Grzesiek13 30.03.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Tydzień mnie nie było i znowu się coś narobiło? Seluś gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 30.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a to zakompleksione kaczorowomocherowojankowskie " bractwo niech nie zagląda ___________________________________ bo oni i tak tego nie trzebują no i nie rozumiem dlaczego obrazasz forumowiczow? - co ma za znaczenie jaką partię popieraja, w co wierzą, Ci co popieraja inna niz Ty nie zasluguja na szacunek? I jaki to ma zwiazek z tym ze Redakcja skasowala wątek? przeciez to Redakcji sie nie spodobalo ze na ich forum wkleja sie takie zdjecia a nie forumowiczom . Dziwne to wszystko doprawdy Ależ Agnieszko nikt tu nikogo noe obraża , nikt tu nie pisze o żadnej partii chyba ,że czytasz między wierszami.I nikt tu nikogo nie obraża , przecież jeżeli ktoś jest kaczorowomocherowojankowski to jest i już chociaż dawniej używało się krótszego słowa - kołtuństwo. Sławek pisze tylko ,że jeżeli kogoś nie bawi oglądanie zdjęć a zabarwieniu erotycznym to niech po prostu ich nie ogląda. dziękuję za pomoc ortograficzną . to jest właśnie to kołtuństwo tego słowa mi brakowało dlatego zdecydowałem się na inny " skrót " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 30.03.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Agnieszka 1 ładnie rozmywa temat ale pozwolę sobie wrócić na właściwe tory i zapytam GDZIE JEST SELIMM ??? WŁAŚNIE - GDZIE JEST??? przecie On w Bieszczady chciał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.03.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Był tam taki instruktaż , jak postępować z kobietą i nie zdążyłam przymusić mojego męża , żeby to przeczytał a teraz przepadło pamiętam to!! to Sel wkleił na początku jakoś, tak? czego facet ma NIE robić? i o co nie pytać? to tam bylo? w samcach? to jednak ten wątek czytywałam to było HIPERŚMIESZNE!! i chyba jednak zbyt prześmiewcze by mężowi pokazywać raczej koleżankom buuu to Redakcja jest bardzo niedobra bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 30.03.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Wysłany : Pon Mar 27, 2006 8:39 pm Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/w/der-echte-Gangster-am-PC?v=h_5EBsFQUQE&feature=Views&page=1&t=t&f=b[/url] Redakcja powinna to obejrzec - jak reagują ludzie bez dostepu do forum jakiej to krzywdy ze strony Redakcji dostają _________________ Fajni faceci fajnie kończą.... http://tra.li.la.la.la.la.gramofon.gra.patrz.pl/ Przedwiośnie to okres rozterki w naturze i dziwnej roboty psychicznej w człowieku To jeden z ostatnich wpisów Kocurka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 30.03.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Selek nie ma banaSelek jest ździebko wqurwiony po tym jak zrobiono z niego lokalnego LARRY FLINTA (chyba tak się to pisze ) i koi rozdygotane nerwyLepiej ,że się na razie nie pokazuje bo jeszcze komu krzywdę by zrobił i później mu będę paczki do pierdla posyłał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 30.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jak mówi adminSELIMM DZIĘKUJEMY ŻE NAS ROZBAWIAŁEŚ I MAMY OGROMNĄ NADZIEJĘ ŻE WRÓCISZ NA CZAS TWOJEJ NIEOBECNOŚCI BĘDZIEMY KONTYNUOWAĆ ZA CIEBIEWielkie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.03.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a dlaczego ma wracać pod innym nickiem, będzie pod swoim, a ma taki fajny kocisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.03.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 grzegorz10 niebezpiecznie zmieniasz barwy i literki powiększasz.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 30.03.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 http://fun.from.hell.pl/2005-03-30/stojak-na-noze.jpghttp://fun.from.hell.pl/2005-03-30/wspolczesny-Chelmonski.jpghttp://fun.from.hell.pl/2005-03-30/Kalendarz-Menelli-2005.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Grzegorzu, to kolorowe u góry to Chełmoński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 31.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 sel, na gg, też nie odpowiada, mam prośbę do REDAKCJI, chcielibyśmy wiedzieć, czy selim ma bana? tutaj, w tym wewontku, jeżeli oczywiście nie będzie to nikomu przeszkadzać Skoro na gg nie daje znaków życia, to pewnie Redakcja, zamiast bana wysłała Mu jakiegoś terminatora. Pewną osobę (niechcianą na tym forum) Redakcja namierzyła, więc może sela też dopadła. Sel, żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 31.03.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 A może przywrócić wątek? Szanując godność ludzkątrzeba by zrobić bramkę. Np.: Treści podawane w wątku bywają obsceniczne. Dozwolone od 18 lat. Ale by miał wziencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 31.03.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Zanim ja tu coś napisac to ja sie zastanowic jak moj kolega Japonczyk ze szkoly , on zawsze najpierw se napisał a potem powiedzial ..to co napisal Ja bardzo nisko sie poklaniac wsyckim dobrym ludziam za dobre slowa ja być ino skromny user a nie zadna zawadiaka forumowa jakim mnie Redakcja zrobic - ja sobie tak myslec ze szef foruma zeby dostac premia za swoja praca to musi pokazac kto tu rzadzić ... co do "zyczliwych" to na tym forum są ino dwie cioty - w dodatku klony ale ja sie nie gniewac , bo to zakompleksione ludzia widac są ....one na codzien chodzic w ciasna buta i jak robic siusiu to podnosic noga do gory przez to być biedna ludzia ....i jeszcze oni miec problema ze swoja osoba , przez co zmieniac czesto nicki i dokuczac pozytywnym ludziam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 ja być ino skromny user a nie zadna zawadiaka forumowa jakim mnie Sel ja bylam juz jako przestepca . Takie zycie .Nie nalezy chyba brac wszystkiego co mowi sie tutaj , a raczej slyszy powaznie. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 i znowu mnie coś ominęło ... Sorry, że poza tematem, ale ...Paty..., aleś Ty do mnie podobna Siostra czy co??? (patrz avatar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 31.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ufff. Sel żyje!!! Muszę odklikać, moje niecne oskarżenia wobec Redakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 31.03.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 ]SEL WRÓCIŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 31.03.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Seluś witaj w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 i znowu mnie coś ominęło ... Sorry, że poza tematem, ale ...Paty..., aleś Ty do mnie podobna Siostra czy co??? (patrz avatar) anSi toć ja twoja siostra bliźniaczka z jednego jaja ( bez podtekstów)...... WITAJ UKOCHANY MRUCZUSIU..............MIAU, MIAU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts