Hubert25 29.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 WitamW trakcie rozpatrywania mojego wniosku o pozwoleenie na budowe okazało sie ze moja działka lezy w strefie gdzie aby otrzymać pozwolenie muszę mieć umowe z archeologiem który ma być obecny przy wykopie fundamentów. Prosze napiszcie co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aalbercik 29.03.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ja mam podobną sytuację. Moja działka jest w strefie "OW" obserwacji archeologicznej. Przed otrzymaniem pozwolenia na budowę muszę napisać wniosek o wydanie opinii do Dolnośląskiego Wojewódzkiego Konserwatora Zabytków. Wniosek wysłałem. Czekam na odpowiedź. Jak ja otrzymam to dam Ci znać co mi napisali.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota Kępa 30.03.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 WitamMy też musieliśmy mieć archeologa, był przy kopaniu fundamentów, część wykopów trzeba było robić ręcznie. Kosztowało nas to 300,00 zł plus trochę nerwów. Papierologia związana z archeologiem też trwała ok. 1 miesiąca. Skąd jesteś?Jeżeli z moich stron mogę podać namiary na archeologa. Buduję w powiecie wielickim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hubert25 30.03.2006 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts