Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kot brytyjski szuka dobrego domu

tyberian

Recommended Posts

Ten kot szuka domu ponieważ został zabrany z domu w którym był bardzo źle traktowany. Nie chcę wdawać się w szczegóły ale tam nie mógł zostać. Teraz jest w domu tymczasowym i szuka stałego. Ma około 3 lat. Duchu wziąłbyś go? Widziałem Twojego Bułę, jest przepiękny.

Odezwał się ktoś kto być może go weźmie. Zobaczymy.

To przykre że ktoś takiego kota zle traktuje.

U mnie byłby problem w tym że to pewnie Buła nowego też by zle traktował.On jest moim pierwszym kotem i tak sie właśnie czuje.Troche poniewiera swoimi kumplami w domu ale jest generalnie zgoda.

Do tego mam jeszcze kotke syberyjską.

To naprawde już wystarczy.

Pytałem sie tylko,bo sąsiedzi moi są zakochani w moich kotach.Powiem im dzisiaj o tym niebieskim i dam znać.

Pzdr

Masz kotkę syberyjską? To pokaż, ja mam kota syberyjskiego 10 miesięcy. A jeśli sąsiedzi są chętni na kota to pogadaj z nimi. Jeśli nie ten to może inny się spodoba. Jest też do oddania kotka brytyjska 6 miesięcy ale chcą ją oddać tylko z kolegą Ursusem, taki popielaty(dymny) drań ale fajny. Może wezmą parę przyjaciól?

Masz kotkę syberyjską? To pokaż, ja mam kota syberyjskiego 10 miesięcy. A jeśli sąsiedzi są chętni na kota to pogadaj z nimi. Jeśli nie ten to może inny się spodoba. Jest też do oddania kotka brytyjska 6 miesięcy ale chcą ją oddać tylko z kolegą Ursusem, taki popielaty(dymny) drań ale fajny. Może wezmą parę przyjaciól?

To są moje wszystkie stforki a ta kudłata srebrno biała terorystka to właśnie syberyjska

http://mm443.photosite.com/Album7/

Może sie poznają,jeszcze jej nie sterylizowałiśmy :-?

Widziałam te łobuzy. Cudne!! Ale ja odpadam osobiście. Dyźkę biorę, Kulczyka muszę liczyć póki co. I mur anty-koci do pokonania w sprawie tych dwóch :) Tzn. mur anty-koci nie jest, bo mur dobrą i kochającą zwierzaki osobą, ale mur jest anty-przesadzimy-z-ilością-zwierząt.

Duchu, Twoje koty są super!

Pełen zachwyt dla urody i dla wykonawcy zdjęć.

:p :P :p

Jeszcze raz dzieki.

Jeśli chodzi o koty to rasa brytyjska jest chyba najlepsza dla człowieka.Spokojne filcowe maskotki pozbawione jakiejkolwiek agresji.

Mam nadzieje że tamten niebieski znajdzie dla siebie właściwy dom.

Joskul - i ten brytyjczyk i brytyjska kotka + dymny Ursus są z Forum Miau. Wklejam to na prośbę mojej Matki.

Duchu a Twoimi kotami zachwycam się od początku mojego pobytu na Forum. Zachwycił nas Twój opis Buły wiszącego na choince i odtąd ma w nas wiernych fanów.

Super Koty.

Joskul - i ten brytyjczyk i brytyjska kotka + dymny Ursus są z Forum Miau. Wklejam to na prośbę mojej Matki.

Duchu a Twoimi kotami zachwycam się od początku mojego pobytu na Forum. Zachwycił nas Twój opis Buły wiszącego na choince i odtąd ma w nas wiernych fanów.

Super Koty.

O tak dziesięć kilo żywej wagi na czubku chonki to musiało sie zle skończyć :D :D :D

Już wiem jak za rok montować do ściany choine :D

Agresywne rzeczywiście nie są, ale o spokoju mogę pomarzyć, mój maluch chwilami zachowuje się, jakby miał ADHD :wink: , oczywiście z wyjątkiem poniedziałków. Wtedy wypoczywa po weekendowym trudzie. Ile się biedaczysko nabiega, żeby sprawdzić, co robi każdy domownik. Musi zdjąć pranie (oczywiście świeżo powieszone), zajrzeć do garnków, podlać kwiatki, popracować na komputerze, wysypać kredki i porozrzucać je, rozwalić porządnie poukładany stosik gazet.... Pracowity jest :D