Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tylko dla samców - podziękujcie Selimmowi

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 159
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a to zakompleksione kaczorowomocherowojankowskie " bractwo niech nie zagląda ___________________________________

bo oni i tak tego nie trzebują

:wink: :wink: :wink:

:wink:

no i nie rozumiem dlaczego obrazasz forumowiczow? - co ma za znaczenie jaką partię popieraja, w co wierzą, Ci co popieraja inna niz Ty nie zasluguja na szacunek? I jaki to ma zwiazek z tym ze Redakcja skasowala wątek?

przeciez to Redakcji sie nie spodobalo ze na ich forum wkleja sie takie zdjecia a nie forumowiczom .

Dziwne to wszystko doprawdy :(

Ależ Agnieszko nikt tu nikogo noe obraża , nikt tu nie pisze o żadnej partii chyba ,że czytasz między wierszami.I nikt tu nikogo nie obraża , przecież jeżeli ktoś jest kaczorowomocherowojankowski to jest i już chociaż dawniej używało się krótszego słowa - kołtuństwo.

Sławek pisze tylko ,że jeżeli kogoś nie bawi oglądanie zdjęć a zabarwieniu erotycznym to niech po prostu ich nie ogląda.

dziękuję za pomoc ortograficzną .

to jest właśnie to kołtuństwo

tego słowa mi brakowało

dlatego zdecydowałem się na inny " skrót "

:wink:

Był tam taki instruktaż , jak postępować z kobietą i nie zdążyłam przymusić mojego męża , żeby to przeczytał a teraz przepadło :cry: :cry:

pamiętam to!! to Sel wkleił na początku jakoś, tak? czego facet ma NIE robić? i o co nie pytać?

to tam bylo? w samcach? to jednak ten wątek czytywałam :p

to było HIPERŚMIESZNE!!

i chyba jednak zbyt prześmiewcze by mężowi pokazywać :wink:

raczej koleżankom :)

buuu

to Redakcja jest bardzo niedobra

bardzo bardzo

:cry:

Wysłany : Pon Mar 27, 2006 8:39 pm Temat postu :

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.youtube.com/w/der-echte-Gangster-am-PC?v=h_5EBsFQUQE&feature=Views&page=1&t=t&f=b[/url]

Redakcja powinna to obejrzec - jak reagują ludzie bez dostepu do forum

jakiej to krzywdy ze strony Redakcji dostają

Fajni faceci fajnie kończą....

http://tra.li.la.la.la.la.gramofon.gra.patrz.pl/

Przedwiośnie to okres rozterki w naturze

i dziwnej roboty psychicznej w człowieku

To jeden z ostatnich wpisów Kocurka :evil: :evil: :evil: .

sel, na gg, też nie odpowiada, :cry:

mam prośbę do REDAKCJI,

chcielibyśmy wiedzieć, czy selim ma bana?

tutaj, w tym wewontku, jeżeli oczywiście nie będzie to nikomu przeszkadzać

Skoro na gg nie daje znaków życia, to pewnie Redakcja, zamiast bana wysłała Mu jakiegoś terminatora.

Pewną osobę (niechcianą na tym forum) Redakcja namierzyła, więc może sela też dopadła. :roll: :wink:

Sel, żyjesz?

Zanim ja tu coś napisac to ja sie zastanowic jak moj kolega Japonczyk ze szkoly , on zawsze najpierw se napisał a potem powiedzial ..to co napisal

Ja bardzo nisko sie poklaniac wsyckim dobrym ludziam za dobre slowa

ja być ino skromny user a nie zadna zawadiaka forumowa jakim mnie Redakcja zrobic - ja sobie tak myslec ze szef foruma zeby dostac premia za swoja praca to musi pokazac kto tu rzadzić ... :wink:

co do "zyczliwych" to na tym forum są ino dwie cioty - w dodatku klony

ale ja sie nie gniewac , bo to zakompleksione ludzia widac są ....one na codzien chodzic w ciasna buta i jak robic siusiu to podnosic noga do gory przez to być biedna ludzia ....i jeszcze oni miec problema ze swoja osoba , przez co zmieniac czesto nicki i dokuczac pozytywnym ludziam

i znowu mnie coś ominęło :evil: :evil: :evil: ...

Sorry, że poza tematem, ale ...Paty..., aleś Ty do mnie podobna :-? :) :) Siostra czy co??? (patrz avatar)

anSi

toć ja twoja siostra bliźniaczka z jednego jaja ( bez

podtekstów)...... :wink:

WITAJ UKOCHANY MRUCZUSIU..............MIAU, MIAU