Olkalybowa 30.03.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witaj w gronie dziennikarzy . Z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pik-pok 30.03.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy. to ja się wpisze! wprawdzie nie przeczytałem jeszcze Waszego dziennika, tylko przejrzałem, ale na pewno to zrobie, bo czytanie dzienników to moje hobby Sam już niedługo ruszam z budową (jak się uda) więc doświadczenia innych są dla mnie bardzo cenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 31.03.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Dzięki za słowa otuchy Oleńka. No to witam i o zdanie pytam. Wiem, wiem muszę ten mój dziennik poprowadzić trochę dłużej. I zdjęć trochę wkleić... Pozdrawiam wszystkich, jeżeli ktokolwiek do dziennika w ogóle zajrzy - ostatnio ich wysyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.04.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Bardzo fajnie się już czyta Ale mam uwagi: 1. Fotki dawaj. 2. Trzeba chyba link do komentarzy w stopce poprawić, bo coś nietentego jest. 3. A gdzie fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 05.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Fotki będą - to plan na... już. Jak nie zapomnę to może jutro, przynajmniej pierwsze. link już poprawiam - były dwa wątki (a co jak już to już) o tej samej nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 06.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 A może coś o projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 06.04.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Magdaleno, bardzo fajny dziennik, taki z jajem, uśmiałam się jak go czytałam jeżeli chodzi o nazewnictwo naszych mężów to są dziwne na mojego mówią wszyscy "mały" a on 186 cm wzrostu i 30 lat na karku. Fajnie, że zdecydowaliście się budować, ja miałam takie same obiekcje co do budowania jak Twój mąż a mój mąż to zmienił i teraz cieszę się jak głupia. Dlatego madziu, pisz pisz dalej tak na wesoło i wklejaj zdjęcia, a propo jakiej firmy masz okna ??? Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Znalazłam coś specjanie dla Ciebie : http://www.thebestletnisko1a.fora.pl/ Zajrzyj do sekcji Humor :) Fajnie się zapowiada :) PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1388.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 12.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Nefer dziękuję serdecznie, dopiero teraz tu zaglądam - bo zarabiam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.05.2006 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Potem już podarowałam sobie robienie nowych zdjęć i chciałam się nauczyć wklejać stare - a umiem tylko linki HELP Aby wklejać zdjęcie musisz jego adres umieścić między . W oknie, w którym piszesz posty jest kwadracik a w nim skrót Img. Klikasz na niego przed adresem i po adresie. Mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 15.05.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Fajny ten Wasz domek 10x10 i do tego ten snieg w maju Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 15.05.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Rafałku Teraz to nowe roboty głównie w środku więc czy w śniegu czy w maju z zewnątrz podobnie Rafałku wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
promiseland 18.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Bardzo mi się podoba Twój styl pisania. Dzienniczek będę przegladała z najwiekszą przyjemnością. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 31.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam sšsiadkę! Po zdjęciach już widzę gdzie budowa się mieci. Co ciekawe budował nam ten sam człowiek i (!) w dokładnie tym samym czasie W przerwach Twojej budowy przychodził do mnie, a gdy miał "luza" u mnie to biegał do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 31.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Fajnie spotkać w cyberprzestrzeni swojego sšsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 06.06.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Jak się cieszę!!! OlkęLybową też budował i też w tym samym czasie. I teraz już wiem, przez kogo cierpiałam, nie mogąc sie doczekać na wylewki Wysyłam zaraz na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 06.06.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Magdaleno, kolejny "wciągacz budowlany " się zapowiada Pisz, wklejaj, fajnie się czyta ludzi z "innym spojrzeniem" Ps. Wolę widok z sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 07.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Jak się cieszę!!! OlkęLybową też budował i też w tym samym czasie. I teraz już wiem, przez kogo cierpiałam, nie mogąc sie doczekać na wylewki Wysyłam zaraz na priva. A przez kogo ja miałem opóźnienia?... Rzeczywiście na zdjęciach OlkaLybowej rozpoznaję majstrów i ich samochód. Dobre... Olka gdzieś w naszej okolicy się buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yanek 04.07.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Przejeżdżałem właśnie. Cegiełki na płot już czekają. Kto Ci robi klinkier? Rurkę od kotła kondensacyjnego też namierzyłem - uważaj - obserwuję Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts