malgosimi 30.03.2006 02:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ano tak musiałam przesunąć zlew w inne miejsce i dało sie to zrobić jedynie po ścianie przy podłodze - i teraz mam tam ok 30 cm giętką rurkę... czy nie sprzedaja jakiś ,,ubranek" na rurki, albo moze macie jakis inny pomysł jak to ukryć? w sumie to nie mam nic przeciwko kuchni industrialnej - więc pomysły mogą iść w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 30.03.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no jak industrialna to w chom ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 30.03.2006 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 w chrom? ale ja zielona jestem - nie mam pojęcia co to za rurki - ale bylabym za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 30.03.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 g-k mozesz ja zabudowac, wyciac, przyciac , pomalowac... a jesli rura biegnie jakos ladnie, to namalowac na niej na przyklad dlugiego weza, stonoge albo korowod mrowek albo kondukt pogrzebowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 30.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ... a jesli rura biegnie jakos ladnie, to namalowac na niej na przyklad dlugiego weza, stonoge albo korowod mrowek... Węża to raczej nie proponowałbym - na parapetówce kilka koleżanek na widok stworzonka mogłoby paść "zimnym trupem"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 30.03.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Tripper, jestes genialny, dawno sie tak nie usmialam :D:D:D:D:D:D:D:D Ale dolaczam sie do problemu Malgosimi, zamienialam pokoj z kuchnia i tez w pokoju zostala rurka od gazu. Na razie jest pomalowana w kolorze scian. Aze jest to pokoj coreczki to nawet korowod mrowek wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 30.03.2006 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ano tak musiałam przesunąć zlew w inne miejsce i dało sie to zrobić jedynie po ścianie przy podłodze - i teraz mam tam ok 30 cm giętką rurkę... czy nie sprzedaja jakiś ,,ubranek" na rurki, albo moze macie jakis inny pomysł jak to ukryć? w sumie to nie mam nic przeciwko kuchni industrialnej - więc pomysły mogą iść w tym kierunku Mam pomysł. Wykuć bruzdę w ścianie i zamurować tę rurkę (ale już nie giętą lecz sztywną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosimi 30.03.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 no akurat niestety nie mozna się w tym miejscu wkuć w ścianę narazie skłaniam się ku g-k po całej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.03.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 g-k mozesz ja zabudowac, wyciac, przyciac , pomalowac... a jesli rura biegnie jakos ladnie, to namalowac na niej na przyklad dlugiego weza, stonoge albo korowod mrowek albo kondukt pogrzebowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts