szymon1719500247 29.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Wraz z żoną mamy wielki dlemat z wyborem kuchni, nie możemy się zdecydować czy ma być taka, siaka czy owaka jednak "opieramy" się na kuchni z drewna zebrano. Jeżeli ktoś posiada kuchnię lub inne meble w domu z drewna zebrano proslilibyśmy o wrażenia, porady no i oczywiście milewidziane są zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 29.03.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 nie chciałabym podpaść, ale fornir zebrano mi akurat najbardziej jak tani laminat wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 29.03.2006 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 nie chciałabym podpaść, ale fornir zebrano mi akurat najbardziej jak tani laminat wygląda zależy to od tego jak zaaranżowana będzie kuchnia, z tego co wiem jest kilka rodzajów tego drewna na tej stronie jest ładna aranżacja kuchni z drewna zebrano z kilkoma fornirami z czarnego MDF : http://www.n-design.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 29.03.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 masz racje - to jasne bardzo fajne ja widzialam tylko ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 29.03.2006 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Chyba troche zboczyliśmy z tematu?Czekamy na propozycje i porady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk 29.03.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Też kiedys myśłałam nad Zebrano ale szybko mi przeszło, owszem piękne, ale też modne. Meble z Zebrano widać było swego czasu w co drugiej gazecie. Jest to jednak bardzo charakterystyczne drewno, myślę że po roku nie mogłabym na nie patrzeć, a meble kuchenne to coś co robi się na długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 30.03.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Mam zrobione meble w łazience długie szafki podwieszne i jedną dużą wiszącą. Sa bardzo charakterystyczne -tzn. na pierwszym planie w pomieszczeniu. Wydaje mi się, że kuchnia z uwagi na ilośc powierzchni do zabudowy byłaby jak dla mnie zbyt agresywna ze względu na paski. Ale nie widać wcale na nich brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fracek 30.03.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Zgadzam sie ze fonir zebrano jest na tyle charachtwerystyczny ze po jakims czasie bedzie on wrecz razil. Z tego wzgledu jest on stosowany pzez dekoratorow jako w jednym charakterystycznym elemencie wystroju(stolik,polka itp.) A ponadto wszystkie forniry modyfikowane czyli te w paski wygladaja troche "sztucznie" na duzych formatach jakimi sa fronty kuchenne.Osoboscie zastosowalem orzech canaletto z przechodzacymi z frantu na front fladrami i moim zdaniem wyglada to ok.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 30.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 [quote=]Chyba troche zboczyliśmy z tematu?Czekamy na propozycje i porady:) Wiem ,ze firma DOG-MED z Warszawy ma w swojej ofercie fronty ZEBRANO z MDF-u. http://www.dogmed.com.pl/images/nowe/zebrano.jpg http://www.dogmed.com.pl/fronty/kolory800.htm DOGMEDul. Krakowiaków 80/98 02-255 Warszawa TEL./FAX. (+48 22) 846-58-35 P.S. Mimo to,ze fronty sa z MDF-u sa dosc drogie, ale i tak wychodzi troche taniej niz fornir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 30.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 fracek ,a możesz podrzucić zdjecie swojej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 30.03.2006 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jednak z żoną się rozmyśliliśmy , kuchnia nie będzie z drewna zebrano lecz z ciemnego dębu albo orzecha artemida, chcemy też zrobić tzw. mieszankę czyli połączyć drewniane forniry z kilkoma szafkami z ciemnej czerwieni MDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 30.03.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dobrze, że się rozmyśliliście a do czerwieni z ciemnym brązem jesteście przekonani? ladnie wyglada bordo (jak w kuchni scavolini glam) - ale czerwony to mi zgrzyta mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 30.03.2006 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dobrze, że się rozmyśliliście a do czerwieni z ciemnym brązem jesteście przekonani? ladnie wyglada bordo (jak w kuchni scavolini glam) - ale czerwony to mi zgrzyta mocno ta czerwień będzie "wpadać" w wiśnię (bordo) , ale fronty nie będą się zlewać, jednak mamy wątpliwości czy kuchnia nie będzie zbytnio wyzywająca co do reszty domu Musimi się bardziej zastanowić Zastanawia nas też orzech... szukamy teraz ciekawych aranżacji, prosimy o ciekawy linki i zdjęcia no i porady co do wymagań kuchni na początku planowaliśmy półwysep ale zdecydowalismy się na wyspe kuchenną planujemy też szereg ściany z wysokimi szafkami w której jedenej z nich ma się znajdować piekarnik, myślimy również o dwódrzwiowej lodówce side-by-side Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.03.2006 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 myslalem o zebrano, ale mysle tez, ze po roku nie moglbym na nie patrzec. ciagle o nim mysle, ale teraz tylko w kategoriach takich, zeby zrobic z tego forniru jedna max szafke na dole i jedna nad nia na gorze jako akcent taki, bo reszta pewnie bedzie lakierowana biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 30.03.2006 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 myslalem o zebrano, ale mysle tez, ze po roku nie moglbym na nie patrzec. ciagle o nim mysle, ale teraz tylko w kategoriach takich, zeby zrobic z tego forniru jedna max szafke na dole i jedna nad nia na gorze jako akcent taki, bo reszta pewnie bedzie lakierowana biala to jest niezły pomysł tu masz coś podobnego tylko że lakierowany fornir jest w kolorze czarnym http://www.n-design.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.03.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 po co lakierowac fornir na czarno??? ja chce mdf lakierowany na bialo a do tego tylko akcent z zebrano, lakierowanego na przezroczysto na stronie, ktora podales, pewnie chodzi o szafki te w paski a nie te czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 30.03.2006 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 po co lakierowac fornir na czarno??? ja chce mdf lakierowany na bialo a do tego tylko akcent z zebrano, lakierowanego na przezroczysto na stronie, ktora podales, pewnie chodzi o szafki te w paski a nie te czarne... masz racje, coś mi się pomylilo:) ale ten pomysł z mdf lakierowanym na biało i "AKCENTEM" z zebrano jest niezły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.03.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dzieki mozesz sobie ten moj niezly pomysl wykorzystac za darmo, bo nie wiem sam, czy sie na cos takiego zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 30.03.2006 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 dzieki mozesz sobie ten moj niezly pomysl wykorzystac za darmo, bo nie wiem sam, czy sie na cos takiego zdecyduje. a wiesz że troche nad tym myślałem z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ja tez myslalem, tyle ze sam, no i ciagle nie wiem, bo wyglada na to, ze nie beda mi szafki w pionie zgadzaly nie beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts