Yossarian 30.03.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 tak jak w temacie jak kogos macie to dacie prosze na priva namiary, dziex z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 11.04.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jutro przeslę ci namiary na piriva. Umnie jeszcze zostało mu troche roboty, ale widziałam jego pracę i z czystym sumieniem moge go polecić (ja tez mam go z polecenia) młody chłopak -ale robota super. Jak skończy to mogę zaprosić na wizje lokalną. Ceny przyzwoite. Aha - buduje w Mińsku a fachowiec jest z Kołbieli.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 11.04.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Jutro przeslę ci namiary na piriva. Umnie jeszcze zostało mu troche roboty, ale widziałam jego pracę i z czystym sumieniem moge go polecić (ja tez mam go z polecenia) młody chłopak -ale robota super. Jak skończy to mogę zaprosić na wizje lokalną. Ceny przyzwoite. Aha - buduje w Mińsku a fachowiec jest z Kołbieli.Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yossarian 11.04.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 extra czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doli 13.04.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 telefon 502577263 możesz powołać się na Michała i Dorotę, który buduje się na ullicy Huberta w Mińsku. PzdrDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts