Gierga 01.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Mam może chętną osóbkę na kotka Tylko pytanie gdzie znajduje się kotek ? Ja od dzisiaj w domu mam pieska ze schorniska Jest BOSKIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 02.04.2006 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Gierga, trzeba poczekać na wyjasnienie sytuacji kota. Są chętni ale nie wiem czy akceptuje ich opiekunka. Czy oni chcą tylko brytyjczyka czy innego też biorą pod uwagę? Jest też do adopcji młodzitka kotka brytyjska ale razem z drugim kociakiem z którym jest bardzo zżyta. To ciemno popielaty kotek imieniem Ursus. Bardzo sympatyczny, mruczący i łagodny kotek. Jeśli ktoś decyduje się na taką parę to podam kontakt. Duchu a może Twoi sąsiedzi wezmą dwupak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 03.04.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Duchu a może Twoi sąsiedzi wezmą dwupak? Przekazałem,pokazałem i czekam.Mam nadzieje że sie zdecydują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 03.04.2006 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dzięki, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 04.04.2006 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Duchu, czy coś wiadomo? Jeśli nie, to też napisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 04.04.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Duchu, czy coś wiadomo? Jeśli nie, to też napisz. Pozdrawiam Jakoś nie potrafią podjąć decyzji.Nie chce ich naciskać,sprawe znaja. Oni mieli kota który przeżył prawie 20-cia lat.Teraz sie wachaja-pies czy kot.No cóż,to jest ich kolejna życiowa decyzja. Daj mi jeszcze ze dwa dni. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tyberian 04.04.2006 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Jasne, nie ma sprawy. to na tyle ważna decyzja, że nie ma co pospieszać. Pozdrawiam i czekam spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts