AAgnieszk 30.03.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Oceńcie, czy mam szansę rozpocząć budowę domu jeszcze w tym roku, zważywszy, że nabycie działki odbędzie sie dopiero 8-go maja? Dodam jeszcze, że miałby być to stan surowy otwarty, jeśli nie ma szans, to lepiej zaczynać w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 30.03.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Masz spore szanse. Wiele jednak zależy od urzędów. Samo zbudowanie stanu surowego to 2-3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 30.03.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 mogą cie przytrzymać pozwolenie na budowę, warnuki przyłączy itd... niektórzy czekają na to kilka miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armark 30.03.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Zgadzam się z przedmówcą. Zadaj to samo pytanie, jak będziesz miała już działkę i pozwolenie na budowę. Realnie uważam, że jeżeli na początku października będziesz szczęśliwą posiadaczką obu tych rzeczy, to stan surowy zdążysz zrobić w tym roku. Trochę oczywiście zależy od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał D 30.03.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Wszystko zależy w jakiej gminie kupisz działke. Zbierałem dokumentacje do pozwolenia na budowę 1,5 miesiąca i to był dobry wynik. Mam nadzieje że na pozwolenie nie będe czekał ustawowe 65 dni, później kwestia prądu na działce .... i można zaczynać.Stan surowy przykryty to kwestia max 2 miesiącePowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lee 30.03.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ja nic nie zbierałem,wszystko załatwił projektent,pozwolenie dostełem do 3 tygodni.Projekt złozyłem 8 lutego a zezwolenie odbierałem 3marca oczywiscie działke miałem wczesniej. wszystko zalezy jak pogadasz z gosciem ktory bedzie miał twój projekt do rozpatrzenia lub kobietą. Mój miała kobeta,mały bajer z bombonierką i kawa zrobił swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts