ktoś buduje dom wg projektu " Dom Dla Ciebie" ??? Chetnie uzyskam kilka informacji, gdyz interesuje mnie owy projekt. Renata Cześć, zdecydowałaś się na ten projekt ? ... ja buduję Dom Dla Ciebie M14a ... pozdrawiam, Emi__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts