Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czas na forum ciągle zimowy

MartekP

Recommended Posts

Nie zgadza się czas rzeczywisty z czasem "forumowym"

Bo sama musisz sobie czas przestawić w swoim profilu na Kaliningrad, Poł.Afryka

pozdrawiam

Edzia

Nie zgadza się czas rzeczywisty z czasem "forumowym"

Bo sama musisz sobie czas przestawić w swoim profilu na Kaliningrad, Poł.Afryka

pozdrawiam

Edzia

Administrator forum ma możliwość ustawić globalnie czas dla wszystkich użytkowników

pozdrawiam

m.

nie rozumiem

w zimie godzina wysł. privow byla zawsze zła - o 1 do przedu

ale wg mnie od niedzieli jest dobrze

nie jest? :roll:

u tych co z zimowego czasu - nie przestawili sobie na letni - nie jest dobrze ... :(

u Ciebie jest dobrze - dlatego, ze nie przestawiałas czasu na zimowy ... wytrzymałas cierpliwie poł roku i teraz czerpiesz z tego profity ...

z tego co pisze maxiu wynika ze mozna przestawic czas dla całego forum ...

ale najwyraźniej sa jakies powody dla których sie tego nie robi ... :-?

pzdr

z tego co pisze maksiu wynika ze mozna przestawic czas dla całego forum ...

pzdr

jednak się tego nie da zrobic przy uzyciue softu forum, sprawdzilem na swoim ćwiczebnym forum, zmiana globalna jest widoczna tylko dla uzytkowników zalogowanych, na uzytkownikach zalogowanych to nie dziala.. ale... no wlasnie jest ale.. godzina jest pobierana z zegara systemowego serwera na ktorym jest forum, wiec wystarczy tam zmienic godzine na wlaściwą i po problemie, oczywiscie jesli w profilu nie namieszalismy za wiele :D

pozdrawiam

m.

nie rozumiem

w zimie godzina wysł. privow byla zawsze zła - o 1 do przedu

ale wg mnie od niedzieli jest dobrze

nie jest? :roll:

u tych co z zimowego czasu - nie przestawili sobie na letni - nie jest dobrze ... :(

u Ciebie jest dobrze - dlatego, ze nie przestawiałas czasu na zimowy ... wytrzymałas cierpliwie poł roku i teraz czerpiesz z tego profity ...

z tego co pisze maxiu wynika ze mozna przestawic czas dla całego forum ...

pzdr

hihi

to sobie przestaw, skoro to takie wazne

ja sie do przestawiania tak dlugo zbieram, ze z reg. nastepuje kolejna zmiana i nie muszę - najgorzej jest zmienic tuz przed zmiana czasu, bo po niej czlowiek w dalszym ciagu dodaje/ odejmuje godzine

z tego co wiem to aktualnie mam dobry czas tylko w murku i na komputerach i bardzo sie zestresowalam czytając ze to waszym zdaniem ZŁY czas :p

... godzina jest pobierana z zegara systemowego serwera na ktorym jest forum, wiec wystarczy tam zmienic godzine na wlaściwą i po problemie, ...

to takie proste ?

wystarczy chciec ...

hmmm ...

:-?

... ja sie do przestawiania tak dlugo zbieram, ze z reg. nastepuje kolejna zmiana i nie muszę - najgorzej jest zmienic tuz przed zmiana czasu, bo po niej czlowiek w dalszym ciagu dodaje/ odejmuje godzine ...

zły czas maja inni ... Ci nerwowi

Ty jesteś bardzo cierpliwa ... i masz dzieki temu dobry czas ...

i bardzo dobrze, bo "cierpliwością i pracą - ludzie sie bogacą"

:wink:

pzdr

Czas na forum został przestawiony. Jednakże przypominamy, że każdy też jak chce mieć poprawny czas po swoim zalogowaniu, to musi to zrobić we własnym zakresie w ustawieniach profilu. Może i byłaby możliwość przestawienia czasu wszystkim użytkownikom hurtem (w końcu mamy bezpośredni dostęp do bazy danych i takie rzeczy się robi jednym zapytaniem SQL'owym), ale chcielibyśmy tego uniknąć, bo nie możemy mieć pewności, że wszyscy sobie tego życzą).

Pozdrawiamy

Czas na forum został przestawiony. Jednakże przypominamy, że każdy też jak chce mieć poprawny czas po swoim zalogowaniu, to musi to zrobić we własnym zakresie w ustawieniach profilu. Może i byłaby możliwość przestawienia czasu wszystkim użytkownikom hurtem (w końcu mamy bezpośredni dostęp do bazy danych i takie rzeczy się robi jednym zapytaniem SQL'owym), ale chcielibyśmy tego uniknąć, bo nie możemy mieć pewności, że wszyscy sobie tego życzą).

Pozdrawiamy

jeśli o mnie chodzi to red. może przestawiać czas do woli

najlepiej rzeczywisty 10 lat wstecz ;)