MartekP 29.03.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nie zgadza się czas rzeczywisty z czasem "forumowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.03.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nie zgadza się czas rzeczywisty z czasem "forumowym" Bo sama musisz sobie czas przestawić w swoim profilu na Kaliningrad, Poł.Afryka pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Nie zgadza się czas rzeczywisty z czasem "forumowym" Bo sama musisz sobie czas przestawić w swoim profilu na Kaliningrad, Poł.Afryka pozdrawiam Edzia Administrator forum ma możliwość ustawić globalnie czas dla wszystkich użytkowników pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 nie rozumiem w zimie godzina wysł. privow byla zawsze zła - o 1 do przedu ale wg mnie od niedzieli jest dobrze nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 nie rozumiem w zimie godzina wysł. privow byla zawsze zła - o 1 do przedu ale wg mnie od niedzieli jest dobrze nie jest? u tych co z zimowego czasu - nie przestawili sobie na letni - nie jest dobrze ... u Ciebie jest dobrze - dlatego, ze nie przestawiałas czasu na zimowy ... wytrzymałas cierpliwie poł roku i teraz czerpiesz z tego profity ... z tego co pisze maxiu wynika ze mozna przestawic czas dla całego forum ... ale najwyraźniej sa jakies powody dla których sie tego nie robi ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 z tego co pisze maksiu wynika ze mozna przestawic czas dla całego forum ... ale najwyraźniej sa jakies powody dla których sie tego nie robi ... pzdr jednak się tego nie da zrobic przy uzyciue softu forum, sprawdzilem na swoim ćwiczebnym forum, zmiana globalna jest widoczna tylko dla uzytkowników zalogowanych, na uzytkownikach zalogowanych to nie dziala.. ale... no wlasnie jest ale.. godzina jest pobierana z zegara systemowego serwera na ktorym jest forum, wiec wystarczy tam zmienic godzine na wlaściwą i po problemie, oczywiscie jesli w profilu nie namieszalismy za wiele pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.03.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 nie rozumiem w zimie godzina wysł. privow byla zawsze zła - o 1 do przedu ale wg mnie od niedzieli jest dobrze nie jest? u tych co z zimowego czasu - nie przestawili sobie na letni - nie jest dobrze ... u Ciebie jest dobrze - dlatego, ze nie przestawiałas czasu na zimowy ... wytrzymałas cierpliwie poł roku i teraz czerpiesz z tego profity ... z tego co pisze maxiu wynika ze mozna przestawic czas dla całego forum ... ale najwyraźniej sa jakies powody dla których sie tego nie robi ... pzdr hihi to sobie przestaw, skoro to takie wazne ja sie do przestawiania tak dlugo zbieram, ze z reg. nastepuje kolejna zmiana i nie muszę - najgorzej jest zmienic tuz przed zmiana czasu, bo po niej czlowiek w dalszym ciagu dodaje/ odejmuje godzine z tego co wiem to aktualnie mam dobry czas tylko w murku i na komputerach i bardzo sie zestresowalam czytając ze to waszym zdaniem ZŁY czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ... godzina jest pobierana z zegara systemowego serwera na ktorym jest forum, wiec wystarczy tam zmienic godzine na wlaściwą i po problemie, ... to takie proste ? wystarczy chciec ... hmmm ... ... ja sie do przestawiania tak dlugo zbieram, ze z reg. nastepuje kolejna zmiana i nie muszę - najgorzej jest zmienic tuz przed zmiana czasu, bo po niej czlowiek w dalszym ciagu dodaje/ odejmuje godzine ... zły czas maja inni ... Ci nerwowi Ty jesteś bardzo cierpliwa ... i masz dzieki temu dobry czas ... i bardzo dobrze, bo "cierpliwością i pracą - ludzie sie bogacą" pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 chyba leniwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moder_tech 30.03.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Czas na forum został przestawiony. Jednakże przypominamy, że każdy też jak chce mieć poprawny czas po swoim zalogowaniu, to musi to zrobić we własnym zakresie w ustawieniach profilu. Może i byłaby możliwość przestawienia czasu wszystkim użytkownikom hurtem (w końcu mamy bezpośredni dostęp do bazy danych i takie rzeczy się robi jednym zapytaniem SQL'owym), ale chcielibyśmy tego uniknąć, bo nie możemy mieć pewności, że wszyscy sobie tego życzą). Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Czas na forum został przestawiony. Jednakże przypominamy, że każdy też jak chce mieć poprawny czas po swoim zalogowaniu, to musi to zrobić we własnym zakresie w ustawieniach profilu. Może i byłaby możliwość przestawienia czasu wszystkim użytkownikom hurtem (w końcu mamy bezpośredni dostęp do bazy danych i takie rzeczy się robi jednym zapytaniem SQL'owym), ale chcielibyśmy tego uniknąć, bo nie możemy mieć pewności, że wszyscy sobie tego życzą). Pozdrawiamy jeśli o mnie chodzi to red. może przestawiać czas do woli najlepiej rzeczywisty 10 lat wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts