aniamazurek 12.08.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Ja mam od kilku lat Amike z jednym agregatem i zyję. Nigdy nie musiałam ustawiac chlodzenia na max nawet jak miałam przed świetami pełen zamrażalnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janusz.K 20.03.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Odświeżam temat, bo stanąłem przed decyzją o zakupie lodówki.Potrzebuję lodówki do zabudowy. Jeden ze znajomych zwrócił mi uwagę, abym poszukał lodówki z 2 agregatami - główny powód: lodówka powinna ciszej pracować (2 mniejsze, mniej wysilone agregaty, które nie załączają się równocześnie). Przy czym zacząłem szukać takich lodówek i zonk! Na stronie Euro AGD wyszukiwarka pozwala wybrać kryterium 2 agregatów i wyskakuje mi ZERO takich lodówek (mowa cały czas o sprzęcie do zabudowy)! Podobno parę lat temu AEG w standardzie montowało 2 agregaty - teraz nie mogę znaleźć takich lodówek. Czy ktoś ma pomysł dlaczego? Czyżby unifikacja AEG z Electroluxem? Może Liebherr takie robi? A może wszysci producenci faktycznie się z tego wycofali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts