Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Magaleny i Młodego.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z niecierpliwością czekam na kolejne wpisy.

to ja się wpisze! :D wprawdzie nie przeczytałem jeszcze Waszego dziennika, tylko przejrzałem, ale na pewno to zrobie, bo czytanie dzienników to moje hobby :D

Sam już niedługo ruszam z budową (jak się uda) więc doświadczenia innych są dla mnie bardzo cenne.

Magdaleno, bardzo fajny dziennik, taki z jajem, uśmiałam się jak go czytałam :D jeżeli chodzi o nazewnictwo naszych mężów to są dziwne na mojego mówią wszyscy "mały" a on 186 cm wzrostu i 30 lat na karku.

Fajnie, że zdecydowaliście się budować, ja miałam takie same obiekcje co do budowania jak Twój mąż :D a mój mąż to zmienił i teraz cieszę się jak głupia.

Dlatego madziu, pisz pisz dalej tak na wesoło i wklejaj zdjęcia, a propo jakiej firmy masz okna ???

Pozdrawiam i trzymam kciuki :wink:

• 4 weeks później...
Potem już podarowałam sobie robienie nowych zdjęć i chciałam się nauczyć wklejać stare - a umiem tylko linki HELP

Aby wklejać zdjęcie musisz jego adres umieścić między . W oknie, w którym piszesz posty jest kwadracik a w nim skrót Img. Klikasz na niego przed adresem i po adresie.

Mam nadzieję, że zrozumiale wytłumaczyłam.

Pozdrawiam.

• 2 weeks później...
Jak się cieszę!!! OlkęLybową też budował i też w tym samym czasie. :D I teraz już wiem, przez kogo cierpiałam, nie mogąc sie doczekać na wylewki :evil:

Wysyłam zaraz na priva.

A przez kogo ja miałem opóźnienia?... :D

Rzeczywiście na zdjęciach OlkaLybowej rozpoznaję majstrów i ich samochód. Dobre... Olka gdzieś w naszej okolicy się buduje?

• 4 weeks później...