Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik Borynków - Komentarze

Recommended Posts

witam,

gdzie macie zamiar budować ten domek? my tez gmina skierniewice...

adaptacje miałem robić na jagiellonskiej u hanuszkiewicza, gdzie wy robicie? bo jak czytam o waszych przejściach z biurem, to mi się odechciewa ;-)

My jesteśmy dopiero na etapie wybierania projektu, najbliżej nam do GULIWERA z IGN.

http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=357

taki zwykły prosty, fajny domek.

Nie wiecie ile czasu zajmuje załatwienie tych wszystkich pozwoleń w gminie? My póki co jesteśmy pozytywnie nastawieni, ale nie mamy żadnych wcześniejszych doświadczeń w tej materii.

• 6 months później...
  • 4 weeks później...
witam,

gdzie macie zamiar budować ten domek? my tez gmina skierniewice...

adaptacje miałem robić na jagiellonskiej u hanuszkiewicza, gdzie wy robicie? bo jak czytam o waszych przejściach z biurem, to mi się odechciewa ;-)

My jesteśmy dopiero na etapie wybierania projektu, najbliżej nam do GULIWERA z IGN.

http://www.projekty.ign.com.pl/?p=detail&id=357

taki zwykły prosty, fajny domek.

Nie wiecie ile czasu zajmuje załatwienie tych wszystkich pozwoleń w gminie? My póki co jesteśmy pozytywnie nastawieni, ale nie mamy żadnych wcześniejszych doświadczeń w tej materii.

a gdzie dokładnie?? może się jakoś spotkamy na oględziny :wink: napiszcie coś na priv

• 8 months później...
  • 1 month później...

Otwieram forum po długiej nieobecności, szukam innych C126, a tu w Waszym dzienniku tyleeeee nowych zdjęć się akurat dziś pojawiło :) Nasz mocno przerobiony C126 wygląda jednak zupełnie inaczej. Musiałem sobie przypominać co i gdzie było w oryginale :)

Powodzenia w dalszych pracach!

• 8 months później...